Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Epanel jest portal innowacyjny, pomysłowy, na czasie, nowoczesny oraz łatwy w nawigacji. Ankiety dostępne na stronie internetowej firmy Epanel są zawsze bardzo interesujące. Można tu miło spędzić czas... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ankiet takich co wchodzą jest coraz mniej... Ale to by nie było nawet problemem gdyby ten portal jako jedyny w Polsce nie wymyślił sobie, że wypełnianie ankiet to jest normalna PRACA ZAROBKOWA i źródł... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo ciekawy i przede wszystkim w pełni wypłacalny panel z ankietami. Ankiet jest całkiem sporo, na różne i ciekawe tematy. Plusem jest to, że są praktycznie codziennie. Jestem już jakiś czas na tym... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

to jest oszustwo

to jest oszustwo. typowo januszowy panel. nie dość, ze zbiera sięte 50zł przez 3 miesiace albo dłuzej, to nie wypłacili mi pieniędzy (3 miesiace minęły). Na dodatek życzą sobie, że mam w picie odprowadzic składkę od tego. Pewnie pit mi przyślą a kasy nie zobaczę

12 december 2025

Unikajcie tych oszustów

To jest tragedia i przez tą stronę straciłem mnóstwo czasu i nerwów. Nie dość, że uzbieranie kwoty do wypłaty 50zl zajęło prawie pół roku to teraz kolejne 45 dni trzeba czekać na wypłatę.. mija już 30 dni więc wysłałem zapytanie o wypłatę do portalu i odpowiedź uzyskałem, że wypłata realizowana jest "w ciągu 45 dni roboczych" patrząc na to, iż pracują od poniedziałku do piątku to wychodzi ponad 2 miesiące na przelew który "nie mają możliwości sprawdzić kiedy zostanie dokładnie zrealizowany" tak więc zarobienie 50zl trwa ok. 8 miesięcy to z zbierania puszek szybciej się uzbiera i wzroku człowiek nie niszczy od beznadziejnych ankiet przy których spędzało się czasami po godzinie. To jest oszustwo i wykorzystywanie ludzi którzy mają nadzieję dorobić do chleba. Portal ten powinien zostać prześwietlony lub zamknięty bo w dodatku jest jedynym który żąda numeru PESEL do przelewu.

22 februari 2026

Kompletna strata czasu

Kompletna strata czasu. Albo nie ma w ogole ankiet albo pojawiają sie kilka razy w miesiacu nakłaniając ze otrzyma sie duzo pkt. po czym po 15 minutach wypelniania ankiety wyskakuje komunikat, ze niezakwalifikowal sie pan do dalszej ankiety i otrzymuje sie aż 0,2 pkt. przez pond 4 miesiące uzbierałem 48,8 pkt bo przez miesiąc była tylko jedna ankieta. odradzam strata czasu a ktoś na was będzie zarabiał kase. Ten portal powinien być zablokowany gdyż jest to oszustwo.

18 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Panel miał swoje wzloty i upadki

Panel miał swoje wzloty i upadki, jeśli chodzi o ilość robionych przeze mnie ankiet. Na początku szło szybko, potem drastycznie zwolniło, bo z każdej ankiety mnie wyrzucało, tak, że na wypłatę 50 zł czekałam pół roku, potem znów było lepiej i po ok. 2-3 miesiącach miałam wypłatę, potem znów słabo. W tym roku to już tragedia: przedostatnią wypłatę miałam chyba w tamtym roku, która przyszła mi na początku tego, a ostatnią dopiero w październiku, na której przelew swoją drogą wciąż czekam, a mamy połowę grudnia. Szkoda, że przestałam pasować do prawie każdej ankiety. Wkurza mnie też to, że klikam w link do ankiety z maila, który przyszedł mi godzinę wcześniej, i już pojawia się komunikat, że mają wystarczającą ilość osób o moich cechach. Albo że realizacja badania została zakończona. Ankiet jest dość mało, i z prawie wszystkich wyrzuca. Ciągle mówię sobie, że tylko wypłacę i usuwam konto, ale jak już oczekując na wypłatę uda się coś kliknąć i zrobić, to wtedy mi szkoda usuwać, i tak to się kręci. Ale przyjemność z tego żadna. Plusem jest, że bardzo rzadko, ale jednak jest to, że trafiają się ankiety w rozsądnej długości za np. 4,40 albo 5, 6 zł i udaje się je zrobić. Kilka takich zrobiłam, co doceniam, bo byłam na kilku innych stronach, gdzie widziałam ankiety za takie kwoty, ale nigdy żadnej nie udało mi się wypełnić.
Ogromny minus to czas oczekiwania na wypłatę!!! 45 dni roboczych, żeby dostać 50 zł. I drugi ogromny minus, że trzeba się z tego rozliczać w PIT, bo na konto przysyłają kwotę brutto. I sama nie wiem już, ile mi w tym rozliczeniu zabierają, czy może więcej niż powinni? Nie sprawdzę tego. Szkoda też, że przelew jest tylko na konto bankowe, a nie np. na paypal, gdzie gromadzę pieniądze z ankiet. Powinien być przelew na paypal realizowany w ciągu kilku dni, a nie w dwa miesiące na konto, z podaniem wszystkich swoich danych i rozliczania się z VATu.
Panel faktycznie jest wypłacalny, zawsze dostawałam przelew, ale ten czas czekania to gruba przesada. Niby nie są mi te pieniądze niezbędne na już, ale po prostu fajnie jest mieć je szybko, a nie czekać w nieskończoność.

