OplevAlt Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har holdt vores datters fødselsdag, og det var en kæmpe succes. Alt funderede perfekt fra start og slut. Børnene havde en fantastisk dag. Servicen var professionel, venlig og pålidelig, og de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte konfirmationskørsel igennem OplevAlt.dk og alt gik fuldstændig efter planen, så vi kan varmt anbefale andre trygt at benytte dem til lignende. Konfirmanden ville gerne køre Ferrari, s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en rigtig god service - vi bestilte en rød ferrari lang tid før selve konfirmationen og der var styr på tingene. Kommunikation foregik nemt og ubesværet og der var styr på aftalen. Bilen fre... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse! 2 unge mennesker stod i 6 timer og serveret popcorn,candyfloss og slikposer i mens hoppeborgen blev hoppet flad. Maskotten "bjørnen" var også en tur på besøg. Plus vi havde se... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

OplevAlt er en fordelsklub med store besparelser på fede oplevelser for familier. På OplevAlt er oplevelserne er mange, og der kommer hele tiden nye til – det kunne f.eks. være en smuk helikoptertur, en tur i en Ferrari F430, en børnefødselsdag udover det sædvanlige, en guidet tur gennem Københavns gader på Segways og mange, mange flere.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fødselsdag 🎈

Servicen var professionel, venlig og pålidelig, og det hele blev leveret som aftalt.
Vi kan varmt anbefale dem til børnefødselsdage og andre arrangementer.
Tusind tak for at være med til alt gøre dagen helt særlig🙏🏻❤️

14 juni 2026

Udmærket.

Konfirmanden synes at det var en fantastisk oplevelse at køre i en Ferrari, det kan godt anbefales.

14 mei 2026

Hej Bubi

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Hvor er det dejligt at høre, at konfirmanden havde en fantastisk oplevelse - det er lige præcis sådan nogle minder, der betyder noget 🏎️

Tak for anbefalingen!

Katja, OplevAlt 🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en rigtig god service

Bilen fremstod superflot og chaufføren var flink og snaksalig.
Varm anbefaling herfra.

9 mei 2026

Hej Brian

Tusind tak for din fine anmeldelse 🏎️

Det er dejligt at høre, at både kommunikationen, bilen og chaufføren levede op til forventningerne - og at I havde en god oplevelse på den store dag.

Tak for anbefalingen!

Katja, OplevAlt 🤗

Absolut godkendt oplevelse

Konfirmanden ville gerne køre Ferrari, så efter en hurtig Google søgning samt søgning på diverse Facebook grupper, faldt valget på OplevAlt.dk
Prisen var mere end fair.
Chaufføren stod klar med den røde Ferrari til tiden foran kirken, og min dreng fik en fed oplevelse.
Chaufføren var meget imødekommende og vi kunne mærke han selv gik op i det.
Tak for en god oplevelse.

25 april 2026

Hej David

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse 🙌 Stort tillykke med konfirmanden! Det glæder os virkelig meget at høre, at konfirmationskørslen levede op til forventningerne – og at dagen gik helt efter planen 🏎️

Tak fordi I valgte OplevAlt.dk – vi håber at se jer en anden gang 🤗

Katja, OplevAlt

Super profesionelle

Jeg kan på det varmeste anbefale OplevAlt😃 De er super søde, professionelle og meget hjælpsomme👏 Har kun rosende ord. Næste gang jeg har brug for en oplevelse, bliver det herfra. Tak for Jer🏎️

29 mei 2025

Hej Dorthe

Tusind tak for din anbefaling og anmeldelse af OplevAlt 🤩 Så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at give dig flere oplevelser i fremtiden!

Helikoptertur

Min mand fik en gavekort til en helikoptertur som var udløbet (nok 2-3 måneder) og vi prøvede lykken ved at skrive ind. Super sød service og vi fik booket en tid selvom gavekorten var udeløbet 🙏🏼

8 mei 2025

Hej Klementina

Tusind tak for din anmeldelse! Super at du/I fik booket en tur med helikopter - jeg håber, I får en kanon tur 🚁

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt i alt en god oplevelse

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Fin kommunikation med Oplevalt.dk. Smuk flyvetur med helikopter.

5 oktober 2024

Hej Tine

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre, at du havde en smuk helikoptertur 🚁

Emma, OplevAlt 🧡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for at gøre fødselsdagen perfekt…

Tak for at gøre fødselsdagen perfekt for børnene og let for os voksne.

