Specialtandlægerne Bredgade Reviews 182

TrustScore 4 uit 5

4,2

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg blev mødt af en meget optaget receptionist, som sagde jeg skulle tage plads til min tid 10.30. Da klokken var 10.45 spurgte jeg om det det snart var min tur… Hun fortalte mig at jeg skulle tage... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig sødt, dygtigt og professionelt personale. Man følte sig velinformeret undervejs og processen bagefter, hvilket skabte en tryghed i al det nye. Der blev spillet musik under indgrebet og pe... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Specialtandlægerne i Bredgade har været sådan en god oplevelse. Jeg skulle ha fjernet to visdomstænder. De tager pænt imod mig, hvor jeg også kommer til en meget behagelig samtale. Under selve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god behandling af de sødeste mennesker. De sørgede for der var en behagelig stemning inden jeg skulle have opereret to visdomstænder ud. De forklarede godt gennem forløbet, da der jo kunne... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Kæmpe anbefaling herfra

Kan helt klart anbefale specialtandlægerne i bredgade.
Teis Schjals Hansen, som fjernede mine visdomstænder var meget informerende og empatisk, hvilket jeg satte virkelig pris på.
Bare generelt, så var det en dejlig oplevelse at være hos dem. Fantastisk personale, som yder den bedste form for kundeservice. Fik fjernet tænderne igår, og idag bliver jeg ringet op af dem, fordi de er interesseret i at høre, hvordan det går med mig, og om der er opstået spørgsmål undervejs. Kæmpe ros herfra!

14 augustus 2023

Kære Nabila,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er super glade for, at du vil dele din gode oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryg og god oplevelse hos…

Tryg og god oplevelse hos specialtandlægerne i Bredgade, hvor jeg var inde hos skønne Lars Pallesen og hans søde klinikassistent (Nina eller Nadia). De var et rigtig godt team og supergode! Varmt anbefalet

19 juli 2023

Kære Thu
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, samt at du vil dele den.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryg oplevelse fra start til slut

Jeg blev taget godt i mod, det gjorde min nervøsitet også. De var alle professionelle og effektive og jeg følte mig bestemt i gode hænder.

4 augustus 2023

Kære Karla
Tusind tak for den flotte anmeldelse - Hvor er vi glade for, at du trods din nervøsitet havde en god oplevelse hos os.

Fjerning af visdomstand

Hans Joachim som fjernede min visdomstand assisteret af Anja, var ekstremt professionel, og meget informerende og empatisk. For en som bestemt ikke bryder sig om at gå til tandlæge var dette en ‘let omgang’.

I det hele taget en super professionel behandling lige fra kontakt til afslutning. Kan kun, og varmt, anbefale Specialtandlægerne i Bredgade 29

24 juli 2023

Kære Henrik,
Mange tak for den fine anmeldelse.
Hvor er vi glade for du har har haft en god oplevelse hos os.

De bedste hilser

Bedste tandlægeoplevelse!

Jeg har længe skulle have fjernet mine visdomstænder. Jeg har udskudt det igennem flere år fordi tanken om et operativt indgreb, for mig, er skræmmende. Og samtidig også fordi at den ene lå meget uheldigt i forhold til en nerve. Igen og igen er jeg blevet anbefalet Lars Pallesen til at varetage operationen. Da jeg endelig havde fået nok af smerterne, tog jeg mig sammen og fik en hurtig tid hos Lars. Bare det at komme ind i klinikken beroligede mig. Rar atmosfære og imødekommende personale. Lars formåede at berolige mig igennem hele forløbet, jeg følte at der var tid til mig og han forstod at jeg havde behov for at ‘følge med’ undervejs. Tanden kom ud, uden problemer og med al føling intakt. Jeg vil til enhver tid komme tilbage hertil, fordi jeg ved jeg er i de bedste hænder. Kæmpe stort tak!

