Mało które kasyno tak wyraźnie pokazuje narzędzia do kontroli, tu zakładka „odpowiedzialna gra” jest normalnie widoczna, a nie zakopana gdzieś w regulaminie. Można ustawić limity depozytu, strat, czas... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Niby rozumiem, że kasyno ma przewagę matematyczną, ale tu każdy element, od bonusów po limity, wydaje się ustawiony tak, by utrudnić życie graczowi. Regulamin pisany jakimś prawniczym bełkotem, promoc... Toon meer
Two things to know before you put money in. The verification trigger is not the first withdrawal, it is the first one above a threshold nobody will state, so you can cash out twice with no frictio... Toon meer
Two pages give two answers on withdrawal limits. The cashier says £5,000 a month, the terms say £2,000 a week for unverified accounts and does not define unverified. I have been through documents twic... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Elite Spin | £5000 + 500 FS
Contactgegevens
Verenigd Koninkrijk
- bonus-level-now.click
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Plus za polski support
Fajnie, że można napisać na czacie po polsku i odpowiedź jest sensowna, a nie jakiś automat z translatora. Miałem problem z weryfikacją adresu, bo mieszkam za granicą, ale po wysłaniu rachunku za prąd wszystko ogarnęli w godzinę. Dostałem nawet przeprosiny za zamieszanie, co rzadko się zdarza w takich miejscach.
Tryb demo przydatny
Przed prawdziwą kasą wolę sobie sprawdzić grę w wersji demo. Tu się da, więc mogę zobaczyć mechanikę bez stresu o pieniądze. Potem już gram świadomie.
Wieczorne odskocznia od dzieci
Jak dzieci w końcu zasną, to mam te swoje pół godzinki na głupotki. Czasem serial, czasem książka, a czasem właśnie kilka spinów tutaj. Lubię, że mogę szybko wejść, pograć i wyjść, nie trzeba się bawić w jakieś turnieje, jeśli nie chcę. Strona zapamiętuje moje ulubione gry, więc nie muszę szukać ich za każdym razem. Traktuję to jak małą przerwę dla głowy i na razie się sprawdza.
Trochę się bałam, niepotrzebnie
Długo się zbierałam, żeby spróbować kasyna w internecie, bo zawsze miałam z tyłu głowy, że to jakaś ściema. Tu mnie zaskoczyli normalnym podejściem: weryfikacja dokumentów w kilka godzin, wypłata też bez kombinacji. Stronę rozumiem, nawet jako osoba, która nie siedzi w technologiach. W bonusach jeszcze się gubię, ale gram głównie za drobne i jak przegram, to trudno. Na razie nie widzę nic podejrzanego.
Wygrane nie są kosmiczne i dobrze
Tu nie ma jakichś ogromnych jackpotów, przynajmniej ja nie widzę, ale przez to jakoś mniej się nakręcam. Drobne wygrane po kilkadziesiąt złotych co jakiś czas też cieszą. Ważne, że wypłacają bez cudowania.
Zmienny humor, stałe kasyno
Ja raz się cieszę, raz złoszczę, bo tak mam, ale kasyno cały czas działa tak samo. Jak wygram, to mi się wydaje, że to najlepsze miejsce na świecie, jak przegram – mam dość. Ale jak ochłonę, to widzę, że strona nic mi nie robi specjalnie na złość, po prostu los. I znowu wracam.
Trochę się wciągnąłem
Miałem grać raz na tydzień, a kończy się na trzech sesjach. Staram się trzymać budżet, ale trudno, bo platforma działa płynnie, gier dużo, łatwo kliknąć „jeszcze raz”. Mimo to lubię tu wracać.
Strona szybko się ładuje
To może brzmieć banalnie, ale dla mnie szybkość ładowania jest kluczowa. Nie mam cierpliwości do wiszących ekranów. Tu wszystko pokazuje się praktycznie od razu, nawet lista gier. Nawet jak przełączam się między slotami, nie muszę długo czekać. Technicznie – duży plus.
