Lees wat reviewers zeggen

3 sterren
2 sterren
1 ster

Oszukują

Oszukują, przerywają ankiety pod koniec wypełniania i twierdzą, że z ich strony wszystko jest ok. Stanowczo odradzam. Lepiej poszukać innego panelu.

16 oktober 2025

Ankieta TGI_2025_10 od firmy KANTAR

Ankieta TGI_2025_10 od firmy KANTAR, którą sobie kupili miała trwać niby 100 minut i składa się z 6 modułów, a wypełnienie jednego modułu zajmuje około 2 godzin, a nawet więcej za marne 500punktów, jeszcze takie szczegółowe i osobiste pytanie jak rzeczy posiadane w domu czy samochody. Nie sprawdzają tych ankiet wcale ten cały BO PANEL, a KANTAR to jedna WIELKA PORAŻKA od jakiegoś czasu. Wypełnianie takiej ankiety jak ta to po prostu czysta męka za marne 16zł? Miał ktoś też problemy z wypełnieniem tej ankiety i musiał rozłożyć na kilka dni?

3 oktober 2025

Ankiety OK

Ankiety OK. Codziennie pojawiają się nowe. Wypełniam około roku czasu i nigdy nie było problemu zarówno z ankietą do wypełnienia jak i przelewem. Jeżeli ktoś myśli, że na wypełnianiu ankiet zarobi tyle samo co chodząc do pracy to lepiej żeby jak najszybciej ściągnął te różowe okulary.

20 september 2025

Bo! koszmar nieuczciwości

Najbardziej oszukańcza platforma. Zabiera połowę punktów, które są przyznawane przez inną platformę. Zbiera długi informacje, po czym dostaje się informację, że nie spełnia się wymogów ankiety. Przeważnie zbierają dane wrażliwe - dot. stanu zdrowia, zarobków. oszustwo na wielką skalę.

25 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem od lutego 2025 i do lipca 2025…

Jestem od lutego 2025 i do lipca 2025 wypłaciłem 7 razy po 32zł. Ankiety są ok, błędy zdarzają rzadko. Raz mi się "zacięła" ankieta i napisałem do nich to na drugi dzień dostałem ponowne zaproszenie do ankiety. Jakość obsługi klienta oceniam wysoko na tle innych paneli, gdzie czeka się długo na odp albo gdzie odpisują boty.

24 juli 2025

Super

Firma ok zarobiłem już ok 600 zł nie mam z nią problemów wszystko się zgadza pieniądze na czas nawet przez pomyłkę podałem zly nr konta to panel sam się odezwał i poprosił o prawidłowe konto uczciwi super

21 mei 2025

Bo!panel to oszustwo

Niestety Bo!panel to oszustwo. Dostają zlecenia od Kantara, który za tą samą ankietę przyznaje 2x więcej punktów, przesyła ankiety do wykonania. Zdarza się, że po zrobieniu 50-60% ankiety dostaje się informację, że nie zakwalifikowano Cię do badania. Ale najpierw musisz wyrazić wszystkie zgody na udostępnienie Twoich odpowiedzi. Nie polecam.

1 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Chciałbym napisać jak można być…

