Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk! Du får ikke dine penge udbetalt uanset hvor mange gange du prøver. Du får heller ingen hjælp fra kundeservice. Jeg har forsøgt i 3 år at få mine penge udbetalt. Intet sker. Det er... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Cashback bliver registreret, men har cshback stående der er mere en 2 år gamle, som stadigt blot står som afventer Har skrevet utallige gange til dem. Men ingenting sker der. Cashbacken bliver al... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har stadig ikke modtaget min cashback fra et hotel, jeg checkede ud fra i midten af December. Der er altså gået næsten fem måneder, hvilket er alt alt for dårligt. Jeg har skrevet til deres kundes... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Cashback-aanbieder

Geschreven door het bedrijf

Få bonus på dine online køb med Bonusway og få penge til overs til andet. Bonusway er Nordens førende cashback-site med +1 million brugere i Danmark, Sverige og Finland.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Be aware: bonusway appears to deceive people

Be aware, it appears that Bonusway is deceiving customers. They do earn money from your purchases (and quite a bit), but they won't approve your bonuses and certainly would cash-out.

In the rare instance that a bonus is approved (after much back-and-forth communication), you will quickly encounter the following problem: the payout.

After weeks or months of waiting, there is still nothing in my bankaccount. Contacting them about this is futile.

I have now filed a complaint with the Netherlands Authority for Consumers and Markets (ACM) and advise others to do the same.

17 december 2024

Antwoord van Bonusway

Hi! Please be in contact with our Dutch support through this page: https://help.bonusway.nl/contact/

Hvilket dårligt

Hvilket dårligt, havde ca 341 kr til udbetaling til PayPal. Har aldrig fået dem , har skrevet til dem , fik svar at der ville gå 72 timer, det er nu mange dage siden.

Svindel..😡😡😡

6 december 2024

Hej!

Betalingen blev sendt 8/1. Vi beklager forsinkelsen! Tag gerne kontakt til vores support igen, hvis du har spørgsmål.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt koncept

Var rigtig glad for Bonusway til de ændrede nogle af deres samarbejdes virksomheder
Derudover mangler jeg stadig at få omkring 10,- tilføjet til mine udbetalinger

17 december 2024

Hej!

Tag gerne kontakt til vores support: https://support.bonusway.dk/kontakt-os/

Mvh Bonusway

Forfærdelig kundeservice / support

Forfærdelig kundeservice / support, der er ugevis om at svare på ens henvendelser. Derudover har jeg cashback der er langt over et år gammelt som jeg stadig ikke har modtaget på min PayPal. Det er under al kritik når jeg har brugt meget tid på at svare på undersøgelser, som de og deres samarbejdspartnere jo sikkert er glade for at jeg har gjort.

5 december 2024

Hej Helle!

Vi er kede af, at det har været svært at komme i kontakt med os! Din anmodning om udbetaling er desværre ikke gået igennem, og det er sandsynligvis på grund af en bug. Det plejer at løse sig, når man logger ud og ind igen. Vi beklager besværet!

Tag gerne kontakt igen, hvis problemet fortsætter: https://support.bonusway.dk/kontakt-os/

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bonusway er desværre ikke hvad det var engang

Desværre er det efterhånden en meget langsommelig aftale at få udbetalt bonus.
Det går også urimeligt lang tid før bonus godkendes.

Bonusway var super god engang.

4 december 2024

Hej!

Kontakt venligst vores support via denne side: https://support.bonusway.dk/kontakt-os/

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tilslutter mig andre på siden.

Tilslutter mig andre på siden.
Eovendo var pålidelig, her opnår jeg aldrig noget udbetalt.

22 november 2024

Hej!

Vi har kontrolleret din cashback-konto, og alt ser ud til at være behandlet. Tag gerne kontakt til vores support, hvis der noget du er tvivl om 🙂

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende oplevelse – Lang ventetid og problemer med cashback

Jeg har haft en skuffende oplevelse med Bonusway. I forhold til VISA cashback fungerer det slet ikke optimalt. Jeg har haft problemer med, at min cashback ikke bliver registreret korrekt, og det kræver en del tid og besvær at kontakte support og sende fakturaer for at få det rettet. Jeg har modtaget følgende besked fra Bonusway:

“Hej,
Tak for din besked.
Vi har modtaget dit krav om manglende cashback, og det vil blive vist på din konto inden for 1-2 måneder som afventende. Når butikken godkender eller afviser din cashback, vil statussen blive opdateret. Afhængigt af butikken er den gennemsnitlige evalueringstid 4 måneder fra den dag, du sendte os dette krav.
Hvis du har lagt mærke til, at din cashback ofte bliver usporet, så tjek venligst disse trin support
Ha’ en god dag!”

