Boomee

Hallux valgus teencorrector

Hallux Valgus teencorrector voor 39,95 gekocht. Stom stom, 60 dagen retourbeleid, wat niet in de mail werd vermeld. Retourkosten € 30! Ja het moet natuurlijk naar China terug, want dezelfde staan daar voor € 3,80. Jammer dat ik geen afbeelding kan laten zien. Nooit iets kopen daar want het zijn oplichters.

4 december 2025

Onbetrouwbaar! Vermijd deze site!!

Ik heb bij Boomee.nl een Valgux brace set besteld op hun website. Tot mijn verbazing ontving ik 2 minuten na de bevestiging en betaling van het artikel een herbevestiging van mijn bestelling waarbij zomaar een 2e artikel is toegevoegd en betaald is met mijn creditcard, zonder mijn toestemming. Ik heb dit 2e artikel nooit besteld en heb ook geen goedkeuring gegeven om dit artikel te betalen met mijn creditcard. Boomee heeft mijn creditcardgegevens dus zonder mijn toestemming gebruikt om een artikel aan mij te verkopen dat ik niet wil en dat ik nooit heb besteld. Bij navraag bij Boomee werd gemeld dat alles bij hun automatisch gaat en zij daar niets aan kunnen en willen doen. Mijn wantrouwen was hiermee gewekt. Verder onderzoek naar hun site en juridische gegevens heeft mijn wantrouwen verder vergroot. Boomee blijkt via KVK gegevens nergens traceerbaar. Vestigingsplaats en eigendomstructuur zijn niet herleidbaar. Ook op hun website staan iedere dag aanbiedingen, nog 11 stuks beschikbaar, waarvan alleen de datum wijzigt. Ook de op de website vermeldde fysiotherapeut is fake.
Na 2 weken ontving ik de artikelen. De artikelen lijken rechtstreeks afkomstig Temu te komen en koop je voor 4,95. De prijs bij Boomee is 80 euro zonder korting. Ik heb Boomee gemeld dat ik deze wil retourneren omdat alles op hun website fake is. Zij gaven aan dat dit binnen 2 weken moet, maar vermelden er gelijk bij dat de retourkosten bijna hetzelfde zullen zijn als de aankoopprijs van het product. Na veel aandringen heb ik uiteindelijk een retouradres in China ontvangen. Ik maakte Boomee duidelijk dat op hun site staat vermeld dat er een 30 tot 90 dagen retourgarantie geldt, waarbij koper het product kan testen en zorgeloos kan retourneren. Boomee reageert hierop met de melding dat de proefperiode alleen gebruikt kan worden om klachten door te geven. Op hun website staat dit duidelijk anders. Zij weigeren de producten retour te ontvangen na afloop van de door hun vermeldde proefperiode.
Kortom, doe geen zaken met Boomee.nl. De hele website is fake, spullen komen rechtstreeks uit China, en worden op de website voor 10 of 20x de werkelijke waarde verkocht. Retour sturen is mogelijk, maar je bent evenveel kwijt als de aankoopprijs en gezien hun dubieuze handelwijze is het de vraag of je je geld terug krijgt.

18 oktober 2025

Goede communicatie zolang ze positief…

Goede communicatie zolang ze positief kunnen antwoorden: gebruiksaanwijzing etc
Als het elastiekje van mijn brace na 10 dagen uitgerokken is, zeggen ze dat de garantieperiode voorbij is en ze niets kunnen doen. Het is dus een waardeloos product en ern onbetrouwbaar bedrijf.

30 oktober 2025

Niet kopen!!

Niet kopen!!
Heel slecht. Beloven 30 dgn geld terug maar dat is onmogelijk. Eerst houden ze je aan lijntje. Uiteindelijk een retouradres gekregen: in China 😥
Product komt ook rechtstreeks uit China.

31 oktober 2025

Een betere slogan is “Geen gezonde voeten”

Dit zijn gewoon schoenen die van AliExpress of temu komen. Er is niet eens moeite gedaan om de verzendverpakking aan te passen.
De schoenen zijn zeker geen belofte tot gezonde voeten. Eerlijk gezegd ik voel me echt een soort van opgelicht.

24 oktober 2025