Bricking Awesome Reviews

1. Speelgoedwinkel

Bricking Awesome is de #1 LEGO webshop van België. Bestel nu de beste LEGO sets, begin meteen met bouwen en betaal later!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima webshop!

Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling en de afhandeling ervan. Snelle en correcte levering. Zeer degelijk verpakt. Goedkopere prijzen. Vriendelijke en goede verkoper ; super betrouwbaar!
Steeds zeer goed op de hoogte gehouden van de status van het order. Geen opmerkingen, wel een aanrader.

13 maart 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Fijn om te horen dat we je gelukkig hebben kunnen maken en enorm bedankt voor de review!

Goede prijs, snelle verzending, perfecte verpakking

Eerste ervaring met Bricking Awesome, maar zodra ik de doos opende, was mijn eerste gedachte: vanaf nu is dit mijn go-to adres voor Lego. Hele goede prijs, snelle verzending dezelfde dag (levering dag nadien) en perfect ingepakt. Stevige kartonnen doos met fijne tape, heel voorzichtig en stevig ingepakt. Een pluspunt voor zij die ook graag de doos in perfecte staat bijhouden. 10/10!

13 maart 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Enorm bedankt voor de enthousiaste review!

Goede verkoper

Goede verkoper, snelle levering alsook heel goede opvolging van verzending.

Antwoord van Bricking Awesome

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent van onze aanpak! Heel erg bedankt voor de review :)

Super betrouwbaar

Super betrouwbaar, onmiddellijke respons en de beste prijs!

Antwoord van Bricking Awesome

Bedankt om je mening te delen!

Snelle levering, goed verpakt en aan een goede prijs. Top!

7 maart 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Bedankt voor de toffe review, you're bricking awesome!

Levering zoals aangekondigd op de…

Levering zoals aangekondigd op de website, goed op hoogte gehouden van de status van het order en zeer goed verpakt!

28 februari 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Bedankt om je positieve ervaring te delen!

Scherpe prijs

Scherpe prijs, geen leverigskosten en geleverd op de beloofde dag!

Bricking Axesome!

4 maart 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Heel erg bedankt voor de review en veel plezier met je bestelling!

Doos is in super conditie

Doos is in super conditie! Vlotte levering en algemene goede service.

Antwoord van Bricking Awesome

Enorm bedankt voor de review en veel plezier met je bestelling!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, verpakt in stevige doos zodat de legodoosjes niet ingedrukt of stuk gaan.De lego heeft hier goedkopere prijzen tov andere websites.Indien ik nog lego wens surf ik eerst naar deze website.Zeer tevreden van👌

22 februari 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Heel erg bedankt voor de toffe review, you made our day!

In totaal 2x Lego artikelen besteld

In totaal 2x Lego artikelen besteld en elke keer de dag erna geleverd ! Snelle en goede service.

14 februari 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Enorm bedankt voor de review! We werken elke dag hard om pakjes zo snel mogelijk te leveren, dus het is fijn om te horen dat we in onze opzet geslaagd zijn :)

Op zoek naar een Lego Concorde voor een goede prijs

Op zoek naar een Lego Concorde voor een goede prijs, per toeval bij deze verkoper terecht gekomen; Concorde bleek uitverkocht maar ik kon mij aanmelden voor een mail wanneer hij terug in voorraad kwam. Na een weekje bericht gekregen en heb hem onmiddellijk besteld. Bestelling ging vlot, onmiddellijk bevestiging ook van Bpost dat het pakje aangemeld was. Vrijdag besteld maandag geleverd. Netjes verpakt. Prima webshop, absoluut niets om aan te merken. Tevreden klant.

9 februari 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Enorm bedankt om de tijd te nemen om je ervaringen te delen! Veel plezier met je Concorde :)

Op zoek naar een Lego pakket kwam ik op…

Op zoek naar een Lego pakket kwam ik op jullie site terecht. Heb deze set aan een mooie korting kunnen aankopen tegenover ander sites + gratis verzending … waar kan je dat nog vinden. Pakket was heel goed verpakt , kortom nieuwe tevreden klant !

