Bonoir Reviews

TrustScore 4 uit 5

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

2 dozen van 15 stuks besteld en…

2 dozen van 15 stuks besteld en betaald, slechts 1 gekregen, een-op-een mails word niet gereageerd. Eerlijk dien ik te zeggen dat ik zonet ben gecontacteerd daar mijn mail in spam terechtkwam, fouten gebeuren overal en enkel idioten veranderen nooit van mening. Dit gezegd zijnde ben ik door de naservice zeer goed geholpen en excuseer ik mij voor mijn te snelle negatieve reactie🤫 dus Bonoir geef ze een kans ze verdienen het groetjes een tevreden klant

30 juni 2026

Antwoord van Bonoir

Hallo Peter, onze excuses voor deze nalatigheid, helaas heeft uw mail ons nooit bereikt. Wij hebben zojuist met u contact opgenomen om naar een gepaste oplossing te kijken. Groetjes team Bonoir

Heerlijke luxe bonbons

De bonbons zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook heerlijk! De bonbons komen in een luxe doosje, dus perfect om als cadeau weg te geven. Absoluut een aanrader✨

29 juni 2026

Antwoord van Bonoir

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de bonbons zo goed in de smaak vielen. Graag tot een volgende keer!

Ze waren heerlijk

Ze waren heerlijk

20 juni 2026

Antwoord van Bonoir

Bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat de bonbons in de smaak vielen. Graag tot de volgende bestelling.

Verrassende bonbonsl…

Verrassende bonbons in mooie vormgeving. En ze smaakten heerlijk!

12 juni 2026

Antwoord van Bonoir

Bedankt voor de enthousiaste review! we hopen je snel weer te mogen verrassen!

super leuk en heerlijk

Zien er super leuk uit, zijn heerlijk. En heel netjes verpakt en verstuurd.

4 juni 2026

Antwoord van Bonoir

Goed om te horen dat de bonbons zo goed in de smaak vielen. Graag tot de volgende keer.

voor de eerste keer besteld voor…

voor de eerste keer besteld voor vaderdag,snelle levering maar de chocola is heel dun,kraakt heerlijk open als je hem door bijt en de vullingen zijn heerlijk maar ik vind de ouderwetse bonbon toch lekkerder.

25 juni 2026

Antwoord van Bonoir

Bedankt voor je uitgebreide review. fijn dat je de snelle levering en de vullingen waardeerde. smaken verschillen natuurlijk, maar we zijn blij met je feedback en hopen je in de toekomt nog eens te mogen verassen met een andere collectie.

Een tegenvaller!

Ik vond de bonbons erg tegenvallen, en zeker voor die prijs. De vulling is lekker maar de chocola er om heen is flinterdun. En ze zijn erg klein. Voor mij eenmalig.

18 juni 2026

Antwoord van Bonoir

Bedankt voor je feedback. Jammer dat onze bonbons niet aan je verwachtingen voldeden. we nemen je opmerkingen mee.

Eenvoudige vorm

Eenvoudige vorm. Smaak is gewoon lekker

25 juni 2026

Antwoord van Bonoir

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de smaak beviel. We waarderen je feedback en nemen deze graag mee. Hopelijk mogen we je nog eens verassen!

De smaken waren precies wat ik ervan…

De smaken waren precies wat ik ervan had verwacht, had ze in 2 dagen allemaal op!

15 mei 2026

Antwoord van Bonoir

Wat leuk om te lezen, Geweldig dat de smaken helemaal aan je verwachtingen voldeden en dat de bonbons zo snel op waren. Bedankt voor je review en graag tot de volgende keer!

Super heerlijke bonbons

Super heerlijke bonbons, snel geleverd.

4 mei 2026

Antwoord van Bonoir

Bedankt voor je mooie rieview.
Wat fijn om te horen dat de bonbons zo goed in de smaak vielen en dat de levering snel was. We hopen je snel weer te mogen verrassen!

Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)