24 augustus 2024

Hej Susanne

Det er os, der takker for en kanon fødselsdag hos jer 🥳🎉 Dejligt at læse, at både børn og voksne havde en god dag. Tak for din anmeldelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg have booket oplevalts pakkeløsning…

Jeg have booket oplevalts pakkeløsning med hoppeborg, slush ice, popcorn og candyfloss. Fødselsdagen var succes og det kan vi kun takke oplevalt for! Deres service er i top - de ankom, de opsatte alt, serverede for børnene og til sidst men ikke mindst så pakkede de alt ned. Alle pengene værd. Mega tilfreds kunde 😍

Katrine, Amalie og Steffen var så søde mod børnene og havde en masse tålmodighed med dem. Skønt team I har sammensat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 augustus 2024

Hej Huda

Hvor blev jeg bare glad, da jeg læste din anmeldelse 😍 Simpelthen så dejligt at læse, at I havde en god børnefødselsdag med hele pakken 🍭🎂🎁🎈

Katrine, Amalie og Steffen havde en mindst lige så god oplevelse hos jer ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop købt og booket en bådtur

Jeg har netop købt og booket en oplevelse gennem OplevAlt, og har i den forbindelse været i kontakt med kundeservice vedr. booking og andre spørgsmål om øvrige oplevelser. Jeg er meget positiv over den hurtige og meget imødekommende respons på mine spørgsmål og hjælp til booking af dag. Jeg ser frem til turen og vil klart anbefale OplevAlt til andre.

14 augustus 2024

Hej Camilla

Hvor er jeg bare glad for, at du har været tilfreds med både købsprocessen og vores kundeservice 😍 Håber du får en helt fantastisk tur i actionboaten! 🌊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Ville købe adgang til Tivoli, men da jeg er lige ved at købe står der “*Priserne er gældende for besøg i Tivoli t.o.m. 20. juni 2024.” I dag har vi 07. August.

Det virker ret useriøst.

7 augustus 2024

Hej Tea

Jeg beklager denne fejl med en gammel dato, det er selvfølgelig ikke ok. Kan jeg få dig til at skrive til info@oplevalt, så vi kan finde en god løsning?

Ser frem til at høre fra dig 😊

Katja, OplevAlt

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min niece havde en fantastisk oplevelse…

Min niece havde en fantastisk oplevelse til sin konfirmation lørdag d.11 maj. OplevAlt hentede hende fra kirken. Chaufføren
(Jacob) stod klar og her fik hun en tur rundt i området og op til lokationen hvor festen blev holdt.
Oplevelsen kan klart anbefales. Søde og professionelle mennesker, derfor får de 5 stjerner.

11 mei 2024

Hej CG

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼 Hvor er jeg bare glad for at læse, at din niece havde en god oplevelse med kørsel fra kirken til jeres fest 🥳 Håber I havde en uforglemmelig dag!

Bådtur i København

Jeg havde en super god oplevelse på speedbåd i København!

4 mei 2024

Hej Mette

Det er jeg simpelthen bare så glad for at læse 🚤 Tak for at dele din oplevelse med os 🤩

Super konfirmationskørsel

Rigtig god oplevelse med konfirmationskørsel i weekenden i flot Porsche 911 Cabriolet. Jacob var meget flink og hjælpsom, kom i god tid ved kirken, havde god tid til billeder og gav konfirmanden en fantastisk tur i det Nordsjællandske. Vi er meget tilfredse med både oplevelsen og kommunikationen med oplevalt.dk

27 april 2024

Hej Marie

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg sender dine søde ord i Jacobs retning 😍 Håber I havde en fantastisk konfirmationsdag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak for en fantastisk og…

Tusind tak for en fantastisk og succesfuld Eid fest🤩🤩
Børnerne var helt vild med hoppeborg, popkorn🍿🍿slush ice og candyfloss 🥳
Rasmus og Nikolaj var så søde og børnevenlige og de klarede bare det hele- alt fra opsætning til oprydning og spørgsmål fra over 150 børnene 😂.
vi ville aldrig ha klart festen uden dem.
Det var så fedt og kan klart anbefales! ❤️👌🏻

Hej N.El

Tusind tak for din anmeldelse 😍 Hvor er det bare fedt, at I havde en god Eid Fest 🤩🍿🍭 Jeg kunne forstå på Nikolaj og Rasmus, at alt bare var gået super godt 👏🏼

Håber vi ses en anden god gang ⭐

Meget fint tak

Meget fint tak

Hej Aisha

Tak for din anmeldelse, dejligt du er tilfreds 🙏🏼

Rosa, OplevAlt

Gode candyfloss!!

Hej Manar

Jeg er helt enig, de candyfloss er super gode 😉🍭 Tak for din anmeldelse!

Rosa, OplevAlt

Virkelig godt

Hej Jasmin

Tusind tak for din anmeldelse, det er jeg glad for, at du synes 😊🙏🏼

Rosa, OplevAlt 🧡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget behjælpeligt personale hos…

Meget behjælpeligt personale hos oplevalt.dk

12 april 2024

Hej Maja

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi super glade for, at du synes 😊🙏🏼