Jeg har fået mig en super fin Audi A6 Allroad Da jeg hentede den stod den snurre lige!!! fuldstændig rengjort både ude og inde samt nyserviceret. Jeg havde æren af at få fat i Marck som bare hav... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har gennem mange år leaset biler, og får gennem Breinholt og Ree leasing den kundeoplevelse man kan forvente af et professionelt leasingselskab. God kundekontakt, rimelige priser , og imødekommend... Toon meer
Jeg indgik i 2023 en leasingaftale med Breinholt på en Mercedes E300 DE. Det var en helt afgørende forudsætning for mig, at jeg ikke hæftede for restværdien ved o... Toon meer
Jeg har gennem hele forløbet fra start til slut , haft en god , tryg og super professionel oplevelse. Der er blevet nørdet og snakket, og jeg har følt en god fornemmelse hele vejen takket være Peter... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Breinholt & Co har eksisteret siden 2004, først i Sverige for derefter at rykke forretningen til Danmark. Selskabet var et af de første, der kunne tilbyde flex-leasing i Danmark. Vi er en selvejende virksomhed, som bygger vores succes på kundeforståelse, effektiv håndtering og fuld gennemsigtighed. Og så har vi en særlig passion for biler.
Contactgegevens
Firskovvej 29, 2800, Lyngby, Denemarken
- ms@breinholt.com
- breinholt.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fantastisk god service
Jeg har været kunde hos Breinholt igennem 2 år nu. Fantastisk service og gode ansatte der er til at stole på.

Antwoord van Breinholt & Ree Leasing
Der skal lyde en stor anbefaling fra…
Der skal lyde en stor anbefaling fra mig til andre der har gået med tanken om at enten lease eller købe bil hos Breinholt & Ree Leasing. Deres ubeskrivelig gode service og professionalisme inden for faget er der ikke mange der matcher og værksted skal have ros for deres
entusiastisk og faglige dygtighed

Antwoord van Breinholt & Ree Leasing
Har fået god service og vejledning i …
Har fået god service og vejledning i valg af bil. Leveret som aftalt til tiden. Har forlænget aftalen flere gange.
stabil leasing partner.
priserne hænger sammen og ikke en masse skjulte gebyr.
Fast bil partner
Jeg har kun gode erfaringer med Breinholdt leasing de er altid behjælpelige og jeg har skiftet bil 4 gange på 3 år
Breinholt & Co leverer varen -
Jeg har leaset indtil flere biler igennem Breinholt de senere år og har altid fået en super god og prof behandling.... en aftale er en aftale og det der gør Breinholt & Co bedre end de andre er at de brænder for det laver....
Glad og tilfreds
Ville bare sige at jeg er super glad og tilfreds med Breinholt.com. Jeg kører nu på min anden leasingaftale hos dem og syntes bestemt at både priser og aftaler holder.
Holder ikke det de lover
Breinholt havde en bil til salg, hvor man skulle forespørge om pris. Jeg sendte en forespørgsel og fik en pris på 374.900,- inkl. Dansk afgift.
Efter lidt mailkorrespondance snakkede vi sammen i telefon og aftalte, at Breinholt skulle arrangere en fremvisning (bilen var på det tidspunkt leaset ud), samt sende mig et tilbud på flexleasing, samt en rigtig skarp pris på kontant køb inkl. afgift.
Jeg tog turen fra Jylland til København og fik prøvet bilen, som tidligere var beskrevet som værende 100% i orden. Den havde et par mindre fejl, som jeg efterfølgende informerede Breinholt om. De sendte derefter et tilbud, hvor der skulle være trukket 11.000,- fra pga. fejlene. Kontantprisen var på trods af dette nu steget til 420.000,-. Det reagerede jeg selvfølgelig negativt på og efter et par mails erklærede Breinholt at dette var en fejl. Prisen var selvfølgelig 374.500,-
Jeg skrev så til dem, at hvis vi så trak 10.000,- fra til fejludbedring, så landede vi på 364.900,-
Næste mail blev jeg spurgt om, hvornår jeg ville have bilen, hvilket jeg svarede på og regnede med at vi havde en aftale om en handel.
Kort efter kom der dog en mail om at de havde tjekket afgiften og da den var højere en de havde regnet med, så kunne handlen nok ikke hænge sammen. Jeg pointerede selvfølgelig at vi allerede havde handlet, men alligevel solgte de bilen til anden side. Dette blev meddelt i en kort mail. Ingen undskyldning overhovedet.
Jeg skrev efterfølgende til dem om, hvor dårligt jeg oplevede deres behandling og så kom der også en beklagelse og samtidig skød de skylden på leasingtageren, som var den reelle ejer af bilen. De kunne jo ikke styre, hvad han ville. Jeg var dog på intet tidspunkt blevet gjort opmærksom på, at de ikke havde fuldmagt til at aftale salg af bilen. De tilbød også at hvis jeg ville lease en bil, så kunne jeg få oprettelsesgebyret UB. De vidste dog godt, hvilket de også skrev i mailen, at jeg nok aldrig ville komme til at lease en bil, så det var jo et "billigt" tilbud.
Jeg skrev efterfølgende til dem, at de i det mindste burde kompensere mig for en tur fra Jylland til Sjælland, da den jo blev taget på falske forudsætninger. Derefter har jeg ikke hørt fra dem.
Morale: Stol ikke på Breinholt Flexleasing før du har en underskrift på en kontrakt.