Als particulier online bestelling geplaatst. Kon het de volgende dag ophalen. Stond keurig op n pallet klaar. Werd netjes naar de auto gereden om in te laden. Onderweg viel n zakje wiggen eraf, all... Toon meer
Werd snel geholpen en instructies waren duidelijk, maar moest een heel account aanmaken op hun site, wat niet werkte, contact opnemen met de klantenservice (ondanks dat ik in de winkel was), 20 minute... Toon meer
Had online een bestelling geplaatst om op te halen (Alkmaar). Toen ik deze kwam halen bleek de bestelling nog niet klaar te staan. Maar onder genot van kopje koffie erop kunnen wachten. Niet alles bl... Toon meer
Prima Service ondanks dat Bouwmaat er als bedrijf rare afspraken op na houd voor afhalen. Alles op voorraad maar dan moet je een dag wachten voordat je het op kunt halen. Collega's op de vestiging zij... Toon meer
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Ivoorstraat 19, 1812 RE, Alkmaar, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Bouwmaat - Alkmaar
makkelijk communiceren en bestellen. Bestelde materialen lagen al klaar en konden zo opgehaald worden.

Antwoord van Bouwmaat - Alkmaar
Ene dag besteld, volgende dag kunnen ophalen.
Hoewel ik het wel jammer vind dat ik niet even lekker kan struinen. Ik had dan vast nog wel andere dingen erbij gekocht.

Antwoord van Bouwmaat - Alkmaar
Mooi bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment. Voor altijd scherpe prijzen.

Antwoord van Bouwmaat - Alkmaar
Eenvoudige bestelling via de website. Artikel lag klaar voor ophalen. Snelle en vriendelijke service.

Antwoord van Bouwmaat - Alkmaar
Had een oudere registratie, wachtwoord werkte niet meer. In de bouwmarkt zelf goed geholpen en verholpen.

Antwoord van Bouwmaat - Alkmaar
Vreemd dat je als particulier, alleen online kan kopen, Bouwmaat wil kennelijk niets verdienen als je in de winkel wil kopen, zeer byzonder, kom er dan ook nooit meer. Bij BMI wat om de hoek zit gewoon van harte welkom

Antwoord van Bouwmaat - Alkmaar
Hele fijne , vriendelijke en meedenkende collega's die tijd voor je hebben. de volgende dag ophalen, mocht dezelfde dag en daar zijn wij enorm mee geholpen.

Antwoord van Bouwmaat - Alkmaar
Behulpzaam fijne winkel en mooie producten voor een hele goede prijs. Echt heel blij mee.

Antwoord van Bouwmaat - Alkmaar
Product netjes kunnen ophalen.
Maar jammer dat je als particulier niet de alleen online kan bestellen. Nu voor niet 2 keer op en neer gereden. Kost extra geld en milieu technisch ook niet handig

Snel kunnen bestellen.
Duidelijk een afhaal moment kunnen kiezen.
Bestelling moet nog.gehaald worden dus of aflevering nog geen ervaring

Antwoord van Bouwmaat - Alkmaar
Ruim assortiment en prima begeleiding, ook voor de particulier !