Hold jer langt væk! Du får ikke dine penge udbetalt uanset hvor mange gange du prøver. Du får heller ingen hjælp fra kundeservice. Jeg har forsøgt i 3 år at få mine penge udbetalt. Intet sker. Det er... Toon meer
Great concept of shopping and get cash back and discount - but getting the money payout isn’t easy!
Cashback bliver registreret, men har cshback stående der er mere en 2 år gamle, som stadigt blot står som afventer Har skrevet utallige gange til dem. Men ingenting sker der. Cashbacken bliver al... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Få bonus på dine online køb med Bonusway og få penge til overs til andet. Bonusway er Nordens førende cashback-site med +1 million brugere i Danmark, Sverige og Finland.
Kalevagatan 30, 00100, Helsingfors, Denemarken
- info@bonusway.dk
- bonusway.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kundeservice har været sød til at svare…
Kundeservice har været sød til at svare min mail men det har dog Taget over en måned at få en udbetaling så nu vil jeg forsøge igen og håber på det bedste
BonusNOway.dk
Dette foretagende er en skandale!
Alle ens cashback's er under evaluering forever...
Deres kundeservice er ikke eksisterende.
Alle ens klager bliver automatisk besvaret af en robot igen og igen.
Spild ikke jeres tid og humør på dette håbløse site - de går sikkert konkurs med alle brugernes cashback i lommerne :-(
De burde ændre deres navn til Bonus-NO-way.dk.
fup og fidus
Jeg modtager ikke bonus - de reagerer ikke på e-mails - jeg forsøger at få dem til at slette min profil, men kan ikke få kontakt. Det hele er fup og fidus.
PAS PÅ - SVINDEL-FIRMA!!!
Jeg har knap 1400 kr. cashback på min profil på Bonusway, som jeg forsøgte at få udbetalt. Da der var en fejl i deres system, kunne det ikke lade sig gøre. Derfor har jeg de sidste 2 måneder forsøgt at få kontakt til Bonusway (både i deres interne beskedsystem og via mail) for at få deres hjælp til at få mine penge udbetalt. Men der er total radiotavshed - ingen svar eller tilbagemeldinger fra Bonusway.
Mon ikke det (og de andre dårlige erfaringer herinde) er en sag for Forbrugerombudsmanden?
SCAM
Jeg har stadig ikke modtaget min cashback fra et hotel, jeg checkede ud fra i midten af December. Der er altså gået næsten fem måneder, hvilket er alt alt for dårligt. Jeg har skrevet til deres kundeservice massere af gange, men får enten intet svar eller besked på de stadig ikke har modtaget salgsprovision. Det syntes jeg egentlig ikke skal være forbrugerens problem, når der bliver lovet maks tre måneder fra Bonusway.

Scam scam sca,
Det er simpelthen en forringelse af, hvad Eovendo var. Jeg har flere cashbacks, der har overskredet de 3 måneder. Nogle firmaer har jeg allerede fået cashback fra, som er fra nyere tid, men hvor jeg stadig afventer fra køb hos selvsamme for længere tid siden. De svarer ikke på mailhenvendelser, det virker som SCAM.
Kan IKKE anbefale!!

Dette her er scam
Dette her er scam!
Det kunne være så godt - men det her er på grænsen til snyd! Betalinger bliver afvist - når man skal have fat på kundeservice høre man intet, og man skal hele tiden svare, at det ikke er løst og man gerne vil have svar, dette sker aldrig!
Hold jer væk! Men hvor er det ærligt, da det kunne være så godt!

Antwoord van Bonusway
Virkelig langsom cashback og når man…
Virkelig langsom cashback og når man skriver til dem får man ikke svar..
Jeg foretog et køb i oktober og jeg skrev til dem 22.03 og har ikke hørt noget endnu

Antwoord van Bonusway
Super good games and the opportunity to…
Super good games and the opportunity to earn a shilling or more👍👍

Trust
Det var virkelig godt og spændende med alle de spørgsmål hver dag og jeg kunne godt tænke mig flere spørgsmål for at forstærker mit personlighed og større vinder chancer

Antwoord van Bonusway
Mange måder at tjene penge på
Mange måder at tjene penge på. F.eks gennemføre en undersøgelse. Eller handle på nettet og få procent for det

undersøgelser fungerer ikke
Sløv firma!
Er helt enig med de andre brugere. Det gik så godt hos Eovendo, men efter skiftet til Bonusway er det simpelthen blevet for sløvt og ekstremt umotiverende. Der går meget mere end 3 mdr med at få pengene. Har analyser som ikke er godkendt i 5 mdr! Øv. Var meget glad for eovendo…
Udbetaling krævede adskillige mails
Udbetaling krævede adskillige mails, og da havde jeg ventet omkring 3 måneder.... Efter de blev lagt sammen med Eovendo har jeg kun bøvlet med at få mine penge...
Desuden bliver ca 1 ud af 10 analyser godkendt!
Scam
Brugte 10+ minutter på et spørgeskema i går om leveringstjenester. Pudsigt, at min saldo fortsat står i 0 her dagen efter...
Jeg blir hæget ar hele tiden analyse…
Jeg blir hæget ar hele tiden analyse jeg er træt af det evendo var der aldrig problem
Sløvt med sløvt på
Overgik fra Eovendo til Bonusway og hold da magle et sløvt firma, på Eovendo gik der en uge, så havde man sin bonus udbetalt for besvarede undersøgelser, her er der snart gået 2 måneder. det er simpelthen under lavmålet.

Manglede bonus
Jeg har besvaret spørgsmål og en del andre ting har snart haft over 200 kr stående som afventende i 2 måneder uden de er blevet godkendt, overgik til bonusway fra eovendo og det er god nok blevet ringe efter eovendo overgik til bonusway synes det er for dårligt at man skal vente så længe på at få sin bonus godkendt og kan se jeg har bonus som står som afventede tilbage i marts måned som er udfyldt som jeg skulle for at få bonusen, det virker næsten som at bonusway trækker det i langdrag for at man mister interessen for siden og på den måde kan smide penge i en kaffekasse eller lignende

Antwoord van Bonusway
Føler mig til grin og åbenlyst snydt
Føler mig til grin og åbenlyst snydt. Jeg købte for ca. 1400 kr., der stod op til 5% - hvad afgør hvor mange % man får? Jeg gik under 1%! der står nu 11,21 øre og afventer, for dette køb.
Får følelsen af at det for jer handler mest om egen vinding, Eovendo virkede meget mere reelt, de skrev heller ikke op til, men præcist hvad man fik i cashback.

Antwoord van Bonusway
De er vidst ved at gå konkurs
Jeg har i løbet af 5 års medlemskab fået over 1000 kr udbetalt på varer jeg havde købt uanset hvad. Ja, det tager en krig før bonussen bliver godkendt, men det er af min forståelse ikke pga bonusway, men samarbejdspartneren. Ærlig talt er jeg bare glad for at få penge retur. Man skal være meget obs på at gøre tingene rigtigt, for at få sin bonus og man har ikke så gode muligheder for at sikre sig det er korrekt undervejs, det ville være dejligt hvis man kunne det. Jeg er gået glip af et par bonusser blandt andet grundet adblocker og der har ikke været hjælp at hente hos kundeservice med rent faktisk at få bonussen. Den hjælp er stoppet og har givet op på dem
Lees meer over geverifieerde reviews.