Boxstation Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan virkelig varmt anbefale Boxstation! Jeg synes det er en fantastisk idé og en utrolig smart løsning for at opbevare sine ting. Det er nemt og lige til at komme til, og hele løsningen fungere b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oprigtig top anmeldelse fra en kunde. Jeg har altid oplevet den bedste service og menneskelighed, som der ellers er alt for sjælden idag. I sætter virkelig et eksempel og en standard alle andre virkso... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun varmt anbefale Boxstation herfra. Sublim service fra Kasper, som har været imødekommende og altid svaret tilbage på mails og efterkommet vores ønsker. Der bliver lyttet til ens behov. Conta... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det er et enormt enkelt, brugervenligt og billigt koncept. Herligt, at boxen er tilgængelig døgnet rundt. God skriftlig vejledning med supplement af nyttige video-vejledninger. Hængelåsen er dog lidt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

5. Magazijn
  6. Opslagbedrijf
  7. Verhuizing en opslag

Geschreven door het bedrijf

Lej en container til opbevaring til en billig fast månedlig pris. Du kan både leje den på en af vores aflåste Drive-in Storage afdelinger, vi kan komme og levere en mobilBOX på din egen adresse eller du kan bestille en flytteBOX som du pakker og vi flytter til dit nye hjem. Billigt, fleksibelt og helt uden bøvl.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hej Palle,
Tak for din anmeldelse og fordi vi har fået lov til at flytte og passe på dine ting på vores depot.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Boxstation er virkelig et godt koncept

Boxstation er virkelig et godt koncept! Der er styr på tingene. Vi har følt os trygge ved, at have vores ting opbevaret i Nordhavn. Kundeservice har været så søde og dygtige til, at vores imødekomme alle vores behov.
Stor anbefaling herfra.

24 november 2020

Kære Cecilie,
Mange tak for din anmeldelse og tak fordi vi må passe på jeres ting. Skulle der være andet vi kan hjælpe med må du endelig sige til.

God dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og hurtig…

Fantastisk kundeservice og hurtig levering!

Hej Emilie,
Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig inden for få dage med levering af en container ud til jeres adresse. Jeg håber at jeres hus-projekt skrider fremad.
Kontakt os hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

gode tørre containere til en fair pris

Fin god tør container, der kunne godt være lidt mere plads mellem containerne.

Hej Per,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores koncept og pris.

Det betyder meget for os at kunne tilbyde billig og fleksibel opbevaring. Der er både vendeplads og steder man kan holde mellem containerne hvis der er 2 biler der skal passere hinanden.

God dag!

Nemt og enkelt koncept

Boxstation Nordhavn:
Rigtig godt koncept! Nemt og enkelt at tilmelde sig, samt at tilgå sin container på deres område.
Dog ville det være rart med lys på området, og en mulighed for at fastgøre lågen når at man kører ind, da vinden godt kan få ved den. Men det er småting.

Fedt koncept!

Hej Patrick,
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Afdelingen er indrettet uden lys, så vi kan tilbyde et billigt og fleksibelt opbevaringskoncept. Porten finder vi en løsning på med det samme, så den kan holde sig selv ved blæst.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Billig fin løsning til opbevaring.

Billig fin løsning til opbevaring. Tørt og nem adgang. Lidt suspekt placering af container i Odense, men det er sikkert med til at holde priserne nede. Absolut mange flere kubik og kvadratmeter i forhold til andre udbydere af opbevaring på markedet.

Hej Carsten,
Vi er glade for at du er tilfreds med vores koncept og vi gør alt vi kan for at tilbyde billigere opbevaring end andre udbydere på markedet.

top top flinke fyre

Hej Franne,
Tak for din anmeldelse. Vi gør hvad vi kan for at være både flinke, hjælpsomme og ikke mindst levere billig og sikker opbevaring.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Box station super venlig og prof

Box station super venlig og prof. service kan helt klart anbefale dem. Det hele spiller, selv når man ringer og har spm.

Hej Asia,
Tak for din anmeldelse - det sætter vi pris på.
Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Boxstation levede mere end op til mine…

Boxstation levede mere end op til mine forventninger: Det var enkelt at komme til og fra området i Nordhavn. Sikkerheds og aflåsning systemet var i top. Containerne var rene og pæne faktisk nye. Kundeservicen var ligeledes i top på de enkle spørgsmål jeg havde.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til dette firma, som giver os mulighed for at opbevare vores forskellige ting.

10 september 2020

Hej Jørgen,
Tusinde tak for de fine ord. Vi gør alt vi kan for at tilbyde sikker og billig opbevaring. Kontakt os endelig hvis du får behov for mere opbevaring i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er super glad for dem…

Vi er super glad for dem 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😄

4 september 2020

Hej Anette,
Tak for din besked. Du har været med i lang tid og vi ser frem til at opbevare dine ejendele tørt og sikkert.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At firmaer yder god service inden man køber er ikke noget specielt. Men hos boxstation fik jeg ikke blot god service inden jeg bookede, men også efter, og selv i forbindelse med opsigelse var de super behjælpelige og fleksible. Hvis behovet for opbevaring skulle opstå igen, vil jeg helt sikkert vælge boxstation igen.

3 september 2020

Hej Sami,
Mange tak for de fine ord - dem sætter vi utrolig stor pris på. Vi er ærgerlige over at du ikke længere har behov for vores opbevaring og ser frem til at passe på dine ting igen hvis behovet opstår.
Mvh, Kasper

Super

Super og perfekt

31 augustus 2020

Antwoord van Boxstation

Tak for anmeldelsen Milan. Ring eller skriv til os hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fint koncept med fine containere.

Super fint koncept med fine containere.

Super concept og nem adgang til egen container, som var ren og fin.

Kun anbefalinger herfra.

Eneste minus var at containeren var lidt svær at åbne og lukke.

4 augustus 2020

Hej Lene,
Vi sætter stor pris på din anbefaling og for at du er glad for vores koncept.

Mange tak fordi du tager dig tid til at sætte ord på det og nævner et sted hvor vi kan blive bedre. Vi vil straks gennemgå vores hængelåse og optimere dem så de ikke er svære at åbne.

Nemt og god service

7 juli 2020

Hej Carina,
Tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt og billigt produkt og nem og…

Godt og billigt produkt og nem og forståeligt proces 👍 god service

22 juni 2020

Hej Jacob,
Tak for din anmeldelse - det sætter vi pris på.
Du kontakter os bare hvis der er andet vi kan hjælpe dig med.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fin løsning

Fin løsning, men der kunne godt være større afstand mellem containerne, så to biler kunne passere hinanden. Lige nu er der kun plads til en.

22 juni 2020

Hej Gert,
Tak for din anmeldelse. Godt at du er tilfreds med vores løsning.

Afdelingen er indrettet sådan så vi kan tilbyde et billigt og fleksibelt opbevaringskoncept . Der er både vendeplads og steder man kan holde hvis der er 2 biler der skal passere hinanden.
God dag!

god til samarbejde

16 juni 2020

Hej Mikkel,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er kunde hos os og ser frem til at opbevare dine ting billigt og sikkert i lang tid endnu.
Mvh. Boxstation

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nem og flexibel måde at opbevare…

Super nem og flexibel måde at opbevare sine ting på. Vi havde lige brug for noget ekstra lagerplads et par måneder og her var Boxstadion de mest flexible og samtidigt de billigste. Kan varmt anbefale at man bruger Boxstation

8 juni 2020

Hej Michael,
Vi sætter stor pris på at du har været glad for vores fleksibilitet og priser. Tak for anbefalingen.
Mvh. Boxstation