Ondanks dat ik mij een dag te vroeg had gemeld (order zou pas dinsdag voor mij klaarstaan) en daar bovenop ook nog het veelvoorkomende probleem van onderbezetting, ben ik fantastisch geholpen! Hulde... Toon meer
Mijn online bestelling stond perfect op tijd klaar voor de afhaal. Snel geholpen door vriendelijk personeel bij de balie. Het assortiment is uitgebreid en de kwaliteit van de bouwmaterialen is altijd... Toon meer
Er was wat verwarring bij mij. Helaas bestelde ik niet op tijd dus moest een dagje wachten. Om 7 uur zou het de tweede dag klaar staan. Om 9 uur zelf een mailtje gestuurd. Kreeg gelukkig snel een re... Toon meer
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Gyroscoopweg 142, 1042 AZ, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Ik kom al 25 jaar bij Bouwmaat. En ga bijna altijd met de spullen de deur uit die we nodig hebben. En het brede assortiment is top

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Wordt snel en direct geholpen en voorzien van de juiste info. Ook bij ophalen van bestelde artikelen wordt er met aandacht geholpen.

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Mijn online bestelling stond perfect op tijd klaar voor de afhaal. Snel geholpen door vriendelijk personeel bij de balie. Het assortiment is uitgebreid en de kwaliteit van de bouwmaterialen is altijd constant.

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Bestellen gaat makkelijk, je wordt netjes te woord gestaan door de service desk en je bestelling wordt netjes klaar gezet voor afhalen.

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Het is fijn om met vriendelijke mensen samen te werken.

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Ze hebben altijd vriendelijk en oplossingsgericht personeel. Bovendien kun je er altijd alles vinden

Geen 5 sterren maar 4
Omdat:
Ik bestel online 3 rabatdelen van 3 meter
Ikvraag om ze af te zagen op 1 meter
Ga op de bouw aan de slag en merk dat ik 6 delen van 1 meter heb en 3 van minder dan 1 meter
Dus:
1) de rabatdelen waren geen 3 meter
2) de klojo die ze afzaagt moet gezien hebben dat dit het geval is, dus had hoj dat mogen zeggen
Dat had mij de moeite gespaard om met de afgezaagde delen een tocht te maken te voet door de duinen bij Egmond 1/2 iur heen en een 1/2 uur terug plus de autotocht van en baar de Bouwmaat
Met vr gr
Jo Simons

Prima service
Wel checken dat aantallen in uiteindelijke bestelling overeenkomen met de aantallen van mijn kluslijst

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Snel en de platen werden met de voorheftruck helemaal naar de auto gebracht! Super aardig!

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Ben in 2 vestigingen geweest en super hoe je advies krijgt daar 👍👍 eerst bij xl zuidoost geholpen door Dennis 👍👍en volgende dag in Diemen ook goed advies aan de balie. Weet niet zijn naam en de secretaresse 👍. Top bedankt 🙏

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Medewerkers helpen je graag zodra je belt goede service van Bouwmaat