OplevAlt Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har holdt vores datters fødselsdag, og det var en kæmpe succes. Alt funderede perfekt fra start og slut. Børnene havde en fantastisk dag. Servicen var professionel, venlig og pålidelig, og de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte konfirmationskørsel igennem OplevAlt.dk og alt gik fuldstændig efter planen, så vi kan varmt anbefale andre trygt at benytte dem til lignende. Konfirmanden ville gerne køre Ferrari, s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en rigtig god service - vi bestilte en rød ferrari lang tid før selve konfirmationen og der var styr på tingene. Kommunikation foregik nemt og ubesværet og der var styr på aftalen. Bilen fre... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

OplevAlt er en fordelsklub med store besparelser på fede oplevelser for familier. På OplevAlt er oplevelserne er mange, og der kommer hele tiden nye til – det kunne f.eks. være en smuk helikoptertur, en tur i en Ferrari F430, en børnefødselsdag udover det sædvanlige, en guidet tur gennem Københavns gader på Segways og mange, mange flere.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fed helikopter tur over Roskilde

Fed helikopter tur over Roskilde, med en super flink pilot.

23 maart 2024

Hej Daniel

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at I havde en god oplevelse med helikopterturen 🚁

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en skøn tur og dejlig service.

Tak for en skøn tur og dejlig service.

Anbefaling herfra.

10 februari 2024

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldelse af OplevAlt. Dejligt at læse, at I havde en god tur! 🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for et super koncept

Tak for et super koncept. Vi havde en skøn tur.

6 januari 2024

Hej Henrik

Det er os, der takker. Fedt at du havde en god tur! 🤩 Tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God tur i Tivoli med gode venner

God tur i Tivoli med gode venner! Dejligt nemt at købe billetter!

9 december 2023

Hej Maria

Skønt at du havde en god tur i Tivoli med dine venner 🎡 Tusind tak for din anmeldelse! 🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god tur i Tivoli med dejlig…

Rigtig god tur i Tivoli med dejlig rabatpris!

9 december 2023

Antwoord van OplevAlt

Tusind tak for din anmeldelse ⭐ Dejligt at læse, at du havde en god tur i Tivoli 🎡

Emma, OplevAlt

Michelin frokost.

Fed oplevelse og service, som vi købte hos jer…. prisen var dog præcis mage til restaurantens eget tilbud?
Så har derfor nu fravalgt mit abonnement.
-for der er jo ingen grund til at give 79,- pr. mnd. når jeg bare kan bestille direkte til samme pris. 🤓

24 november 2023

6/12-23: Opfølgning efter afklaring med restauranten:

Hej Lau

Jeg har nu undersøgt det nærmere med restauranten, og de oplyser, at tilbuddet ikke er den samme pris, som man direkte kan få hos dem. Gennem OplevAlt har du sparet 300 kr. pr. mand på frokosten 😃

_____________________

Hej Lau

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Lyder ikke dårligt med en frokost på en michelin restaurant, dejligt at oplevelsen var god!

Ift. prisen vil jeg meget gerne have lov til at undersøge det nærmere. Kan jeg få dig til at sende en mail til info@oplevalt.dk? 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en super fed oplevelse

Tak for en super fed oplevelse. Bilen var der til tiden og super flot. Chaufføren var høflig og der var styr på det hele.

Jeg kommer helt sikkert tilbage igen og bruger denne service.

25 november 2023

Hej Martin

Tusind tak for din anmeldelse. Fedt at læse, at du havde en god oplevelse i en af vores biler 🤩

Vi ses igen 🙌🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En virkelig god oplevelse med…

En virkelig god oplevelse med ActionBoat🤩

Hej Marianne

Så fedt at høre, at du havde en god tur i actionboat! Tusind tak for din anmeldelse 😍

Anbefales!

Levede til fulde op til forventningen.

Hej Marie

Tusind tak for fem stjerner og anbefalingen af OplevAlt. Glad for at høre, at alt levede op til forventningerne 🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sjov oplevelse at sejle i actionboat

Super sjov oplevelse at sejle i actionboat. Masser af vind i håret og hvin i luften!! Tak for en god oplevelse 😊😊

Hej Line

Tak for din anmeldelse! Det lyder til, at turen i actionboat levede fuldt op til forventningerne med fuld fart og vind i håret 😍 Så fedt at høre.

3x7 års fødselsdag for hele klassen

Tak for en helt fantastisk 3x7 års børnefødselsdag med hoppeborg, sæbebobler, popcorn, juice og den sødeste bamse/maskot der kom og delte slikposer ud til ungerne! De bedste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️

3 september 2023

Hej Gitte

Det er os, der takker for en fantastisk dag i går 😍 Skønne, skønne børn der havde en fest 🥳 Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling.

Fantastisk børnefødselsdag med…

Fantastisk børnefødselsdag med hoppeborg, popcorn, juices, slikposer og sæbebobler til en 9 års fødselsdag med 23 børn. Vi takker mange gange og I får de bedste anbefalinger herfra!

