Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan varmt anbefale røde kors julevenner. Jeg har benyttet mig af ordningen flere gange. Er du træt af at sidde alene jule aften og elsker du og møde nye mennesker så kunne julevenner være noget... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har endnu ikke selv brugt Boblberg aktivt, men jeg har fulgt platformen tæt, og ud fra alt det, jeg har hørt, er det tydeligt, hvor meget potentiale og værdi den rummer. Specielt deres fokus på at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Boblberg er en online platform, hvor du trygt og sikkert kan skabe nye fællesskaber. På Boblberg oprettes der ”bobler”, hvor der blandt over 650.000 brugere inviteres til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Det kan være alt fra, at man søger nye venner/veninder, en ny løbe- eller træningsmakker, en læse- eller strikkeklub, en ekstra spiller til fodboldholdet, ligesindede til mere sårbare emner, et sted at være frivillig eller noget helt andet – det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for nye bekendtskaber på Boblberg.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har aldrig brugt eller hørt om Boblberg før, men alligevel sender de mig mails hele tiden. Det virker som spam og er meget irriterende.

Antwoord van Boblberg
Boblerne er bristet! Oprindeligt var mediet til for generel kontakt, men med tiden fandt "man" ud af, at hvis brugerne kunne tænkes at have "bagtanker" - evt såkaldte "romantiske", så skal det ske i et særskilt univers, kaldet "Modent Match"! Og den slags "dyneløfteri" bryder jeg mig absolut ikke om! Jeg har situationsfornemmelse nok til selv at skelne! Tak for kaffe!

Antwoord van Boblberg
Bobelberg er en rigtig nem platform at finde rundt på. Mennesker fra hele landet er samlet her. Der er en ven/veninde til os hver, uanset hvad du søger. Jeg mangler lidt, en form for opdatering på beskederne, der florerer rundt (boblerne) derinde. Er de nye, er de gamle?
Jeg har fundet min mine bedste veninde herinde, kunne ikke være lykkeligere 🤗.
Det er fedt, at man kan sætte et filter på, så man kan finde en ny ven i sit eget område og på nogenlunde samme alder.
God venne-jagt 👋

Antwoord van Boblberg
Jeg har været bruger på boblberg siden ~2019 med en blandet oplevelse af både godt og dårligt. Jeg har mødtes med en del skønne mennesker derigennem, nogle venskaber holdte ved, andre faldt fra og nogen var bare ikke et match mellem vores forskelligheder.
Jeg synes altid jeg har haft en bedre forbindelse til kvinderne derpå ift. mine interesser og personlighed, har dog altid prøvet at bestræbe mig på en 50/50 kønsfordeling så vidt muligt med de opslag jeg har kontaktet men meget åbenlyst har jeg været i kontakt med flere kvinder end mænd. Jeg har fra start af udelukkende set og anvendt boblberg til at få nye relationer med henblik på et venskab og aldrig mere end det, har apps som tinder og badoo jeg bruger til at søge mere end det.
Jeg har aldrig rigtig interesseret mig for biler, fodbold eller generelt sport. Mange af de mænd jeg har været i kontakt med (de få der svarer tilbage på min besked) har det været svært at skabe et fælles midtpunkt med og har af den årsag desværre kun mødt meget få mandlige relationer.
I starten af 2026 gør jeg et nyt forsøg, for at blive mødt af den nye "beskyttelse" der skal forhindre mennesker af et køn at "for meget" kun med det modsatte køn. Synes at den slags er okay som en midlertidig barrierer og advarsel system til deres administrations team, så de kan dykke ned i den enkelte brugers beskeder/situation for at bekræfte eller afkræfte om der er hensigt på andre relationer end kun venskabelige.
Kontakter deres support for at høre om dette kun var midlertidigt eller hvad der foregik fordi skrev meget klart og tydeligt at jeg kun har venskabelige hensigter med folk jeg kontakter på appen, tilbød også at de kunne gennemse alle mine beskeder da jeg intet har at skjule. Blev aldrig tilbudt at få mine beskeder gennemgået eller på anden måde afkræftet at mine hensigter var andet end venskablige.
Har været på appen længe og synes virkelig det er et slag i maven at automatisk blive "stemplet" som en mulig creep der per automatik selvfølgelig kun søger
romantiske relationer til det modsatte køn, fordi man skriver mere med dem end sit eget.
Selvfølgelig findes der mennesker, som udnytter denne app til andet end hvad den er tiltænkt, sådan nogle typer vil der altid kunne findes og det er en skam men sådan er realiteten..
Dog synes jeg det er for dårligt at der ikke bliver gjort mere fra deres support når man specifik efterspørger en hjælp, så man fortsat kan forsøge at skabe meningsfulde relationer.

