Ondanks dat ik mij een dag te vroeg had gemeld (order zou pas dinsdag voor mij klaarstaan) en daar bovenop ook nog het veelvoorkomende probleem van onderbezetting, ben ik fantastisch geholpen! Hulde... Toon meer
Mijn online bestelling stond perfect op tijd klaar voor de afhaal. Snel geholpen door vriendelijk personeel bij de balie. Het assortiment is uitgebreid en de kwaliteit van de bouwmaterialen is altijd... Toon meer
Er was wat verwarring bij mij. Helaas bestelde ik niet op tijd dus moest een dagje wachten. Om 7 uur zou het de tweede dag klaar staan. Om 9 uur zelf een mailtje gestuurd. Kreeg gelukkig snel een re... Toon meer
Ben in 2 vestigingen geweest en super hoe je advies krijgt daar 👍👍 eerst bij xl zuidoost geholpen door Dennis 👍👍en volgende dag in Diemen ook goed advies aan de balie. Weet niet zijn naam en de s... Toon meer
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Gyroscoopweg 142, 1042 AZ, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Voor mij was het de eerste keer bestellen bij bouwmaat. Dat ging eenvoudig, maar waar ik vooral van onder de indruk was, was de kwaliteit van de artikelen, en de vriendelijkheid van de chauffeur!

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Hulde aan de dame bij de balie alsmede haar collega die volgens mij die dag overal en nergens moest staan.
Top gedaan en dankjewel!

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Goede voorraad (bij diverse andere winkels hadden we te lange levertijden) en snel en keurig afgeleverd door de externe transporteur.

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Kreeg niet alles in een keer inmijn auto maar ondervond alle steun en geduld !!! Aardige mensen !!

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Online spullen besteld en vervolgens 2 dagen later kunnen ophalen zonder problemen👍🏽

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Ik heb twee kasten die zijn niet het zelfde een is beschadigd maandag moet me terug brengen jammer dat ik twee keer moet reizen

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Er was wat verwarring bij mij. Helaas bestelde ik niet op tijd dus moest een dagje wachten. Om 7 uur zou het de tweede dag klaar staan. Om 9 uur zelf een mailtje gestuurd. Kreeg gelukkig snel een reactie.
Zeer klantvriendelijke mensen op locatie. Wel bijzonder om maar liefst langs twee mensen te moeten om vervolgens bij een derde het product op te halen.
Neemt niet weg dat ik zeker terugkom.

Antwoord van Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL
Ik vind het daar gezellig en je wordt niet afstandelijk behandeld.