15 december 2025

NIE POLECAM NIKOMU!

Nie polecam nikomu zaczynania przygody z ePanel. Jestem tam od 2 lat, nigdy nie było problemów z ankietami czy wypłatami, teraz zaczęli kombinować, wypłat nie robią, mojemu dobremu znajomemu zablokowali konto, bo zlecił wypłatę, ale sprawa trafiła już do sądu, bo zaczynają oszukiwać i jako jedyni wymagają numeru pesel a to już podpada mocno pod RODO. Ankiety głównie z sieci Żabka, kiedyś to był dobry i porządny portal teraz chyba będzie ich upadek, bo już nie wypłacają pieniędzy, ankiet jak na lekarstwo i to chyba koniec tego pseudopanelu ankietowego. OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!

17 november 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ankiety często są ciekawe ale…

Ankiety często są ciekawe ale uzbieranie punktów do wypłaty trwa długo, z wypłatami bywa różnie teraz czekam ponad 45 dni na przelew, niestety kontakt z dostawcą ankiet jest słaby

4 augustus 2025

Panelu nie polecam

Panelu nie polecam, przez ponad miesiąc żadna ankieta nie działała. Wykasowałem konto i prosiłem o usunięcie wszystkich danych z serwera, nie wykasowali a maile od nich nadal do mnie przychodzą, uważajcie na tą stronę i na Wasze dane.

3 augustus 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Próbuje zebrać 50pkt żeby było do…

Próbuje zebrać 50pkt żeby było do wypłacenia 50zł, ale jak już się pojawiają ankiety, to rzekomo się do żadnej nie łapie. Wydaje mi się że to przez to że mam już 46,2pkt i nie chcą żebym osiągnął pełne 50pkt.

27 mei 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mam alergie na firmy z którymi jest utrudniony kontalt

Zleciłem wypłatę należnych mi środków 52 dni temu. Jakieś dwa tygodnie temu otrzymałem wiadomość że środki mi przelano. Do dzisiaj nic nie wpłynęło na konto. Na przesyłane wiadomości brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Nie świadczy to dobrze o tej firmie. Budzi wątpliwość jej wiarygodność.

24 maart 2025

scam

Po zebraniu 50pkt epanel przelał 57zł
Czy to sie opłaca komukolwiek? Każdy powinien sam ocenić. Ale może warto wspomnieć że epanel stosuje praktyki scammerskie - w absolutnie KAŻDEJ chwili mogą cofnąć i skasować zdobyte punkty z powodu jakiś wydumanych absurdalnych "wytycznych jakościowych" - i nigdy nie dadzą żadnego wyjaśnienia o co konkretnie chodzi. Więc to nie jest tylko zbieranie punktow ale ciągła niepewność czy i kiedy postanowią sobie cofnąć punkty z jakiegokolwiek powodu - jak im czapka leży tak postanowią. Takze spędza się wiele godzin żeby głupie 10pkt zdobyc, potem cofną coś ;) potem znowu dziesiątki godzin i znowu coś skasują ;) I tak........... dłuuugooo ;) A potem na sam koniec za te wszystkie godziny spędzone na odpowiadaniu na setki pytań przeleją 57zł. Jest to ŻENADA!!!

10 december 2024

Wypłata

Minęło już 45 dni, a nadal nie otrzymałam należnych mi pieniędzy. Nie tylko ja zresztą, sądząc po komentarzach na Facebooku. Trzymajcie się z daleka od Epanel.

18 december 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.