Antwoord van Boblberg
Jeg har brugt Boblberg i mange år, og det har været en blandet fornøjelse. I starten var man begrænset af hvilken kommune man boede i, men det blev heldigvis ændret.
Jeg er en mand, sidst i fyrrene, og hele mit liv har jeg haft flere kvindelige venner, end mandlige. Jeg har nogle gode venner af begge køn, men min erfaring gennem livet er, at jeg har mere tilfælles med kvinder, når det kommer til at tale sammen, tale dybt om følsomme emner, vende emner omkring sociale relationer, kreative sysler som at tegne, skrive digte, historie, fotografere osv. osv. Derfor er det logisk for mig, at jeg på Boblberg fandt flest bobler fra kvinder, som jeg havde noget fælles at bygge på. I går lagde jeg så mærke til, at jeg ikke længere så kvinders bobler i appen. Jeg prøvede at logge på hjemmesiden, og det samme gjorde sig gældende der, så jeg skrev til supporten. De oplyste mig om, at systemet havde "markeret" mig, som værende et potentielt problem for kvinder, fordi nogle mænd åbenbart bruger Boblberg til at forsøge at score kvinder. Dette har jeg aldrig gjort, og jeg har slet ikke set platformen som værende til dette. Jeg har kigget efter venner (af begge køn), og blot kontaktet kvinder en del mere end mænd, fordi de lavede bobler, som mere vækkede min interesse.
Nu kan jeg ikke længere skrive til kvinder, fordi Boblberg har vurderet, at det skal jeg ikke kunne. Jeg har ikke gjort noget forkert, andet end at skrive primært med kvinder. Det føles ret dårligt, at blive dømt som værende en krænker eller lignende, blot fordi man som mand har mere tilfælles med kvinder, og søger dette fællesskab mere, fordi man har fyldt sine mandlige relationer op.
Gad vide om kvinder der søger mandlige relationer, fordi de har veninder nok, også bliver diskrimineret på samme måde? Og hvad gør systemet ved homoseksuelle og andre? Det virker ikke trygt, at man bliver stemplet, uden grund.
----
Opdatering nogle få timer senere.
Rosa fra Boblberg skrev til mig, at hun havde forståelse for det jeg skrev, og så gik hun ind og læste mine private beskeder med andre. Der kunne hun så godt se, at jeg ikke lagde an på kvinderne, men faktisk forsøgte at få nogle aftaler på plads med hensyn til at mødes og enten lave en aktivitet eller finde på aktiviteter, som vi kunne lave sammen.
Derfor tilbød hun mig at manuelt ophæve den blokering hun skrev de automatisk havde puttet på mig. Det takkede jeg ja til, og opfordrede dem til at vurdere om deres måde at blokere folk på, uden advarsel osv. var hensigtsmæssig.
Men, så så Rosa denne anmeldelse, og så skrev hun tilbage:
"Jeg må sige at jeg er ked af at du giver det billede på Trustpilot inden du skriver retur her, da jeg ønsker at finde en løsning sammen. På det baggrund må jeg desværre nok genoverveje om det så giver mening manuelt at ophæve begrænsningen, da jeg ikke læser det som du vil være tilfreds med dette."
Hun har tilbudt mig at ophæve blokeringen, men trækker nu i land, og vil ikke gøre det alligevel, fordi jeg skrev en anmeldelse her. Så med truslen om at hun ikke vil ophæve blokeringen, uden at jeg laver min anmeldelse om, så må jeg sige, at jeg hellere vil oplyse folk om Røde Kors og Boblbergs metoder, end at jeg vil bøje mig for deres trusler. Jeg forlader selv appen og sletter min profil.
Det er dybt kritisabelt at en app, med Røde Kors som samarbejdspartner, behandler sårbare mennesker på denne på denne måde.
----
Opdatering d. 22. maj, efter svaret herinde.
Hej Emma
Ja, I sagde I ville løse problemet med blokeringen. Så så Rosa min anmeldelse herinde, som er helt korrekt faktuel, og så fjernede hun løsningen igen, fordi I simpelthen ikke kan tåle kritik af jeres "automatiske" system, som åbenbart hænger uprofessionelt sammen med jeres ego.
Det er virkeligt også lavt, at I sidder og kigger i mine private beskeder, for at forsøge at angribe mig på dem. Det håber jeg at alle lægger mærke til, fordi det siger noget om hvor lavt og uetisk et niveau I har.
Jeg har afvist nogle mænd, men ser I, der er noget som I ikke er herre over, og det er at et par stykker af de mænd jeg har ikke fortsatte med på boblberg, som mødte jeg senere via andre arrangementer, og fik kontakt til. En af dem, har jeg stadig kontakt til. Det er altså ikke jeres app der er hele verden, selv om I virker til at tro dette.
Uanset, så ændre det ikke på, at I fjerner jeres løsninger, men mindre I kan få folk til at fjerne deres negative anmeldelser af jer. Det er lavt, det er uetisk, det er barnligt.