6 februari 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Hi Nathalie, fijn om te horen dat je ons hebt gevonden en dat we je zo gelukkig hebben kunnen maken :) Tot binnenkort!

Perfect van de eerste klik tot ontvangst van bestelling

Ik was op zoek naar een Lego set en kwam al vrij snel op de website van Bricking Awesome terecht. Hier was alles duidelijk en bleken de prijzen zeer goed mee te vallen. Na het plaatsen van de bestelling volgde snel een vriendelijke mail met de nodige info info om het pakket te volgen. De set werd goed ingepakt en binnen de 24 uur geleverd.
Top service voor een zeer goede prijs, een aanrader!!

8 februari 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en veel plezier met je bestelling!

Ik zocht voor de goedkoopste prijs voor…

Ik zocht voor de goedkoopste prijs voor Set 10315 en het verbaasde me wel hoe goedkoop de Sets op Bricking Awesome zijn - ik dacht eerst dat er een serieus addertje onder het gras zat, dus was ik eens gaan kijken voor reviews. Allemaal positieve reviews, dus waarom niet vertrouwen? Normaal gezien koop ik meestal van Bol of van Amazon omdat ze stukken goedkoper zijn vergeleken met de retail prijzen, maar bij Bricking Awesome zijn er Sets (of toch tijdens het schrijven van deze review) nog goedkoper.

De levertijden voor België zijn top, ik heb op maandagavond (05/02) besteld en ik kreeg paar uren later van bpost al een melding dat ze woensdag (07/02) geleverd zullen zijn, en ik heb ze ook inderdaad sinds deze ochtend.

Ook lijkt het spaarprogramma dik in orde; 100 'Bricks' voor €1 korting, in plaats van de typische ~1000 voor €5 die vaker voorkomt. Ik heb hier nog (jammer genoeg) geen gebruik van kunnen maken.

Het enige minpuntje is dat er nog niet heel veel sets verkrijgbaar zijn.

Hopelijk met deze review zullen de meer skeptische mensen (zoals ik hiervoor) ook snel vertrouwen krijgen om bij Bricking Awesome te bestellen!

7 februari 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Enorm bedankt voor de mooie review! Het minpuntje dat je opnoemt is inderdaad ook ons voornaamste werkpuntje momenteel. Met al die duizenden LEGO sets is het een hele uitdaging om ze allemaal (in de mate van het mogelijke uiteraard) te kunnen aanbieden, maar we voegen op dagelijkse basis nieuwe sets toe aan de winkel.

Mooie prijs en een zeer vlotte en…

Mooie prijs en een zeer vlotte en correcte service. Mijn bestelling werd goed ingepakt en zeer snel verzonden. Kortom ik ga een terugkerende klant van deze mooie webwinkel worden. Doe zo voort

4 februari 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Bedankt voor de mooie review en heel fijn om te horen dat we je in de toekomst nog pakjes mogen sturen, we kijken ernaar uit!

Aanrader

Snel en keurig opgestuurd. Top service!

1 februari 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Enorm bedankt voor de review en veel plezier met je bestellingen!

Bricking Awesome heeft zijn naam niet gestolen!

Bricking Awesome heeft zijn naam niet gestolen! Deze nieuwe webshop biedt een mooi aanbod aan Lego-sets met eerlijke prijzen...EN je kan daarbij nog eens punten sparen voor korting! Bestellen en betalen gaat zeer gemakkelijk en vlot. Je bestelling wordt met zorg ingepakt en supersnel verzonden! Bricking Awesome is een echte aanrader!!!

26 januari 2024

Antwoord van Bricking Awesome

Dag Kenny, bedankt voor de enthousiaste review en veel plezier met je bestelling!