18 augustus 2023

Hej Mai

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling 😍 Så skønt at høre, at I havde en festlig fødselsdag med alt, hvad der hører til 🍿🍭🎈

Den bedste fødselsdag

Det er super nemt at bestille. Vil anbefale man bestiller i god tid da der er haps om tiderne. Der var god kommunikation hele vejen igennem inden fødseldagen.
På dagen kom der to meget søde og børneglade unge mennesker som virkelig gjorde et godt stykke arbejde. De hele gik smooth med at få sat hoppeborg og telt op med juice, og popcorn. De var obs på ungerne samtidig med de serveret og snakkede med børnene. De trøstede hvis et barn slog sig og var virkelig et støttende og engageret. Det var virkelig skønt med ekstra mandskab til 25 børn på 6/7 år. Det er ALLE pengene værd. Slikposerne er en god mængde slik af alt det gode. Vi brugte slikket til skattejagt, som var super dejligt man selv slap for at få pakket slikposer sammen og der var endda lavede ekstra poser så der også var slik til søskende. Vil helt sikkert bruge dem igen. Den eneste udfordring kan være vejret da det er
af sikkerhedsmæssige årsager ikke tilladt at sætte en hoppeborg op i regnvejr. Heldigvis var vi heldige med vejret.
Flere børn sagde det var den bedste fødselsdag nogensinde og forældre sagde i har da sat barren højt for alle os andre nu, lol. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

20 augustus 2023

Hej Ayah

Wauw en fin anmeldelse, tusind tak for den 😍🙌🏼 Fornøjelsen var bestemt ikke kun på jeres side - vi hyggede os og havde en fest med skønne unger 🥳

Vi glæder os til næste gang!

Vandflyver ved Nordre toldbod

Lidt svær start, med aflysning pga service og forkerte tidspunkter, men da vi ankom til til Nordre toldbod fik vi en varm velkomst i en skøn afslappet atmosfære. Selve flyveturen var fabelagtig hvis man altså ikke har tendens til at blive søsyg/ flyvesyg erfarede vi. Alt i alt en fin oplevelse😊

4 augustus 2023

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det var godt, at det hele lykkedes, trods lidt udfordringer med helikopteren. Men altid sikkerhed først 💪🏼

Skønt at I havde en god tur i vandflyver over København 😍

Bedste oplevelse

Vi havde en rigtig dejlig helikopter tur med vores skønne datter. Hun havde aldrig prøvet og flyve før, så personalet var ekstra omhyggelig med at gøre det til en god tur. Kæmpe ros herfra, vi ses igen.

29 juli 2023

Hej Peter

Så skønt at høre, at personalet gjorde første flyvetur til en behagelig oplevelse for din datter 🚁

Tusind tak for din anmeldelse, vi ses helt sikkert igen 🙌🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service og behagelig…

Virkelig god service og behagelig ansatte. Udover det så har vi bare haft en fantastisk fest med hoppeborg, slikposer, popcorn, juice og candyfloss.
De fleste børn sagde at det var den bedste fødselsdag nogensinde. 🇩🇰
Det er absolut ikke sidste gang vi booker hos dem.

Vi var også nervøse mht vejret men personalet var meget søde og hjælpsomme så vi fandt en løsning så vores datter fik sin fødselsdagsfest 🇩🇰

Tusind tusind tak 🤗

31 juli 2023

Hej Sine

Hvor er jeg bare glad for at høre, at I havde en vellykket børnefødselsdag med hoppeborg, slikposer, popcorn, candyfloss osv. 🎈🍭🥳

Super fun experience

It was super fun and the price was affordable, I will like to recommend to take a longer trip because I took the 8 minutes tour and I definitely needed more time 😅 but everything perfect.

8 juli 2023

Hi KaRy SC,

Thank you so much for your review.

So glad to hear that you had a perfect helicopter tour 🚁 You must wish for a longer trip next time 😉

Best regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min første flyvetur i helikopter

Min første flyvetur i helikopter på 16 minuter var en super god oplevelse.
Vi blev forkælet med bobler og frisk frugt og diverse søde sager bagefter.
Godt personale både i luften og lufthavnen
Kommer helt sikkert tilbage.

3 juni 2023

Hej Henrik

Hvor er det bare fedt at høre 🚁 Altid dejligt med lidt forkælelse 🥂🍓

Tusind tak for din anmeldelse. Vi ses igen 😊

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! 2 unge mennesker stod i 6 timer og serveret popcorn,candyfloss og slikposer i mens hoppeborgen blev hoppet flad. Maskotten "bjørnen" var også en tur på besøg. Plus vi havde selv havde legetøj, legestativ, kage, pynt selv cupcakes og grill mm.
Ca. 25 glade børn ville ikke hjem fra festen.
Efter min mening var hoppeborgen ikke noget at skrive "hjem" om i forhold til udseendet. Ikke at den var ødelagt, men bare noget skrabet.
Men det var bestemt ikke noget børnene lagde mærke til.

10 juni 2023

Hej Stine

Det lyder bare til, at I havde en helt fantastisk fødselsdag med hoppeborg, popcorn, candyfloss, maskot osv. 🍭 Tak fordi vi måtte komme og tusind tak for din anmeldelse! 🤩

Katja, Oplevalt 🧡