Mało które kasyno tak wyraźnie pokazuje narzędzia do kontroli, tu zakładka „odpowiedzialna gra” jest normalnie widoczna, a nie zakopana gdzieś w regulaminie. Można ustawić limity depozytu, strat, czas... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Niby rozumiem, że kasyno ma przewagę matematyczną, ale tu każdy element, od bonusów po limity, wydaje się ustawiony tak, by utrudnić życie graczowi. Regulamin pisany jakimś prawniczym bełkotem, promoc... Toon meer
Two things to know before you put money in. The verification trigger is not the first withdrawal, it is the first one above a threshold nobody will state, so you can cash out twice with no frictio... Toon meer
Two pages give two answers on withdrawal limits. The cashier says £5,000 a month, the terms say £2,000 a week for unverified accounts and does not define unverified. I have been through documents twic... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Elite Spin | £5000 + 500 FS
Contactgegevens
Verenigd Koninkrijk
- bonus-level-now.click
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
The catalogue is bigger on paper than…
The catalogue is bigger on paper than in practice. Roughly 1200 slots, of which 400 are the same six mechanics with different art, and about 90 will not open at all, they just hang. The live side is better, I will give it that, the tables run properly and the dealers are quick. But the search box only matches the start of a title, so looking for Fishin Frenzy by typing frenzy returns nothing. Raised that as case 51902 in May and it behaves the same today.
cant find deposit limits in app
Deposit history gone past 30 days
Is there a human on this casino chat…
Is there a human on this casino chat anywhere, or not?
Dobre na małe stawki
Gram raczej za drobne, po 40–60 groszy na spin, bo nie lubię ryzyka. Tu nie czuję, że jestem traktowany gorzej tylko dlatego, że nie ładuję tysięcy. Bonus powitalny był nawet sensowny, trochę obróciłem i coś tam wypłaciłem, około 120 zł na koniec. Panel przejrzysty, nawet mój tato by się połapał. Jedyne co bym zmienił to ciemne tło, ale to detal. Jak ktoś lubi spokojne granie, to to miejsce daje radę.
Dobry balans zabawy i kontroli
Z jednej strony mam tu masę gier i bonusów, więc jest co robić. Z drugiej mnóstwo opcji typu limity, przerwy, przypomnienia. To sprawia, że mogę się pobawić, ale nadal mieć wrażenie, że to ja decyduję, a nie kasyno za mnie.
Zaskakująco dobra polska wersja
Często trafiam na kasyna niby „po polsku”, gdzie połowa tekstów jest po angielsku. Tutaj tłumaczenie jest porządne, regulaminy, pomoc, wszystko po polsku i z sensem. Dzięki temu zrozumiałam warunki obrotu bonusu, co zwykle mnie odstrasza. Nie czuję się zagubiona jak na zagranicznych stronach, a jednak oferta gier jest równie szeroka.
Przejrzysta historia transakcji
Lubię mieć kontrolę, więc zaglądam często do historii. Wszystko podsumowane ładnie, wiem kiedy i ile wpłaciłam, ile wróciło z powrotem na konto.
Trochę chaosu w promocjach
Samo kasyno działa dobrze, ale tych promocji jest tyle, że czasami nie ogarniam, co jest aktualne, a co już nie. Jak się jednak w to wczyta, to widać, że część jest naprawdę sensowna, szczególnie darmowe spiny za depozyt. Udało mi się kilka razy coś z tego wyciągnąć. Wypłaty chodzą ok, nigdy nie miałem problemu z przelewaniem na kartę. Po prostu trzeba uważać i czytać opisy, bo inaczej można się pogubić.
Fajne turnieje od czasu do czasu
Nie jestem jakimś pro graczem, ale lubię jak są organizowane turnieje z rankingiem. Tu co jakiś czas pojawia się coś takiego i można się sprawdzić z innymi. Nagrody nie zawsze są wielkie, ale satysfakcja jest, jak się gdzieś wyżej w tabeli wskoczy. Strona dobrze to pokazuje na żywo, nie trzeba odświeżać.
Mogę grać jedną ręką
Brzmi śmiesznie, ale często gram, trzymając w drugiej ręce dziecko albo telefon do ucha. Tu interfejs jest na tyle prosty, że spokojnie ogarniam obsługę jedną ręką na ekranie dotykowym. Przewijanie, wybór stawki, spin – wszystko jest duże i wygodne. Jak dla mnie to duży plus, bo nienawidzę mikroskopijnych przycisków. Wypłaty też bez zarzutu, więc ogólnie jestem zadowolona.
Wolę grać tutaj niż w gry mobilne
Zamiast kupować skórki i waluty w grach mobilnych, wrzucam drobne tutaj. Przynajmniej mam szansę coś odzyskać. Kasyno technicznie działa lepiej niż niejedna gra z App Store, mniej bugów, mniej reklam. Dla mnie to plus.
Grafika w starszych grach trochę słaba
Nowe sloty wyglądają super, ale jak odpaliłem kilka starszych tytułów, to już tak ładnie nie jest. Mimo to działają, więc jak ktoś lubi bardziej retro klimaty, to też ma w czym wybierać. Ja zostaję przy nowszych.
Bez zbędnych wodotrysków
Doceniam, że strona nie jest przeładowana efektami. Prosty design, łatwe menu. Skupiam się na grze, a nie na szukaniu, gdzie co jest. Pod tym względem lepsze niż niektóre „wypasione” kasyna.
Konto żony, gram ja
Założyliśmy konto na żonę, bo ona szybciej ogarnia formalności, ale najczęściej klikam ja. Fajnie, że możemy razem czasem usiąść przy jednym laptopie i obstawiać, ona wybiera grę, ja klikam. Taki nasz mały rytuał po kolacji. Strona działa płynnie nawet jak odpalimy jeszcze Netflix w tle.
Dość uczciwy support
Miałem sytuację, że gra się zawiesiła w trakcie rundy bonusowej i myślałem, że wszystko przepadło. Napisałem na czat, opisalem problem, po około 20 minutach sprawdzili i przywrócili mi wygraną na saldo. Nie spodziewałem się tak szybkiej reakcji. Od tego czasu mam do nich więcej zaufania, chociaż nadal gram ostrożnie.
Ok gry, bonus mniej
Same sloty i stoliki są naprawdę fajne, dużo znanych tytułów. Trochę zawiodłem się na promocji powitalnej, bo obroty są spore i łatwo wszystko stracić zanim się to spełni. Ale jak przestałem się napalać na bonusy i zacząłem grać na spokojnie, to już jest lepiej. System płatności wygodny, szczególnie szybkie przelewy z banku.
Z kumplem na voice i sloty
Odpalamy Discorda, gadamy i kręcimy każdy u siebie. Serwis działa stabilnie, więc nie ma „czekaj, bo mi się ładuje”. Fajna wspólna rozrywka, mimo że każdy gra na swoim koncie.
Zaskoczył mnie cashback
Po tygodniu przegranych nagle patrzę, a tu jakiś zwrot na koncie. Okazało się, że mają mały cashback za straty. Nie są to wielkie kwoty, ale miło, że coś tam oddają. Nie wiedziałem nawet, że to włączyłem.
Dit is Trustpilot