19 juli 2023

Operation for visdomstænder

Jeg skulle ind og have alle fire visdomstænder opereret ud, som jeg var rædselsslagen for.
Jeg blev taget rigtig godt imod af de to som skulle ordne mig, og de gjorde oplevelsen meget mere behagelig end hvad man selv tror det er.
Selvom operationen er en ubehagelig ting man skal igennem, så var de så søde og hjælpsomme og gav mig god opbakning med på vejen.
Og selvom man altid tror det værste for sådanne operationer, så går det altid nemmere når de først er kommet igang, og det kan jeg bestemt skrive under på at det gjorde.
Tak for jer på Bredgade :)

3 juli 2023

Kære Alma,

Hvor er det dejligt at hører, at du har haft en behagelig oplevelse hos os. Det vægter vi meget højt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De allerbedste anbefalinger til…

De allerbedste anbefalinger til tandlægerne i Bredgade-super dygtige medarbejdere (Michelle og Christian) der hele vejen igennem har forklaret forløbet grundigt. Derudover bare en venlig og imødekommende stemning fra alle i klinikken. Jeg kunne ikke være blevet behandlet et bedre sted.

20 juni 2023

Kære Christian,
Mange tak for den fine anbefaling.

Det gør os utrolig galde at hører, omkring din gode oplevelse hos os. Vi bestræber os meget på at give en grundig forklaring af hele forløbet hos os, så det er vi meget glade for at du har fået.

De bedste hilser

Bedre end de fleste.

Efter at havde læst på 100 forskellige tandlæger og deres anmeldelser, valgte jeg Bredgade.

Virkelig flot bygning og enorme flotte udsmykning, smart med ladnings-station (telefoner) og tag selv kaffe og te.

Jeg havde en tid hos Joachim Simo. Inden vi gik i gang bad jeg Joachim om at forklare mine røgtenbilleder, det gjorde han selvfølgelig uden at tøve. Jeg bad Joachim om at fortælle mig hvad han gjorde under hele behandlingen. Dette gjorde han også. Joachim og hans tandlæge-assistent var meget behagelige hele vejen, trods at blive trykket og mast i hovedet. Han var professionel, sympatisk og gjorde mig tryg. Hele forløbet foregik overraskende fredeligt og godt.

Efter behandlingen var der lidt komplikationer (smerter og infektion). Så ringede ind for at få en kontrol, men får lidt angst af at ringe ind og frygtede lidt sekretærernes afvisning, selvom man fulgte alle deres anbefalinger. Det var ikke fordi de var afvisende men hellere ikke særlig imødekommende.

Kom til kontrol hos Pouya Yazdi. Det gik ret hurtigt med undersøgelsen og vi konkluderede det formentligt kunne være infektion, øget smertestillende og ny penicillin kur.
Der er nu gået en måned, alt er godt.

Kan godt anbefale stedet.

16 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg blev henvist af min egen tandlæge…

Jeg blev henvist af min egen tandlæge pga. en vanskelig visdomstand.
Aldrig har jeg mødt så arrogant og perfid en sundhedsfaglig person som Lars Pallesen. Det var decideret utrygt og jeg er meget lettet over at jeg fik sagt fra og forlod klinikken uden behandling.

Lars Pallesen foreslog en akut-operation i fuld narkose, hvor jeg forinden skulle give samtykke til, at de kunne fjerne alle de tænder som de vurderede var nødvendige at fjerne. Efterfølgende tog jeg til Himmelev Tandklinik, som fjernede tanden nemt i lokalbedøvelse på 15 min. Mine varmeste anbefalinger går til dem!

Udover den virkelig dårlige oplevelse fortryder jeg, at jeg betalte regningen for konsultationen. En konsultation koster 500,- (pris på hjemmesiden) men jeg blev faktureret 1400,-. De sidste 900,- var for Lars Pallesens “vurdering” af mine røntgenbilleder. Det giver på ingen måde mening at hans vurdering koster yderligere 900,- for det burde selvfølgelig ligge implicit i en konsultation - hvad ligger der ellers i en konsultation, hvis man ikke får en vurdering?

De prøvede også at presse mig til en ekstra CT scanning, til trods for at jeg havde været i CT scanner dagen før hos min egen tandlæge. Det lugter langt væk af udnyttelse.

Jeg har sendt 3 e-mails til klinikken vedr. mine oplevelser, uden at få svar, så nu sender jeg klagen videre.

Det eneste der er godt at sige om den oplevelse er at jeg aldrig behøver at tage derhen igen.

2 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Først og fremmest vil jeg starte med at…

Først og fremmest vil jeg starte med at sige kæmpe tak til Specialtandlægerne i Bredgade for at kurere min tandlægeskræk. Stor ros til Mette som tog en skanning af mig og beroligede mig, da jeg ikke kan lide små rum og var meget nervøs. Lars som fjernede mine visdomstænder var den bedste behandler jeg kunne have ønsket mig og gjorde at hele min behandling fra start til slut blev god. Også tak til narkose teamet! de var så beroligende og professionelle. Kan kun anbefale Specialtandlægerne i Bredgade.