Antwoord van Boblberg
Det her er byen uden alkohol. Måske det eneste sted hvor man kan møde oprigtigt åbne mennesker i ædru tilstand.
Konceptet er helt igennem perfekt. Det der er lidt synd, er at mange derinde har dybe ar på sjælen - jeg var selv en af dem.

Antwoord van Boblberg
Det er en troværdig og nem side at gøre sig brug af, og en god måde at møde nye mennesker på. Jeg vil sige kort, spring ud i det og prøv.

Antwoord van Boblberg
Jeg har haft en god oplevelse med at bruge studiebobler/boblberg.
Den app har hjulpet mig med at finde nye venskaber og møde en masse nye mennesker, efter at jeg flyttede til en ny by med henblik på at starte på studie.
Mange af de mennesker har jeg nu enten som bekendte eller som mine bedste venner. Appen hjalp med med at gøre det nemmere at flytte til en ny by

Antwoord van Boblberg
Jeg anbefaler virkelig Boblberg til alle der søger efter mere fællesskab eller flere relationer i deres liv. Det er en seriøs side som tager opgaven alvorligt.

Antwoord van Boblberg
Det er en supergod måde at lære andre mennesker at kende, hvor det vi mødes om, er det fælles tredje. Ingen ‘se mig-profiler’ og bare helt almindelige mennesker, der deler en interesse. Nem at bruge og fuld af inspiration.

Antwoord van Boblberg
Jeg har ledt efter en nytårsfest på Bolberg. Den mand jeg skrev med foreslog som det første en sexuel aktivitet, og da jeg melde ham til administration var de sløve og upræcise ift at stoppe hans chikane. Som kvinde oplever jeg det bare som en anden online platform hvor jeg kan blive chikaneret, så jeg kommer ikke igen.

Antwoord van Boblberg
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Boblberg.dk og vil varmt anbefale platformen til alle, der ønsker at møde nye mennesker eller finde fællesskaber.
Det er utrolig nemt at oprette en profil, og siden er meget brugervenlig. Atmosfæren på platformen er både tryg og imødekommende, og man mærker tydeligt, at det handler om ægte relationer frem for overfladiske forbindelser.
Det, jeg især sætter pris på, er, hvor inkluderende Boblberg er – uanset alder, baggrund eller interesser er der plads til alle. Det gør det meget lettere at tage det første skridt og række ud.
Alt i alt en fantastisk platform, som gør en reel forskel for mennesker, der ønsker mere socialt samvær i hverdagen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Antwoord van Boblberg
Jeg har været rigtig glad for Boblberg. Jeg har mødt min yræningsmakker her og kommet i gang med Fitness. Vi skal også være frivillige på festivaller sammen. Tusind tak for det.

Antwoord van Boblberg
Jeg har fundet den SØDESTE veninde igennem denne fantastiske platform. Jeg er så lykkelig og dybt taknemmelig for at have mødt hende. Vi har en masse til fælles, og vi inspirerer hinanden rigtig meget. Vi har dybe, sårbare samtaler, og føler en stolthed når vi lykkedes med noget, hver især. Alle burde have en S i deres liv! 💖

Antwoord van Boblberg
Jeg hørte om bobblberg på Facebook som en reklame og gik ind på den da jeg manglede noget at give mig til så læste jeg om nogen der var en del af frititds aktivisterne som er under aalborg aktiv/fridtid som jeg efterfølgende kontakt og blev en del af dem og til sidst vil jeg gerne anbefale at hvis der er andre der hører om boblberg og mangler noget i der fridtid eller bare nogen ar være sammen med så vil jeg anbefale at gå ind på boblberg og se om der er noget for dem

Antwoord van Boblberg
Et super godt sted at møde nye mennesker og evt få venner👍

Antwoord van Boblberg
Vil helt klar anbefale Boblberg til andre. Jeg er kommet i en gruppe på 7 personer, hvor vi mødes til hygge sociale ting mm

Antwoord van Boblberg
Julevenner gennem røde kors har været et hit.
Og så kan man søge efter hvem som helst der matcher interesserer.

Antwoord van Boblberg
Godt koncept hvor mennesker kan møde hinanden, i et fællesskab med fælles interesser/ behov for nye venskaber.
Jeg selv er i to grupper gennem ca 2 år, som jeg har meget glæde af.
Min bedste anbefaling fra mig.

Antwoord van Boblberg
Ingen skal sidde alene Nytårs-aften -og derfor kiggede jeg på Boblberg og fandt en nytårsmiddag der straks føltes rigtig for mig. Det blev da også en rigtig god oplevelse med hyggelige folk på min alder og super-lækker mad. Det er 2. gang jeg finder nytårsfest på Boblberg. Jeg vil anbefale enhver at finde godt selskab til Nytår på Boblberg 🥳💓🎆🥂