Chciałbym napisać jak można być zlekceważonym przez firmę BO-PANEL. Wypełniłem ankietę ANTENA firmy KANTAR. Zajęło mi to miesiąc.Szkoda ,że tak póżno przeczytałem opinie o tej firmie .Bo są bardzo złe.
Jak chcecie ocenić to moje zdanie zacytuję korespondencję pomiędzy Bo-panel a mną.
....moje zapytanie:
2025-02-12 11:45
Problem z realizacją nagrody
kiedy nastąpi koniec ankiety, zakończyłem ją
...odpowiedż firmy:
2025-02-12 21:04
Dzień dobry, Zakończyliśmy już realizację tego badania. Zaproszenie do badania konkursowego otrzymają paneliści, którzy uzupełnili min 22 z 28dni. Pozdrawiamy, Panel BO
wypełniłe wszystkie dni czyli 28.
...moja odpowiedż:
2025-02-22 16:05
Problem z realizacją nagrody
CO DALEJ Z ANKIETĄ? ,minęło 10 dni od ostatniej odpowiedzi ,uzupełniłem 28 z 28 dni ,czyli wszystkie.I co dalej???
2025-02-24 17:38
Problem z realizacją nagrody
czy dostanę odpowiedż,czy to jest naciąganie
odpowiedż firmy:
2025-02-28 18:35
Dzień dobry, Przepraszamy za zwłokę. Dziś zostały rozesłane zaproszenia do badania konkursowego, zapraszamy do wzięcia w nim udziału. Pozdrawiamy, Panel BO!
moje zapytanie:
2025-03-04 12:48
Problem z ankietą ProfilPanelisty
Dzień dobry,dziekuję za wiadomość .Mam pytanie .Gdzie mam szukać tego zaproszenia ?Wysłane wczoraj ,ale ja nic nie mam.
odpowiedż firmy:
2025-03-09 12:48
Dzień dobry, tak jak napisaliśmy w zaproszeniu: Koniec badania nastąpi 9 marca (we wtorek 11 marca będzie można jeszcze uzupełnić stacje słuchane w niedzielę 9 marca), a do 20 marca zorganizowany zostanie konkurs punktowy dla osób, które wypełnią co najmniej 22 dni
I to jest koniec odpowiedzi ze strony firmy!!!!!!!!!!
....pozostały tylko moje zapytania:
2025-03-20 14:46
Problem z realizacją nagrody
a do 20 marca zorganizowany zostanie konkurs punktowy dla osób, które wypełnią co najmniej 22 dni.to jest wiadomość od was z 9.03.2025 ......jak pisałem wypełniłem nie 22 dni a wszystkie!!!!dzisiaj 20.03 i co dalej ?????Przekręt????
....2025-03-21 17:15
Problem z realizacją nagrody
na pewno tego tak nie zostawię,nienawidzę działań oszukańczych.bedziecie mieli reklamę w wielu miejscach.dziwi mnie tylko to ,że BO-PANEL powiedzmy ,że jest operatywny w stosunku do ankiet .ankieta antena była firmy Kantar .sprawdzam kto tu jest winny
Chciałem być wiarygodny więc opisałem to bardzo dokładnie.
Do kiedy mieli odpowiedzi ,pisali.Już przestali ,bo brak im pomysłów.
Dostałem odpowiedż ,że nie wypełniłem wszystkich dni !!!!!!!!!! Wiedzieli ,że nie można tego udowodnić .
Może ktoś jeszcze miał podobną sytuację .Bardzo proszę o informację.Z góry dziękuję.

22 maart 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Zarabiam na ankietach

Można dorobić na ankietach miesiecznie realizuje po 3 wyplaty po 32zł z ankiet i poleceń zatem warto skorzystać ankiety są co kilka dni po 50÷100 punktów za polecenie 300 zatem warto skorzystać dodatkowo premię punktowe po 500 za aktywność

5 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kilka lat temu było wszystko ok

Kilka lat temu było wszystko ok. Byłam wstanie uzbierać 1000 punktów, które wymienia się na 32 zł. Teraz udział w tych ankietach się po prostu nie opłaca. Ostatnio dostałam ankietę, a przed ostatnio w 2016 roku...to jest po prostu żenujące. Nie polecam! Trzeba określić jakich ludzi się szuka, a nie tylko gromadzić dane. Strata czasu. Następne punkty uzbieram za 20 lat albo dłużej.🤣

13 november 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dam dwie gwiazdki za ostatnią ankietę…

Dam dwie gwiazdki za ostatnią ankietę którą zakończylem po prawie 2 godzinach a i tak nie dostałem punktów.Miało być 500 punktów a jest zero dodanych.I pisanie do was e-maila to porażka. Tylko do tej jednej sytuacji się odnoszę.
Po za tym jest OK

2 augustus 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

raczej zadowolona z działania

Jestem raczej zadowolona z działania panelu, uczestniczę w nim od ok 4 lat, zleciłam kilka przelewów. Ankiety są dość często i całkiem nieźle punktowane. Obecnie mam jeden problem techniczny- zniknęlo mi pole z ktorego moge zlecic przelew, czekam na wsparcie że strony panelu

11 juli 2024

niby portal ok, ale...

niby portal ok - ale nie chcą dać wszystkim linku polecającego (nawet jak ktoś robi ankiety u nich przez rok...) To niesprawiedliwe i dyskryminacja niektórych użytkowników!

8 mei 2024

Obawa o dane osobowe

Kiedy założyłam konto i skończyłam rejestracje nie mogłam się zalogować już nawet jak wpisywałam hasło dobrze oraz przy próbie zresetowania hasła przy użyciu e-maila pokazywał mi się komunikat że nie ma użytkownika o takiej nazwie, drugi raz z kolei postanowiłam założyć nowe konto na tego samego emaila i numer tel, pokazywało mi się że ktoś już korzysta i ma takie same dane, wszystko okej czemu w takim razie nie mogę się zalogować,wracając założyłam konto na inny numer tel i inny e-mail i znowu ta sama sytuacja,co mam zrobic? boje się że ktoś mógł wykraść moje dane, pojawiłam się tutaj poczytać czy ktoś miał jak ja,i przy okazji napisałam też tą opinię.

2 december 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.