Internettet fungerer som det skal, men Caroline fra kundeservice fortjener den største high five. Jeg løb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og løste problemet... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jeg syntes BornFiber gør det utroligt godt, og jeg vil gerne rose dem for deres kundeservice. Man får et hurtigt og nøjagtigt svar når man henvender sig. Deres tekniker er utrolig flinke, og man er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har opsagt min aftale og fået et billigere og bedre produkt et andet sted. Efter jeg har opsagt Bornfiber ser jeg frem mod en lys hverdag hvor jeg ikke skal frygte at internettet forsvinder, jeg s... Toon meer
Jeg er skiftet til BornFiber som min internetudbyder, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg har kontaktet kundeservice omkring flere gange siden opstart, og ventetiden har hver gang være... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf
Spotorno Allé 8, 2630, Taastrup, Denemarken

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super god kundeservice!
Sød, venlig og kompetent medarbejder. De ting hun ikke kunne svare på, vendte hun lynhurtigt tilbage på. Jeg fik lavet ændringer i mit abonnement så det passede bedre til mit behov.

Antwoord van BornFiber
Venlig og imødekommende servicemedarbejder, der af sig selv kontaktede mig efter opsætning af router for at høre, om alt var i orden.
Løste en udfordring prompte. Føler mig i gode hænder og er tryg ved samarbejdet.

Antwoord van BornFiber
At jeg både i går og i dag talte med venlige og hjælpsomme medarbejdere.

Antwoord van BornFiber
Hurtig og klar besked. Nettet blev opsat til aftalt tid og fungerer helt forrygende

Antwoord van BornFiber
Vi har bestilt og betalt for 1000/1000 men kører 98/109 - medarbejderen fortæller at det ikke passer trods det at vi rigtig mange gange har testet hastigheden. Vi får bare at vide, vi gør det forkert. Jeg tror vi skal have en anden udbyder når bindingsperioden udløber.

Antwoord van BornFiber
Venlig og kvik medarbejder. God service og god forståelse af mit ønske

Antwoord van BornFiber
Da vores wifi boks var ikke var sat rigtig op har vi haft en del kontakt. De personer vi har snakket med var venlige og hjælpsomme. Dog gik der 16 dage fra første fejlmelding og til at vi fik tekniker ud. Vi ringede flere gange og oprettede også en sag ved kundeservice.
Her på dag 16 er det så kommet op at stå og vi har fået refusion for de dage vi ikke har været tilsluttet.

Antwoord van BornFiber
Jeg kom med et problem, som jeg fik grundig hjælp til og hjælp til at udføre. Jeg er en klovn til de her ting, men fik den rette hjælp med smil og venlighed. TAK!!

Antwoord van BornFiber
Teknisk problem, men hurtig med en ny router og opdateret abonnement.

Antwoord van BornFiber
Super venlig imødekommende og forstående medarbejder stor ros til vedkommende jeg talte med.
Venligst Birgitte Dose

Antwoord van BornFiber
Hende der ringede gavde ikke tid til at vente til min mand var til stede og da det er ham der har med det skifte til jer kunne jeg ikke rigtigt udtale mig om det og det sagde jeg til hende men så blev det bare afvist med at det ikke var så vigtigt og hvis vi havde internet uden afbrydelser så var det iorden men jeg sagde jo netop at det vidste jeg ikke. Plus nu har vi set at at vi kan få fiber internet fra en broker Altibox for 139 kr i 12 mdr med dobblet hastighed så hvorfor betaler vi.378 kr for jeres det er det rene bondefangeri det skal hele øen ha at hvide så de ikke hopper på den samme svindel. Hvor er det frækt, vi vil ud af den kontrakt

Antwoord van BornFiber
En særdeles god service og imødekommenhed.
Venlig og dejlig lydhør.

Antwoord van BornFiber
Jeg har lavet en bestilling på internet via fiber. Det gjorde jeg via Bornfibers hjemmeside. På intet tidspunkt i bestillingen bliver jeg spurgt om min nuværende udbyder. Så får jeg en bestillingsbekræftigelse på mail. Herefter hører jeg intet før en pakke med router dukker op. Den 9. oktober modtager jeg en mail, hvor jeg får at vide forbindelsen bliver oprettet den 10. oktober. Her ringer jeg til kundeservice og får at vide jeg selv skal opsige min nuværende udbyder. Da jeg ikke ønsker dobbelt betaling får jeg kundeservice til at udsætte opstart til 1 december så jeg kan nå at opsige nuværende udbyder. Jeg behøver vel ikke at forklare hvorfor jeg er utilfreds med tilmeldingsprocessen. Man må gå ud fra at folk har en anden udbyder, når de bestiller.
Blev ringet op af kundeservice, der kunne oplyse at jeg havde gratis internet allerede. Betaling er først fra 1. december hvor mit gamle abonnement ophører. Jeg giver nu 4 stjerner. Godt at vide der er god kundeservice.

Antwoord van BornFiber
Lees meer over geverifieerde reviews.