Specialtandlægerne Bredgade Reviews 182

TrustScore 4 uit 5

4,2

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg blev mødt af en meget optaget receptionist, som sagde jeg skulle tage plads til min tid 10.30. Da klokken var 10.45 spurgte jeg om det det snart var min tur… Hun fortalte mig at jeg skulle tage... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig sødt, dygtigt og professionelt personale. Man følte sig velinformeret undervejs og processen bagefter, hvilket skabte en tryghed i al det nye. Der blev spillet musik under indgrebet og pe... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Specialtandlægerne i Bredgade har været sådan en god oplevelse. Jeg skulle ha fjernet to visdomstænder. De tager pænt imod mig, hvor jeg også kommer til en meget behagelig samtale. Under selve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god behandling af de sødeste mennesker. De sørgede for der var en behagelig stemning inden jeg skulle have opereret to visdomstænder ud. De forklarede godt gennem forløbet, da der jo kunne... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan klare anbefaler dr. Ties. jeg var meget bange for at vælge den rigtige klinik

Jeg fik en operation i mine tænder.
hos specialtandlægen, og han var dygtig Jeg kan klare anbefaler ham.
jeg var meget bange for at vælge den rigtigt klinik i starten.
Thank you Dr.Ties Hansen

30 januari 2023

Kære Sara,

Mange tak for din finde anmeldelse, hvor er vi glade for at du haft en god oplevelse hos os.

De bedste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tandlægerne i Bredgade er yderst…

Tandlægerne i Bredgade er yderst professionelle og dygtige, specielt til at tage imod patienter med tandlægeskræk. Man føler sig hurtig tryg og i godt hænder. Det gælder både tandlægerne, tandplejer der yder kyndig vejledning, og klinikassistenter. Stor tilfredshed herfra 👍

12 februari 2023

Kære Bettina,

Mange tak for din fine anmeldelse :)
Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os.

De bedste hilsner

Professionel og tryg oplevelse

Højt fagligt niveau og venlig tone gav de bedste rammer for en tryg oplevelse
omkring min operation

10 februari 2023

Kære Carsten,
Vi er glade for du har haft en god og tryg oplevelse hos os.

Varmeste anbefaling af Kirug Lars Pallesen

Mine varmeste anbefalinger af Kirug Lars Pallesen.
Har været igennem en større behandling med Sinusløft/knogleopbygning ifm implantat .Var utrolig nervøs inden, den nervøsitet fik Kirug Lars Pallesen fjernet med hans utrolig professionelle og rolige personlighed fjernet og jeg kunne slappe af .Behandlingen gik smertefrit ,tak også til resten af teamet .Er meget glad for mit valg af mit valg af Specialtandlægerne i Bredgade .
Så sidder du og skal vælge en kirug, er Specialtandlægerne stedet du skal vælge,du vil kun blive glad for dit valg .

9 januari 2023

Kære Jette,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du trods din nervøsitet havde en god oplevelse hos os.

Vi bestræber os altid for at vores patienter får en god og tryg oplevelse hos os – så det er vi meget glade for at du har fået.

Tak for at dele din oplevelse, den kan være med til at hjælpe andre, der måske sidder i samme situation.

Tak til Theis og co.

Tak til Theis og co. for et fantastisk forløb. Jeg fik foretaget en rodspidsoperation. Forinden var jeg super nervøs, men operationen og forløbet efterfølgende har været mega godt. Tanden er nu kontrolleret og alt er godt! Der er roser og anbefalinger her fra!

7 januari 2023

Kære Camilla

Tusind tak for den flotte anmeldelse - Hvor er vi glade for, at du trods din nervøsitet havde en god oplevelse hos os.

God oplevelse

Kan klart anbefalede Spicialtandlægerne i Bredgade. Fik fjernet to visdomstænder af Lars Pallesen. Meget behagelig og god oplevelse! De var gode til at fortælle undervejs, hvad der skete, hvilket var meget trygt.

16 december 2022

Kære Helena
Mange tak for din gode vurdering af behandlingsforløbet. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse og rigtig god service

Jeg skulle have rodbehandlet en tand gennem en krone, da der var betændelse i rødderne. Det klarede Yuones uden jeg mærkede noget som helst - helt igennem professionel og yderst behagelig behandling. Da jeg var færdig bemærkede tandlægen selv, at der var sprøjtet lidt klorhexidin på mit tøj, hvilket giver hvide pletter, så tøjet ikke længere er pænt - må siges at være et hændeligt uheld.
Efterfølgende har jeg fået erstattet tøjet uden problemer, og sidst med ikke mindst kom der en buket blomster for ulejligheden.
Jeg kan helt klart anbefale klinikken.

