Bowlernes Hal Grøndal - den selvejende institution Reviews 21

TrustScore 2 uit 5

1,8

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen af banerne virkede og det var alt for dyrt og vi havde ikke nok tid til at bowle fordi det ikke virkede og personalet gjorde ikke noget ved det rigtig dårlig oplevelse

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi havde lejet 3 baner en time lørdag eftermiddag. På alle 3 baner ( 13 - 14 - 15 ) var der konstant tekniske problemer ( bowling kugler kom ikke tilbage, kegler på banen, keglerne blev ikke sat på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skulle nok have checket Trustpilot før besøget, for beskrivelserne af tekniske problemer og elendig betjening …. er meget rammende og talrige, så det vil jeg undlade at gentage. Skal man se på... Toon meer

1,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skulle nok have checket Trustpilot…

Skal man se på det positive, så er der så mange andre, der har læst anmeldelserne, at det altid er muligt at få baner med kort varsel.
Så er du ligeglad med om banerne virker og skal du bare have rigelige mængder af dyr fadøl, så er det måske stedet for dig 🤷🏼‍♂️.
Vi kommer i hvert fald ikke igen.

29 maart 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hjælpsomt personale og gode baner

Alt i alt en super god oplevelse. Vi bowlede i to timer uden problemer. De unge i baren var super hjælpsomme, både da vi skulle skifte bane (vi fik hele tiden banter på), mulighed for at låne håndsprit og hjælpe til med ændringer ift. bestillingen. God musik og gode baner.

1 september 2024

Børnebanderne virkede ikke

vi kom med 3 mindreårige børn kl. 10 i dag. Det var desværre ikke muligt at få en bane, hvor `børnebanderne` kunne aktiveres. De unge piger gjorde hvad de kunne - men ak - intet held.

23 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringeste bowling oplevelse til dato

Ringeste bowling oplevelse til dato. Den ene bane kunne ikke hejse alle kegler og væltede kegler nu og da. Den anden bane var ude af drift i over 25% af tiden. Og en mail til direktøren om rimelig kompensation bliver slet ikke besvaret.

29 oktober 2023

Elendigt sted.

Ærgerligt at man ikke kan give minus i stjerner.
Stedet er så elendigt. Ingen teknisk hjælp når banen går i stykker nærmest med det samme. Imens vi venter går den anden bane i stykker. Vi henvender os selv til personalet, da det ikke nyttede noget at bede om hjælp via skærmene. Og vi måtte rykke til andre baner. Ingen ramper på børnebanerne, måtte vi igen op og bede om at de fik ordnet.
Ølkander der er så smadret i kanten at man kan skære sig på dem.
Personalet virkede total ugidelige og ligeglade og på ingen måde serviceminded… Bad om pengene retur og ikke engang det kan man få. Skal nu i gang med at kontakte en der kan tage sig af det… Sætter aldrig mine ben der igen….

21 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Worst experience in the bowling lane

Worst experience in the bowling lane - only problems with the lane, the system did not work - spent more than 50% of the time to complain at the bar because the system got stuck then we had to move to 4 different lanes - Awwwwfffuul

And when we went to the Bar to say that it would be fair to get that amount spent randomly running around because the whole system did not work - they said we can give you 10 minutes otherwise you should speak to my boss... How come you do not have responsibility to provide proper customer service???

I will stay away from this place - if you want a great experience and nice memory with your friends go somewhere else - this is a trap from customer service to the actual playground....To avoid - You should not function in the first place until you fix all these issues.....Money paid to the state....money thrown over the window - Good job

12 mei 2023

Find et andet sted

Find et andet sted
Et gennemført skodsted. Dårlige bowlingbaner med fejl på og overhovedet ikke nok mad i deres “buffet og bowling”
Vi gik alle sultne derfra, det har jeg godt nok ALDRIG nogensinde oplevet før. Og vi er efter en del tovtrækkeri blevet tilbudt et latterligt lille beløb i kompensation.
Stedet er en farce!

20 januari 2023

Forfærdeligt sted

Forfærdeligt sted. Dårlige baner. Ringe teknisk support. Baner går konstant i stykker. Ingen forståelse omkring kompensation. Vi var 37 glade børn og forældre som kom. Men meget skuffet da vi gik.
HOLD JER VÆK

4 februari 2023

Dårlige baner

Dårlige baner. Banerne gik hele tiden i stå, så man spildte tiden på at vente på en tekniker. Tit stod alle kegler ikke når det var en ny persons tur. Så kunne der stå 2 kegler fra start, så point blev urimelige. Vi havde betalt for 2 timer, men havde lyst til at give op, og spurgte derfor om man kunne stoppe en time før og få pengene tilbage for den sidste time. Det kunne man desværre ikke.
Det var ikke kun vores bane der havde problemer, men alle baner omkring os, som vi kunne se.
Virkelig dårlige baner.

18 februari 2023

HOLD JER LANGT VÆK!!

HOLD JER LANGT VÆK!!! Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Banerne er i stykker, hvilket personalet tydeligvis er klar over, men der er alligevel ingen hjælp at hente og ingen kompensation. Man betaler med andre ord for en vare, der ikke fungerer og som man ikke får. En helt igennem absurd oplevelse!

3 februari 2023

Tekniske problemer.

Vi havde lejet 3 baner en time lørdag eftermiddag.
På alle 3 baner ( 13 - 14 - 15 ) var der konstant tekniske problemer ( bowling kugler kom ikke tilbage, kegler på banen, keglerne blev ikke sat på plads osv.) Vi måtte henvende os adskillige gange i baren, for at gør opmærksom på fejlene.
Det er ærgerligt at så meget af en bowling time, går med at vente på teknisk hjælp.

13 januari 2023

Tekniske problemer og dårlig service

Tekniske problemer og dårlig service

Har haft 12 børn til fødselsdag med to timers bowling. Efter en time virker teknikken ikke.
Vi får hjælp fra teknikker, som ikke kan løse problemet. Med 5 unge på arbejde oplever vi utrolig dårlig hjælp. Til sidst får vi to nye baner, men 40 min er spildt.

Jeg bliver bedt om selv at kontakte lederen for kompensation om mandagen. De unge med den dårlige service kan åbenbart ikke overbringe beskeden selv. Af lederenbliver jeg fortalt, at det var vores egen fejl, og der er ingen kompensation. Har ringet og skrevet, men hører intet.

Står med en dårlig fødselsdag, dårlig service på dagen, dårlig service efterfølgende. Er det virkelig den ambition, man har fra stedets side?
Anbefaling: find et andet sted at bowle. Service og teknik er i bund, og det er bare ikke det værd.

7 oktober 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Julebuffet og bowling med familien.

Havde inviteret familien til Julefrokostbuffet og bowling og da vi ankom ca. 20 min. før, var der dækket pænt op og maden var ved at blive stillet op til vores selskab. Her får hvert selskab sin egen buffet, så man undgår at maden har stået i lang tid og hvem som helst har rørt maden. Maden var velsmagende, varm og der var rigeligt.
Drikkevarer skal købes og hentes i baren, hvilket godt kan tage noget tid.
Bowlingen foregik med få undtagelser godt, men der var lidt ventetid når der var brug for en tekniker. Venlig betjening og vi var alle godt tilfredse med arrangementet, især med maden!

7 november 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har været her flere gange

Har været her flere gange. Hver gang har der været tekniske fejl på banerne. Har før mistet ca. 30 min spilletid på det og fået 1 bajer som kompensation.

Det er dog dejligt, at der ofte er hurtig betjening

5 augustus 2019

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.