Hold jer langt væk! Du får ikke dine penge udbetalt uanset hvor mange gange du prøver. Du får heller ingen hjælp fra kundeservice. Jeg har forsøgt i 3 år at få mine penge udbetalt. Intet sker. Det er... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Great concept of shopping and get cash back and discount - but getting the money payout isn’t easy!
Cashback bliver registreret, men har cshback stående der er mere en 2 år gamle, som stadigt blot står som afventer Har skrevet utallige gange til dem. Men ingenting sker der. Cashbacken bliver al... Toon meer
Jeg har stadig ikke modtaget min cashback fra et hotel, jeg checkede ud fra i midten af December. Der er altså gået næsten fem måneder, hvilket er alt alt for dårligt. Jeg har skrevet til deres kundes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Få bonus på dine online køb med Bonusway og få penge til overs til andet. Bonusway er Nordens førende cashback-site med +1 million brugere i Danmark, Sverige og Finland.
Contactgegevens
Kalevagatan 30, 00100, Helsingfors, Denemarken
- info@bonusway.dk
- bonusway.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hold jer væk
Cashback har stået i ‘afventer’ i over et år og kontakt til deres support resulterer udelukkende i det samme ubrugelige robot-svar hver eneste gang. Siden min første lab for over et år siden har jeg foretaget ca 10 køb via Bonusway links og ikke et eneste af disse køb har resulteret i en cashback som kan udbetales.
Eftersom andre cashback løsninger fungerer upåklageligt må jeg konstatere at Bonusway formentligt er et scam. Selvom du som bruger ikke direkte mister nogle penge ved at bruge Bonusway kan jeg kun kraftigt anbefale at undgå brug af deres links da al eventuel cashback formentligt blot beholdes af dem frem for at sende det videre til brugeren.
Har afventet i over et år på at få min…
Har afventet i over et år på at få min cashback, tros jeg har skrevet til kundeservice flere gange uden svar!
Idag ser jeg så at min cashback bonus er Udløbet, dette har jeg inden påmindelse fået omkring.
Jeg har flere afventende Cashback der…
Jeg har flere afventende Cashback der er over et år gamle. Kan ikke anbefale Bonusway
De svare ikke på e-mail og har snart…
De svare ikke på e-mail og har snart ventet 1 månede på min udbetaling synes godt nok det er sløvt kan ikke anbefales
For lang udbetaling
For lang udbetaling. Jeg afventer stadig at kunne udbetale for noget jeg købte for et år siden...
Ikke godt nok! For langsomt
Det tager for længe for ens køb bliver godkendt.
Udbetaling er for langsom.
De er ikke i nærheden af at overholde de tider de selv skriver.
Kunderservicen består primært at svar med standard-svar.
Nemt og hurtigt
Tak for ingenting
De har uden at meddele noget som helst, vurderet at min cashback var udløbet og nulstillet min konto.
Det var så lige 657 kr i snød mig for.
Ok men alt for langsom til at udbetale…
Ok men alt for langsom til at udbetale og svarer aldrig på besked
1 star until I get the money
1 star until I get the money. No money and no contact. No need to use this.
Eovendo virkede ..........
Har lavet flere køb via links hos Bonusway, der slet ikke blev registreret. Jeg går så ind og rapporterer uregistreret cashback, hvor det ser ud til, at man helst ikke må have haft tingene i kurven før man åbnede linket. Det sørger jeg så for at undgå næste gang, men stadig ingen cashback.
Jeg har nu 10 stk rapporteringer i gang, den ældste fra november 2013 (der er en masse køb jeg ikke har rapporteret fordi det er irriterende at bruge tid på), der bare afventer - ialt for næsten 300 kroner.
Jeg prøver så at skrive ind til dem via formularen. Vælger emnet "min cashback har afventet i mere end 5 måneder". Der skal man så vedhæfte et screenshot af den cashback der afventer, men man kan kun vedhæfte et billede, så jeg må gøre det ad flere omgange. Jeg får så autosvar på mail, at når cashback ikke er udbetalt endnu, er det fordi de ikke har modtaget salgskommissionen endnu.
Er meget spændt på, om der kommer et svar fra et menneske på et tidspunkt, men tvivler på det.
Jeg er overbevist om, at de bare sørger for at gøre processen så irriterende og langtrukken, at man bare giver op.
At den cashback man har optjent ikke kan udbetales før man når op på 120 kroner er jo meget belejligt når resten bare afventer for evigt.
Jeg ved ikke hvordan Eovendo fik det til at køre så nemt, men Bonusway fejler hårdt. De købte en side der virkede og ødelagde den.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det.
Cant get my money out
Cant get my money out. Tried multiple times...
Jeg tænker at de må være lukket ned
Jeg tænker at de må være lukket ned. Cashbacks bliver ikke godkendt mere (nogle snart 1 år gl) og der er absolut ingen respons på deres mail efter flere ganges forsøg.
Der stod min betaling blev overført d…
Der stod min betaling blev overført d 13/1. Jeg skrev så efterfølgende til kundeservice, efter længere tids svar, sagde de at de ville sende den videre til økonomiafdelingen. Men altså hvor lang tid skal man blive ved med at vente? Kan vi ikke være rigtigt, at man ikke kan få de penge så man er blevet lovet
Jeg mangler udbetaling af min bonus.
Jeg mangler udbetaling af min bonus.
på 703,61 kr
+ købe en del ved autodoc som ikke blive godkende i nu til bonus

Antwoord van Bonusway
Nu må jeg igen dele min frustration.
Nu må jeg igen dele min frustration.
Det kan ikke være rigtigt at der ikke er udbetalt bonus for et køb:
09.06.2024 Hotels.com 27,48 kr.
06.10.2024 Hotels.com 26,56 kr.
Samtidig er der tid til at sende mails ud i tide og utide - men hvorfor bruge de tilbud, når der skal gå så lang tid på at få udbetalt min bonus??
Der står også på hjemmesiden (har stået der flere uger: Der er midlertidigt lang ventetid på udbetalinger. Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt. Vi beklager ulejligheden!
Hvad sker der for dette firma??
Kan jeg og andre brugere får et svar - hurtigst muligt - TAK

Antwoord van Bonusway
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.