29 november 2022

Kære Michael

Vi bestræber os altid for at vores patienter får en god oplevelse hos os – så det er vi meget glade for at du har fået.

Den bedste oplevelse

Jeg er normalt ret bange for at gå til almindelig tandlæge, men den skræk kom hurtigt væk da jeg ankom. Hele personalet er SÅ søde og imødekommende og tager sig virkelig af en.. Men kronen på værket var Nishma. Hun skulle fjerne en visdomstand på mig og det tog hvad..15 min. Jeg følte mig tryg hele vejen og jeg er dybt imponeret over hendes arbejde. Hun gjorde hele oplevelse til det bedre, informerede mig hele vejen og jeg giver derfor min varmeste anbefaling til stedet og hende. Og for lige at give lidt ekstra wow, ringede de til mig dagen efter, for at høre hvordan jeg havde det. Det er virkelig god service.

22 november 2022

Meget kompetent behandling

Meget kompetent behandling, rolige omgivelser, flinkt og dygtigt personale. Kan absolut anbefales hvis man lider lidt at tandlægeskræk.

20 oktober 2022

Kære Inge

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er super glade for, at du vil dele din gode oplevelse.

Super imødekommende

Super imødekommende, professionelle og kompetente kirurger. Jeg fik for første gang fjernet 2 visdomstænder af Lars Pallesen, og alt gik særdeles fint. Bedste kæbekirurgisk klinik. Alt fra reception, behandling og service!

18 oktober 2022

Kære Emil
Mange tak for den fine anmeldelse af dit behandlingsforløb hos os. Vi er glade for, at du er tilfreds med det flotte behandlingsresultat og har følt dig godt behandlet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for rigtig god behandling!

Jeg fik fjernet 4 visdomstænder hos specialtandlægerne i Bredgade og følte mig i meget trygge hænder hos Nishma. Jeg var som de fleste ret nervøs for at få fjernet visdomstænder og det hjalp rigtig meget at blive taget imod af meget venligt og sødt personale og under behandlingen blev der også sikret at bedøvelsen var tilstrækkelig og sagt højt, hvad der skulle ske undervejs. Dagen efter fik jeg også et opfølgende opkald om, hvordan jeg havde det og det var rigtig rart, da jeg så lige kunne stille spørgsmål til de ting, jeg var i tvivl om.

De varmeste anbefalinger herfra :)

20 september 2022

Kære Asmar

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har pådraget mig en alvorligt…

Jeg har pådraget mig en alvorligt belastende nerveskadebetinget lammelse i undermunden efter en meget voldsom operativ fjernelse af en tand tilbage i april 2020 hos Specialtandlægerne i Bredgade. Skaden er for nylig på Rigshospitalet blevet erklæret varig og uoprettelig, og det er jeg selvfølgelig meget ked af. Hvad der derudover chokerer mig er, at jeg i den forgangne 2,5 årige periode kun er blevet mødt med ignorance, latterliggørelse og mistænkeliggørelse fra Specialtandlægerne i Bredgades side. Jeg finder det meget uanstændigt og krænkende. Jeg opfordrer enhver til at benytte en anden tandlæge.

16 september 2022

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg havde fået en masse gener i min visdomstand, og klinikken var så behjælpelige at give mig en akut tid dagen efter. Jeg er glad for den gode oplevelse og effektive behandling.

10 september 2022

Kære Hamad

Fik fjernet 4 visdomstænder

Jeg fik for nyligt opereret 4 visdomstænder ud af Lars. Det hele gik meget fint og smertefrit. Jeg fik god information inden og under hele forløbet. Efterfølgende er det ligeledes gået fint. Stor tak til Lars.

6 september 2022

Kære Benjamin
Tusind tak for din flotte anmeldelse - den betyder så meget for os.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Specialtandlægerne i Bredgade

Specialtandlægerne i Bredgade - eminent dygtige. Hurtige og effektive.

MEN det undrer mig, at hverken tandlæge eller klinikassistent præsenterer sig for mig, når jeg bliver vist ind i deres lokale. De ved, hvem jeg er; jeg aner ikke, hvem de er...

Regningen lød på kr. 4.000 for ekstraktion af en tand. Det er sikkert en rimelig pris - måske...

MEN det er i mine øjne forkasteligt, at de opkræver kr. 950 for 1 stk. røntgen (panorama/orthopan), når de vitterligt ikke har foretaget et sådant.

Ved mit efterfølgende opkald til klinikken derefter fortæller telefonmedarbejderen mig, at prisen på kr. 4.000 skal forstås som en pakkepris - uanset om der er taget et røntgenfoto eller ej.

Jeg får endvidere at vide, at det er sket 2 - 3 gange før, og at medarbejderen i telefonen nu vil rette henvendelse om at få lavet om på fakturaen, således at fakturalinjen med røntgenfotoet til en pris af kr. 950 sløjfes.

