Begin dit jaar werd bij ons een boxspring met topper geleverd. Na een paar maanden blijken de ritsen van het omhulsel van de topper overal gewoon los te komen (ritsen stuk) waardoor de topper... Toon meer
een bestelling die al 4 maanden in de wacht stond en die, na verschillende keren te zijn uitgesteld, vandaag, tussen 9:00 en 12:00 zou worden geleverd nu 16:00 voorbij en geen nieuws geen atnwoord a... Toon meer
In de showroom werden we supervriendelijk en snel verder geholpen. Nadien wouden we graag nog iets bijbestellen en hebben we hiervoor eventjes de klantendienst via chat gecontacteerd. Daar werden we o... Toon meer
In één korte zin: koop bij dit bedrijf niet je bed! In eerste instantie lijkt alles goed te verlopen. Echter, de bestelling wordt niet volledig geleverd. Vervolgens wordt er een nalevering ingepl... Toon meer
Een online beddenshop gespecialiseerd in boxsprings. Gratis levering in heel Nederland en België en betalen bij aflevering is mogelijk
Zanddonkweg 5, 5144NX, Waalwijk, Nederland
Het was een goede levering en het bed ligt heerlijk
Top service
Het bed is niet compleet en de kwaliteit stelt niets voor.
Het bed ligt lekker alleen jammer dat de achterkant niet in het systeem paste. Het kon er niet ingeschoven worden. Gelukkig heb ik een handige man die het zelf kon repareren. Ook vond het ik het slecht dat ik de GOEDE jonge man moest helpen om het naar boven te brengen en daar voor geld moest betalen. Hij was tenslotte alleen. Ik zou dus geen bed daar meer bestellen.
Voor dat geld een goed bed mijn dochter slaapt er heerlijk op
Wat een onwijze slechte service geven jullie zeg!!!
eerst zou ons bed geleverd worden op 19 december! Op 17 december een telefoontje dat hij niet leverbaar is!! KAN GEBEUREN DENK JE DAN !!! nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag (27-12). op 24-12 zouden wij een mail krijgen met de verwachte levertijd. NIET ONTVANGEN!! via de site chat vanmorgen op de valreep te horen gekregen dat we als 3e op de planning stonden. de eerste 2 waren dichtbij dus begin van de ochtend zouden we aan de beurt zijn. uiteindelijk na veel bellen om 14.30 EINDELIJK WAREN ZE ER!!! maar toen miste ze het hoeslaken dekbedovertrek+kussenhoezen!!!! om dat te compeseren hebben ze maar even een groter bed geleverd. 1.80 ipx 1.60 ze konden na geleverd worden maar hoe lang dat zou duren wist de bezorger niet!!!
ALSOF HET ALLEMAAL NOG NIET GENOEG TEGEN VIEL ZIJN ZE DE POTEN VERGETEN TE LEVEREN!!!!! weer achteraan gebeld en ook die zouden nagestuurd worden. maar dat kon zomaar nog een week duren!!
al met al is het een hele slechte service waarbij je medewerkers aan de telefoon krijgt die er allemaal niet zo veel aan kunnen doen maar iemand spreken die er wel wat aan kan doen is niet aanwezig!!!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Goede service, netjes een belletje op welk tijdstip ze er precies zijn, alles netjes in huis geleverd! Vriendelijke bezorger!
de boxspring is uitstekend en compleet geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur. top geregeld.
super snelle levering! prima boxspring ,slaapt heerlijk ! een aanrader
Gemakkelijke bestelling + levertijd was perfeckt dus een topbed
Geen klagen, enkel geen vijzen noch handleiding meegeleverd.... wat zoekwerk
Een heel goed bed gekocht bij jullie met een vlugge en heel goede service. Een aanrader!
Vriendelijke, service gerichte bezorger! En bovenal super snelle levering met heldere afspraken.
Het bed is van prima kwaliteit ! Wij zijn zeer tevreden .
Was ingepland dat jullie bed zouden afleveren , hele dag voor jan joker zitten wachten !!!! Slechte service en ook een hard rot bed !
Zeer slechte service. Verschillende maten van bed ontvangen, verkeerde poten, geen topmatras meegeleverd waarvan niks vermeld werd. Chauffeur moeilijk doen om 2 delen een verdieping te helpen tillen (minder dan minuut) terwijl ik meehielp de spullen naar de deur te brengen.
Retourzending is al meer dan 2 weken geleden opgehaald en ik wacht nog steeds op mijn geld dat mij verzekerd was dat ik het binnen 14 dagen zou hebben. Meerdere keren gebeld en het overboeking is nog niet eens overgeboekt.
Had nog telefonisch een ander aflevering adres opgegeven en hiervan bevestiging gekregen , maar stond toch op het andere adres! Voor mij geen probleem maar vond het vervelend voor de chauffeur , was voor hem echter geen probleem en kwam meteen naar het goede adres! Ook een plusje voor de chauffeur !!