Jeg synes, det er langt fra ideelt at skulle vente så længe og bruge tid på at følge op på hvert køb. Jeg håber, at Bonusway kan forbedre systemet, så det bliver lettere og hurtigere at få den cashback, man har ret til.

8 november 2024

Hej!

Hvis det sker tit, at din cashback ikke bliver registreret, kan vi anbefale, at du renser din browser og læser vores tips på denne side: https://support.bonusway.dk/saadan-samler-du-cashback/

Kontakt gerne vores support via denne side, hvis du har spørgsmål: https://support.bonusway.dk/kontakt-os/

Update,

Update,

skrev nedenstående til Bonusway - har endnu ikke hørt fra dem:

Bonus er endnu ikke udbetalt
Hej,

det kan da ikke være rigtigt at en bonus endnu ikke er udbetalt – den er fra d. 25. februar 2024 (kr. 29,19), samt en bonus fra d. 10. april 2024 (kr. 68,00) – begge fra Hotels.com.

Beholder I pengene ? – andre steder går der 2-5 dage, så er bonussen udbetalt.

I kan ikke give Hotels.com skylden – dem har jeg talt med.

Der var aldrig problemer med udbetaling, før I overtog.

Dato for oplevelse: 09. oktober 2024

22 oktober 2024

INGEN eksisterende kundeservice.

I fortjener nu slet ikke den ene stjerne.
Eovendo var troværdig i modsætning til jer.
Jeg har afventende bonus tilbage til 2023.
I minder om, at jeg skal gennemføre mit køb. Men linket til butikken VIRKER IKKE!!
Har sendt forespørgsel til jer, hvorfor det ikke virker, men det magter I som sædvanlig IKKE at svare på. (232563)
Jeg tænker som andre her på siden, at I snart går konkurs og tager vores cashback med i lommen.
Svartid: 72 timer holder ALDRIG. I har altid travlt p.g.a. sommerferie m.m.
INGEN eksisterende kundeservice.

15. januar 2025
Imponerende svartid på 3 måneder!
Det sædvanlige ignorante standardsvar, som ikke kan bruges til noget som helst.
Er det et robotsvar, eller kan I ikke læse?

14 oktober 2024

Hej!

Vi er kede af, at det har været svært at nå vores support! Samarbejdet med den pågældende butik er ikke længere aktivt, og derfor virkede linket ikke. Vi beklager fejlen! Linket er fjernet nu.

Kontakt os gerne via denne side, hvis der er andet du har brug for hjælp med: https://support.bonusway.dk/kontakt-os/

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det fungerer ikke særligt godt

Det fungerer ikke særligt godt. Jeg får f.eks. at vide, at jeg skal færdiggøre handler som er afsluttede.. Dvs at handlen ikke er blevet registreret. Jeg afventer bonus på 3 eller 4 måned pt.

14 oktober 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Manglende betaling

Jeg syntes konceptet er super godt. Men desværre så kan jeg ikke få mine penge ud. Har ventet i 2 måneder og prøvet af flere omgange. Det gør jo desværre at konceptet går tabt, og at jeg faktisk ikke får noget ud af det, da jeg ikke får “belønningen” - øv.

30 juni 2024

Svindel

De udbetaler ikke pengene efter du har anmodet om en udbetaling. Jeg har ventet i flere uger og deres support ignorerer en.

Hold jer væk.

1 oktober 2024

Ikke anbefalelsesværdigt

Så blev mit beløb da endelig overført, en måned og 8 dage efter lovet. Så mangler der bare alt det andet der venter og svar på mine mange henvendelser. Ikke anbefalelsesværdigt.

19 september 2024

Humbug

Stadig intet nyt ang. mine penge, selv om der kom besked om de nu ville fremskynde det. Men de står stadig som under behandling, langt over en måned efter.

Ganske vist er der udbetalt noget, men der er stadig betalinger den venter helt tilbage fra April sidste år.

12 augustus 2024

Antwoord van Bonusway

Hej! Din bonus blev udbetalt 19/9. Vi beklager forsinkelsen! Tag gerne kontakt via denne side, hvis du har brug for hjælp: https://support.bonusway.dk/kontakt-os/

Utroværdigt

Umulige at få i tale og har “aftaler” der ikke eksisterer.

Umulige st få i tale når man så forsøger at kontakte deres support. Har ventet 4 måneder på en udbetaling!

8 september 2024

Hej!

Tag gerne kontakt til vores support via denne side, hvis der er noget du er tvivl om: https://support.bonusway.dk/kontakt-os/

Mvh. Bonusway

Lees meer over geverifieerde reviews.