Til gengæld skal fakturalinjen med "operativ fjernelse af tand" øges fra kr. 2.755 med ovennævnte kr. 950 til kr. 3.705, således at pakkeprisen på kr. 4.000 bevares!! Øhh...

Endvidere undrer det mig, at brugervejledningen til patienterne, når tandfjernelsen har fundet sted, sker online. Brugervejledningen bliver ikke gennemgået; man bliver blot spurgt, om man har spørgsmål. Mange patienter kan ikke lide at være til ulejlighed og stiller derfor ikke spørgmål, selvom de ikke forstår vejledningen - det er uacceptabelt.

Konklusion:
Supereffektivt tandlægearbejde til 5 stjerner!
Afregningsmæssigt er de kun til 1 stjerne!
Vejledningsmæssigt er de også kun til 1 stjerne!

Jeg vælger en anden specialtandlægeklinik, hvis jeg igen skulle være så uheldig at få brug for en sådan.

30 augustus 2022

Kære Klaus,

Tak for dine rosende ord om vores tandlægefaglige arbejde, vi er glade for du havde en god oplevelse. Vi bestræber os altid på at give en ordentligt information og vejledning efter operationerne, i vores hvilerum, og vi er kede af du ikke fik denne del af pakken også. Vores online-vejledning er blot et supplement, da den mundtlige vejledning ofte kan synes overvældende efter endt behandling.

Prisen for en operativ fjernelse af en visdomstand er, som du korrekt selv skriver, en pakkeløsning, hvorfor prisen også justeres herefter. Det er blandet andet pga. tilskuddet fra sygeforsikring Danmark.

I tilfældet af, at du skulle få brug for specialtandlæger igen, så håber vi vores faglige kompetencer overskygger dine andre oplevelser. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste for, at sådanne misforståelser ikke opstår igen.

Rigtig god weekend.

Venlig og professionel

Venlig, professionel og sikker behandling. Fleksible åbningstider.

30 augustus 2022

Kære Richard

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en Rigtigt god oplevelse

Jeg har haft en Rigtigt god oplevelse. Og Lars er meget sød og imødekomme.
Hele operationen gik godt, kan varmt anbefale Lars.

29 augustus 2022

Kære Joanna
Mange tak for din fine anbefaling. Vi er super glade for, at du vil dele din gode oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har aldrig oplevet SÅ professionel…

Jeg har aldrig oplevet SÅ professionel og unik behandling som jeg har fået hos Specialtandlægerne, nærmere Jonas. Jeg havde ellers tandlægeskræk, men den blev kureret efter besøget. Behagelig og meget empatisk behandling kombineret med fantastisk oplevelse hos sekretærerne. Alle får min varmeste anbefaling.

13 augustus 2022

Kære Linda

Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi er meget glade for, at du trods din tandlægeskræk havde en god oplevelse hos os.

Tak for at dele din oplevelse, den kan være med til at hjælpe andre, der måske også er nervøse og har tandlægeskræk.

Hold jer langt væk!

Lars Pallesen var i mit forløb usædvanlig uprofessionel og har påført mig en skade for livet, uden på noget tidspunkt at tage ansvar. Alle stadier af forløbet var i min optik chokerende. Jeg ved ikke hvordan den anden kirurg er, denne anmeldelse er af Lars Pallesen. Det eneste de virkede til at gå op i var om jeg havde betalt. De rykkede fx flere gange på et halvt år, på trods af, jeg havde betalt på klinikken efter endt, i mine øjne, en usadvanlig forhastet og voldsom behandling, og varige men. Det skulle jeg aldrig have gjort. Hold jer for guds skyld væk fra ham.

11 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Specialtandlægeklinikken i Bredgade kan varmt anbefales

Jeg fik for nylig, eft henvisning fra egen tandlæge, bortopereret en' af de bagerste ki dtænder.Forløbet var ikke helt ukompliceret, selve arbejdet varede mere end en time.

En meget meget fin oplevelse hos specialtandlæge Lars Pallesen og hans dygtige sundhedsfagligt uddannede team.Jeg følte mig så omsorgsfuldt og professionelt behandlet og al arbejde kunne leve op til den autorisation, personalet er tildelt: Det blev gjort så omhyggeligt og med stor omhu .Ingen smerter eller medicin
var der behov for bagefter. Mange, mange TAK. Jeg kan varmt anbefale denne klinik og dens medarbejdere. V h Ulla Askgaard Christiansen

10 augustus 2022

Kære Ulla

Tusind tak for din flotte anbefaling - den betyder så meget for os.

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os og at du er tilfreds med det flotte behandlingsresultat.

Specialtandlægerne i Bredgade

Lees meer over geverifieerde reviews.