De website is duidelijk en er zit een keurige maat tabel bij. Het product zit in een mooie verpakking ook nog eens en overtrof mijn verwachting. Erg fijne sluiting in tegenstelling tot andere merken.... Toon meer

Inmiddels alweer de derde Braceby armband gekocht. Super tevreden mee, mooie kleuren en de magneetsluiting is perfect. Ook leuk om cadeau te geven. Ontvanger zal er zeker blij mee zijn.

Ik had zelf de Sand Grey en Limit Black armbanden besteld. Ze complementeren elkaar goed en passen bij mijn stijl 😎. De armbanden zijn van goede kwaliteit, comfortabel en de magneetaansluiting vind i... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Een combinatie van stijl en comfort: daar staat Braceby voor. Braceby hoopt te inspireren met diverse stijlen. Onze zelfontworpen armbanden worden op professionele wijze geproduceerd. Braceby staat voor toegankelijkheid. Onze armbanden passen om iedere pols en bij elk persoon. Wees anders dan de kudde.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Super goed verpakt

Super goed verpakt, snel contact en fijne kwaliteit. Lijkt in het begin wat strak maar advies over maat op site klopt volledig!

Antwoord van Braceby

Ha Jos, mega bedankt voor je review. Waarderen wij enorm!

Prima

Mooie armband, handige sluiting. Ook snel geleverd.

Antwoord van Braceby

Hi Olivier, dankjewel voor je vijf sterren review. Dat helpt Braceby enorm ;-)

Forest green armbandje

Ik ben erg blij met mijn forest green armbandje. Past perfect om de pols heen en zit prima. De kleur is ook erg mooi.
Hopelijk in de toekomst nog meer.

Antwoord van Braceby

Hi Roy, de forest green is inderdaad een mooi armbandje. Een van de hardlopers op dit moment. Fijn om te horen dat die bevalt. Nog een fijne dag gewenst!

Top kwaliteit

Mooie en duidelijke website. Armbandje in meerdere maten te verkrijgen. Magneet sluit goed en gaat niet zomaar los. Armbandje is erg mooi en van top kwaliteit materiaal gemaakt. Ook aan de verpakking is veel aandacht besteed.

Antwoord van Braceby

Hoi Sem! Wat goed om te horen, daar doen we het allemaal voor :-)

Fijn bandje

Fijn bandje, snel in huis en geen problemen mee😇

Antwoord van Braceby

Hey Rick, super bedankt voor je review! Dat helpt ons enorm.

Aanrader!!

Goede kwaliteit en heel mooi design!

7 juni 2021

Dankjewel Jaimy! ;-)

Snelle levering, duidelijke website & goede kwaliteit en prijsverhouding.

30 mei 2021

Antwoord van Braceby

Hi Patrick, dankjewel voor je eerlijke review. Dat stellen wij zeer op prijs!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, luxe uitstraling. Erg mooie website!

28 mei 2021

Antwoord van Braceby

Dankjewel Sjoerd! We waarderen je review.

Topproduct

De armbanden zijn super mooi, ook is de site overzichtelijk. En je wordt goed op de hoogte gehouden. Dankjewel!

Aanrader!

24 mei 2021

Antwoord van Braceby

Souror, dat stellen wij zeer op prijs. Dankje!

Topproduct

Topproduct! Heel mooi, fijn en stijlvol product. Ook een goede service trouwens.

13 mei 2021

Antwoord van Braceby

Hi Casper, dankjewel. Daar doen we het natuurlijk voor, een uitstekende service leveren!

Goeie duidelijke Website met ruime…

Goeie duidelijke Website met ruime keuze’s.
Erg blij met de aankoop die prijstechnisch geheel in verhouding ligt met de kwaliteit en die ook nog
binnen 24 uur al binnenkwam 😀
👍🏽

12 mei 2021

Antwoord van Braceby

Enorm bedankt voor je review!

Heel blij mee

Draag de bandjes altijd. Ik heb er 3 en er past er altijd wel een bij mijn outfit. Het voegt wat leuks toe aan mijn outfits en zijn van goede kwaliteit. Armbandjes zijn altijd lastig om te doen maar door de magneetsluiting heb ik ze zo aan!

12 mei 2021

Antwoord van Braceby

Hi Michelle, super bedankt voor je vijf sterren review. Goed om te horen dat alle drie de armbanden gemakkelijk omgaan en ze passen bij je outfits ;-)

Reviews in alle talen tonen. (44 reviews)