Polis Direct Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,9

Bied GEEN online diensten aan om je contract op te zeggen. (Op hun site bij opzeggen staat ook alleen 'opzeggen autoverzekering' terwijl ze ook andere verzekeringen aanbieden, maar daar is nie... Toon meer

Na vele jaren veelal netjes te woord gestaan te worden is het me afgelopen 2 weken toch 2 keer overkomen dat dit onplezierig was. Vandaag op een simpele vraag: hoe nu verder na ontvangst van taxatiera... Toon meer

in het verleden een schade gehad. De tegenpartij had achteraf ontkend de schade te hebben veroorzaakt en Polisdirect laat het daarbij en laat je gewoon barsten. Ik mocht zelf voor de schade opdraaie... Toon meer

1. Autoverzekering

Polis Direct Autoverzekering – Goed rijden loont Bij Polis Direct ben je verzekerd van duidelijke voorwaarden, uitstekende service én scherpe premies. Of je nu kiest voor WA, Beperkt Casco of Volledig Casco: we zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent tegen schade, diefstal en pech, in Nederland én daarbuiten. En met aanvullende dekkingen zoals pechhulp, vervangend vervoer of rechtsbijstand kies je altijd wat bij jou past. Wat ons anders maakt? Wij belonen goed rijgedrag met korting, denken met je mee bij schade en staan 24/7 voor je klaar. Zo maken wij verzekeren simpel, begrijpelijk en betrouwbaar.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer vriendelijk en veel kennis!!!

Klanteservice is altijd bereid om iets meer te doen dan wat nodig is. Altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Tegenwoordig maak je dit niet zo vaak mee. Ben zeer te vreden met Polisdirect. Goed en Goedkoop!!

21 augustus 2015

prima!

telefonisch wagenwijziging doorgegeven.
snel, vriendelijk, korrekt zijn de trefwoorden voor de afhandeling

16 augustus 2015

Goede service!

Goede en super snelle service via chat, telefoon en e-mail. Wijzigen en opzeggen van de verzekering is zeer gemakkelijk en alles wordt direct bevestigd.

Bij het opzeggen van je verzekering wordt een goed concurrent tegenvoorstel gedaan. - Topservice!

Minpuntje: Verborgen wijzigingskosten (10EUR per wijziging) en beëindigingskosten (25EUR) bij het beeidigen van je polis.

14 augustus 2015

Gewoon TOP !

Gebeld om een nieuwe auto te verzekeren echter was de prijs hoger dan via mijn werk de man die ik aan de lijn had was zeer behulpzaam en heeft een nog scherpere aanbieding kunnen doen waardoor ik nog voordeliger uitkwam . Aangezien het een nieuwe auto betrof had ik nog niet de meldcode de medewerker heeft mij in de wacht gezet en direct de garage gebeld om deze voor mij op te vragen binnen 30 sec geregeld TOP dus ! Tevens heeft de medewerker ook nog voor mijn tweede wagen een leuke korting kunnen geven . Ben er zeer blij mee echt hele goede service !

8 augustus 2015

Prima

Werd heel goed geholpen door klantenservice, goede dekking, goede prijs en ben daarom al sinds 2002 bij deze verzekeraar met volle tevredenheid.

24 juli 2015

Gewoon goed!

Prima verzekering, lage premie,snelle schadeafhandeling,coulante no-claim
voorwaarden bij schade.
Wat wil je nog meer.

24 juli 2015

top service

Super netjes opweg geholpen. Zelfs na wat technische problemen met de pc werd ik super netjes te woord gestaan. Uiteindelijk heb ik alles wat ik nodig had.

16 juli 2015

Telefonisch overschrijven verzekering bij koop nieuwe auto

Toen ik mijn nieuwe auto ging ophalen en bij de garage kwam, bleek ik vergeten te zijn om de auto te verzekeren.
Ik heb toen gebeld en kreeg snel iemand aan de lijn die me heel fijn geholpen heeft. Binnen een paar minuten was het geregeld en stond de verzekering van de oude op de nieuwe auto.
Zo kon ik veilig naar huis rijden!!

Dank jullie voor de vriendelijke en snelle hulp.

12 juli 2015

In één woord: goed.

Ik ben met mijn auto 5 jaar verzekerd (WA + Casco) bij Polis Direct en naar volle tevredenheid.
Polis Direct is een klantvriendelijke maatschappij.
Premie-kwaliteitverhouding: uitstekend.
Vergelijkingssites van o.a. de Consumentenbond doen m.i. Polis Direct
geen recht. Al jaren kom ik elke keer weer tot de conclusie dat ik, als tevreden verzekerde, bij Polis Direct blijf.
Een aantal jaren geleden heb ik een kleine schade veroorzaakt.
Perfect afgehandeld, zowel voor de tegenpartij als voor mijzelf.
Géén eigen risico en géén no-claimverlies (meeverzekerd).
In juni 2015 heb ik de kwartaalpremie dubbel betaald. Binnen 5 werkdagen, uiteraard ná de 2e betaling, is de premie teruggestort.
Telefonisch contact met Polis Direct: uitmuntend. Snelle verbinding met de medewerkers. Diegenen die ik gesproken heb, hadden/hebben verstand van zaken.
Kortom: Polis Direct is met recht 'mijn autoassuradeur'.

3 juli 2015

Fijne verzekeraar

Zeer snel, duidelijk, vriendelijk, zeer klantgericht , zo laag mogelijke premie.
Meer woorden heb ik eigenlijk niet nodig om deze verzekeraar te omschrijven.

3 juli 2015