Internettet fungerer som det skal, men Caroline fra kundeservice fortjener den største high five. Jeg løb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og løste problemet... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jeg syntes BornFiber gør det utroligt godt, og jeg vil gerne rose dem for deres kundeservice. Man får et hurtigt og nøjagtigt svar når man henvender sig. Deres tekniker er utrolig flinke, og man er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har opsagt min aftale og fået et billigere og bedre produkt et andet sted. Efter jeg har opsagt Bornfiber ser jeg frem mod en lys hverdag hvor jeg ikke skal frygte at internettet forsvinder, jeg s... Toon meer
Jeg er skiftet til BornFiber som min internetudbyder, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg har kontaktet kundeservice omkring flere gange siden opstart, og ventetiden har hver gang være... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf
Spotorno Allé 8, 2630, Taastrup, Denemarken

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van BornFiber
God hjælp til at få løst mit problem til betaling

Antwoord van BornFiber
Jeg havde problemer med mit wifi.
Kundeservice guidede mig hurtigt og vupti havde jeg wifi igen.

Antwoord van BornFiber
Helt helt helt i top. Usædvanlig god kundeservice med høj faglighed og bemærkelsesværdig kvalitativ kommunikation, stor tålmodighed og virkelig rar at tale med!
5 stjerner er bestemt i underkanten 🙏🏿

Antwoord van BornFiber
Jeg har modtaget MANGE flyers om det gode, gratis tilbud. Og alle er blevet arkiveret. Så en dag, blev den lille flyer forbedret med flere ting. Den blev blandt andet mere personlig, og det var muligt at booke et uforpligtende møde i privaten. Mødet blev aftalt, jeg sagde ja tak, og leverancen siden salgsmødet har været lige i skabet (Udgravning, opsætning af boks, indskydning af fiber og levering af router) Meget fornemt. Og i øvrigt så virker det før den aftalte (og betalte) dag. Det er stærkt!

Antwoord van BornFiber
Alt er gået over forventning. Lige fra ned gravningen af kabler i området til opsætning i huset. Firmaet der gravede har ordnet alt så man næsten ikke kan se at der har været gravet. Tekniker der installerede var forklarende og hurtig til at montere og opsætningen af routeren var lige ud af landevejen. Så TAK.

Antwoord van BornFiber
Jeg var så dum, at komme til at klippe min fiber forbindelse over.
Bornfiber har været utrolig hjælpesomme og hurtige.
Utrolig flot service, kan varmt anbefale dem

Hurtig og venlig betjening
Ingen Robot men en sød venlig dame

Antwoord van BornFiber
I har stadig jeres enhed og kabel på min grund? selvom jeg har bedt jer fjerne jeres EKSTREMT dårlige produkt ! Så om en uge bliver det bare fjernet. Verdens dårligste firma og kundeservice. I øvrigt kan alle finde meget billigere internet som rent faktisk også virker

Antwoord van BornFiber
Meget imødekommende kundeservice og hurtig til at svare på mine spørgsmål. Gode priser.

Antwoord van BornFiber
At de mennesker jeg talte med kunne hjælpe uden videre.

Antwoord van BornFiber
Lees meer over geverifieerde reviews.