De website is duidelijk en er zit een keurige maat tabel bij. Het product zit in een mooie verpakking ook nog eens en overtrof mijn verwachting. Erg fijne sluiting in tegenstelling tot andere merken.... Toon meer
Mooie en duidelijke website. Armbandje in meerdere maten te verkrijgen. Magneet sluit goed en gaat niet zomaar los. Armbandje is erg mooi en van top kwaliteit materiaal gemaakt. Ook aan de verpakking... Toon meer
Inmiddels alweer de derde Braceby armband gekocht. Super tevreden mee, mooie kleuren en de magneetsluiting is perfect. Ook leuk om cadeau te geven. Ontvanger zal er zeker blij mee zijn.
Een combinatie van stijl en comfort: daar staat Braceby voor. Braceby hoopt te inspireren met diverse stijlen. Onze zelfontworpen armbanden worden op professionele wijze geproduceerd. Braceby staat voor toegankelijkheid. Onze armbanden passen om iedere pols en bij elk persoon. Wees anders dan de kudde.
Nederland

Antwoord van Braceby
Zeer snelle levering en het product voldoet aan de verwachting. Product wordt geleverd in een prachtig doosje.

Antwoord van Braceby
Wederom iemand heel blij kunnen maken met dit leuke armbandje! De service is ook super goed!
Het vorige armbandje dat ik heb cadeau geveven ziet er nog zo goed als nieuw uit ( was een jaar geleden). Het zijn duurzame armbandjes en dat is wel heel fijn :)

Antwoord van Braceby
Ook leuk om cadeau te geven. Ontvanger zal er zeker blij mee zijn.

Antwoord van Braceby
Bezorging top en tijdig. Mijn Braceby's kwamen in een luxe doosje. Dat was een kadootje om uit te pakken. Goede kwaliteit en voldoet aan mijn verwachtingen.

Armband ziet er goed
Maar prima en ik was benieuwd naar de magneetsluiting
Is super en stevig. … valt zomaar niet los
Dus
Ik blijf website checken en kijk uit naar new models / kleuren
Grkees

Antwoord van Braceby
Ik heb al 3 mooie armbanden ben er super blij mee.makelijke magnetise sluiting echt een aanrader

Antwoord van Braceby
Heel tevreden met de armband!
Mooi ingepakt ook om cadeau te geven!

Antwoord van Braceby
Wat besteld was is heel netjes en snel geleverd.

Antwoord van Braceby
Ik bestelde 2 armbandjes maat S. De lichtgrijze en de blauwe met rood. De blauw met rode was 1 cm korter en dus niet de 18,5 cm. Deze zat daardoor te strak. De grijze was wel 18,5 cm en zat goed.
Dus afmetingen verschilde en was dus niet geheel te vreden.
Vind de armbandjes wel mooi!
Mark Graveland

Antwoord van Braceby
Ik heb mijn pakketje afgehaald op een service punt.
Geen probleem dus.
Daar was ik heel tevreden mee.
Groet
Niels.

Antwoord van Braceby
Ik had zelf de Sand Grey en Limit Black armbanden besteld. Ze complementeren elkaar goed en passen bij mijn stijl 😎. De armbanden zijn van goede kwaliteit, comfortabel en de magneetaansluiting vind ik ook gaaf. Ik ben tevreden met mijn aankoop!