Realistyczne oczekiwania
Wchodząc tutaj, założyłem, że to miejsce, gdzie raczej zostawię trochę kasy dla rozrywki, a nie złota żyła. Z takim nastawieniem jest mi łatwiej przyjmować przegrane. Jak coś wygram, to traktuję to jak miłą niespodziankę.
Szybkie spiny, szybka kasa
Fajne jest to turbo przyspieszenie spinów, nie muszę czekać pół dnia na wynik. Wpłaciłem przez Przelewy24, poszło od razu, zrobiłem z tego 400 zł w pół godziny i wypłaciłem, bez żadnych bonusów, bez gadania. Kasa była na koncie jeszcze tego samego wieczoru. Trochę mnie tylko kusiło, żeby jednak dalej grać, więc trzeba uważać, bo się łatwo wkręcić w tempo.
Miła odmiana po social casino
Grałam wcześniej w takie darmowe aplikacje, gdzie wygrywasz wirtualne monety i nic z tego nie masz. Tu przynajmniej jak już coś wpadnie, to to są prawdziwe pieniądze. Oczywiście można też przegrać, ale bardziej się przez to kontroluję. Strona podobna wyglądem do tych gier, więc szybko się odnalazłam.
Słaba passa, ale i tak lubię
Ostatnio kilka wieczorów pod rząd jestem na minusie i musiałam sobie zrobić przerwę. Mimo to samo kasyno oceniam dobrze, bo przynajmniej wszystko działa jak trzeba, a nie że się człowiek denerwuje jeszcze na błędy.
Dobre doświadczenie na iOS
Na iPhonie wszystko śmiga, nawet jak mam kilka aplikacji w tle. Nie wylogowuje mnie nagle w połowie gry, co doceniam.
Więcej wygrałem niż przegrałem (na razie)
Po miesiącu bilans mam na lekkim plusie, co mnie wręcz dziwi. Staram się nie wariować ze stawkami, gram spokojnie. Kasyno działa bez zarzutu, wypłaty bez problemów. Zobaczymy, jak będzie dalej, cudów się nie spodziewam, ale na razie jest miło.
Wracam tu zamiast grać w bety
Kiedyś obstawiałem mecze, teraz bardziej kręcą mnie sloty. Mniej analiz, więcej luzu. To kasyno spełnia moje potrzeby – kilka kliknięć, gotowe. Nie trzeba znać się na statystykach piłkarskich.
Interfejs po czasie się lubi
Na początku wydawało mi się, że strona jest trochę za jasna i dziwnie poukładana, ale po kilku dniach się przyzwyczaiłem. Teraz doceniam, że nie jest przeładowana grafikami i wszystko ładuje się szybko. Kategorie gier są logiczne, wyszukiwarka działa dobrze, wpisuję pół nazwy i od razu mam wyniki. Jak ktoś lubi prostotę, to z czasem zaczyna to miejsce lubić, chociaż pierwszy kontakt był dla mnie średni.
Gram tylko w weekend
Ustawiłam sobie zasadę: tylko piątek lub sobota wieczorem, wtedy lampka wina i kilkanaście spinów. To kasyno się do tego nadaje, bo nie ma nacisku codziennymi promocjami. Jak nie wejdę tydzień, nikt mi nie płacze w mailach. Taki układ mi odpowiada.
Wygląda lepiej niż reklamują
Reklamy były dość kiczowate, więc miałam obawy, że kasyno też takie będzie. A tu strona całkiem estetyczna, gry ładne, nawet obsługa całkiem w porządku. Czasem reklama robi im krzywdę, bo wygląda gorzej niż faktyczny produkt.
Jeden mały minus za czat
Czat na stronie czasem długo łączy, zanim połączy z konsultantem. Poza tym kasyno w porządku: gry się nie wieszają, bonusy naliczają. Mogliby tylko ten support trochę przyspieszyć.
Cache problems
Had to clear browser cache several times because the site kept freezing after updates. Other sites work fine, so I’m blaming this one.
Dit is Trustpilot