30 mei 2023

En fantastisk oplevelse.

En fantastisk oplevelse.
Har altid haft tandlæge skræk og siden 2017 har Lars Pallesen tilkalder til at operer på kæben , opbyg knoglen og tandkød og set implantater i munden.
Jeg er 100% tryg hos Bredegade specialtandlæge klinik og alle personale er super søde og viser omsorg , empati, sympati og professionel rådgivning og efter operationer tænker De på patienter og ringer De flere gang til at høre om man har det godt og hvis det opstå et problem er De klar med det samme til st behandle og hjælp .
For første gang i mit liv kan jeg lide tandlægen .
Jeg er så taknemlig for Bjarne som lagt mig under narkose 4 gang samme med Kim og Lars Pallesen som var Special tandlæge og kæbe kirurgen 4 gang på mig og har trukket visdom tand . Jeg elsker alle personale som gøre en besøge så hyggelige , varme og dejligt .
De har gjort det som en fornøjelse at klm ind hos Dem ❤️🌺🙏

Tak tak tak Lars, Bjarne & alle personalet .

Kh
Donina Kenny

5 juni 2023

Kære Donina,

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive denne fine anmeldelse - den betyder så meget for os.

Det glæder os at høre, at du nu kan lide tandlæger :)

Vi bestræber os altid for at vores patienter får en god og tryg oplevelse hos os – så det er vi meget glade for at du har fået.

10/10

I can only recommend the clinic. We turned to them with a very severe and complex problem, wich other practises turned down to treat.
They were very understanding, helpful and professional all the way through. The surgery was a success and the problem was resolved beyond expectations.

3 juni 2023

Dear L.N.,
Thank you very much for taking the time to write about your experience. We are very happy that you had a good experience.

Best regards
Specialtandlægerne i bredgade

Dejlig behandling

Joachim er en super behagelig og dygtig kirurg, der fik fjernet min visdomstand på ingen tid. Jeg havde ingen smerter eller ubehag efterfølgende.
Resten af personalet var super venlige og smilende.
Tak for en god oplevelse 😊

15 maart 2023

Kære Linn,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det gør os glade at læse, at du havde en god oplevelse hos Joachim og resten af teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det dygtigste personale og bedste oplevelse

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Specialtandlægerne i Bredgade, og ikke mindst tandplejer Michelle jeg var inde hos.
Super dygtig, omhyggelig og sød tandplejer. Hun lavede tandrensning på mig.
Personalet i klinikken var desuden virkelig søde, imødekomne og opmærksomme. Det var en rigtig god oplevelse fra start til slut.

24 februari 2023

Kære Mette,

Mange tak for den fine anmeldelse og flotte anbefaling af vores klinik.

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Ubehøvlet og næsvis receptionist

Ubehøvlet og næsvis receptionist, hvis ikke jeg tager fejl hedder hun Josefine. Jeg har telefonisk været i kontakt med hende 2 gange og begge gange har været samme oplevelse. I øvrigt havde hun heller ikke styr på priserne og slyngede bare tal ud.

11 mei 2023

Venlig og imødekommende personale

Venlig og imødekommende personale. God atmosfære.Man føler sig tryg og i gode hænder

25 april 2023

Kære Raffaele,

Mange tak for din finde anmeldelse.
Vi er glade for du har følt dig i trykke hænder.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Profesionelle, kompentente og mega søde 🙏🏽 Rette sted at komme, hvis man lider af tandlægeskræk!

9 februari 2023

Kære Najmo,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god behandling og rigtig god…

Super god behandling og rigtig god kundeservice!

1 maart 2023

Kære Haco,

Mange tak for din gode vurdering af behandlingsforløbet. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

trryg

Jeg var tryg fra jeg kom, til jeg gik.

10 maart 2023

Kære Annemarie,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for du har haft en tryg oplevelse hos os :)

Tandlæge Nishma og ass

Tandlæge Nishma og ass. gjorde virkelig en utryg oplevelse tryg!! VIRKELIG DYGTIG! Tak!

2 maart 2023

Kære Julie,
Tak for den fine anmeldelse, den værdsætter vi meget. Vi er glade for at du har følt dig tryg i klinikken.

Specialtandlægerne i Bredgade

Lees meer over geverifieerde reviews.