Bestelde loopband kon niet geleverd worden. Kreeg het voorstel om nog even te wachten en dan zou ik een nieuwer model kunnen krijgen. Hiermee akkoord gegaan, als bedankje korting gekregen. Heel fijn c... Toon meer
We hadden een kindercamera besteld en ontvangen helaas was de accu niet goed en viel die na 5min gebruik al uit. Brightmania een bericht gestuurd waarna we zeer snel antwoord kregen en een nieuwe came... Toon meer
Brightmania maakt er een rommeltje van, inmiddels 3 verschillende track&trace nummers voor 1 bestelling die nog steeds niet geleverd is! Er volgt een slappe reactie van Brightmania met allerlei smo... Toon meer
Wij hebben, na uitgebreide research, rechtstreeks via Brightmania de ACTYV loopband besteld. Tijdens het afleverproces zijn wij bijzonder persoonlijk via WhatsApp begeleid. Een zwaar en volumineus... Toon meer
- #14 van de 23 beste bedrijven in E-commerceplatform
Brightmania.nl, een toonaangevende Nederlandse onderneming die uitblinkt in het aanbieden van duurzame en hoogwaardige producten sinds de oprichting in 2019. Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid hebben zij het vertrouwen gewonnen van tienduizenden klanten per jaar, een prestatie waar ze bijzonder trots op zijn. De missie is om niet alleen te voldoen aan de behoeften van de klanten maar ook om een positieve impact op het milieu te maken. Dit doen ze door zorgvuldig hen producten te selecteren en duurzame merken te creëren. Een van onze meest prominente merken is K&L, een merk dat synoniem staat voor innovatie en kwaliteit. Ontdek het verschil dat Brightmania.nl kan maken in uw leven. Bezoek hen vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Uw tevredenheid geniet de hoogste prioriteit.
Blaak 16, 3011 TA, Rotterdam, Nederland
- info@brightmania.nl
- brightmania.nl
Top product
Top product !
Onze dochter van 7 jaar kreeg dit cadeau voor haar verjaardag . Ze is helemaal in to foto’s en video’s maken . Dit toestel is gemakkelijk in de hand te nemen , je kan hem ook neerzetten . Zelfs de dochter van 3 jaar vindt het erg leuk ! Ze zijn nu samen een vlogclubje opgericht . Uren speelplezier

Topservice
Topservice! Ik was superblij met mijn massagekussen. Draadloos, goede prijs en hij werkte supergoed! Tot ie er ineens mee op hield. Maar Brightmania heeft een hele goede klantenservice. Reageerde snel en ik kreeg een nieuwe! Wat wil je nog meer?

Antwoord van Brightmania
Op mijn vaag wat ik zocht kreeg ik…
Op mijn vaag wat ik zocht kreeg ik netjes en uitgebreid antwoord.
En tevens een directe verwijzing naar het artikel.

Antwoord van Brightmania
Belofte volgende werkdag via bol.com klopt niet
Een last minute verjaardagscadeau besteld via bol.com. Er wordt aangegeven, volgende werkdag bezorgd. Ik bestelde op dinsdagochtend om 11:30. Ruim op tijd voor levering volgende werkdag. Echter, er kwam niets. En nu, dag 2 na de bestelling is het pakketje nog steeds niet aan de bezorgdienst overgedragen.
Tot zo ver dus de belofte van volgende werkdag bezorgd. En wanneer je mailt, krijg je een bericht dat ze binnen twee werkdagen rereageren. Dat is al te laat!
Héél fijn dat mijn kind nu haar verjaardagscadeau niet krijgt 😡

Antwoord van Brightmania
Voorlopig niet geleverd volgens…
Voorlopig niet geleverd volgens afspraak en geen reacties op chat via de site.
Afwachten hoe het verder gaat.
Vrij snel contact via whatsapp.
Blijkt een mail niet aangekomen te zijn bij mij.
Pakket met vertraging goed ontvangen en compensatie voor de vertraging.
Super contact en service.
Complimenten.

Antwoord van Brightmania
Brightmania trok eerdere toezegging zomaar weer in
Brightmania belooft een nieuwe stormparaplu onder garantie, omdat van de huidige het mechanisme nog nooit goed heeft gewerkt. Meteen na ontvangst al melding van gemaakt. Bij een klein zuchtje wind al over de kop. Best dure paraplu. Brightmania verwees naar de gebruiksaanwijzing. Altijd voorzichtig geweest met de paraplu en sporadisch in gebruik als reserve. Inmiddels nu toch mechanisme kapot. Melding van gemaakt en moest foto's opsturen. Paraplu viel onder garantie. Na opsturen foto's opeens nog een mail. Garantie zou zijn "verlopen" en eerdere belofte wordt ingetrokken.
18-06-2025 Update: Brightmania heeft snel op mijn mail gereageerd en inmiddels heb ik een nieuwe van hen ontvangen onder de garantie. Wellicht miscommunicatie. Zaak (goed) afgedaan!

Top service
Top service. Onze bestelling werkte helaas niet. Na 1 mailtje werd dit al opgelost!
We kregen een beter modelletje gratis toegestuurd en mochten we defecte bestelling terugzenden via hun label. Gemakkelijke en top oplossing voor ons, heel tevreden.
Beide leveringen waren ook erg snel!

Antwoord van Brightmania
Brightmania maakt er een rommeltje van.
Er volgt een slappe reactie van Brightmania met allerlei smoesjes maar voor de duidelijkheid (heb daar zelfs bewijs van) product is gewoon niet leverbaar. Als Brightmania dat nu op de web-site (Bolcom) had geplaats was er geen irritatie geweest. Hoe simpel kan het zijn.

Dead on arrival
Ik had een compact camera van k&L besteld. Helaas was die dead on arrival. Hij liep vast na de eerste foto en deed het niet meer… edit: Na contact opgenomen te hebben hebben ze mij een zeer goed aanbod gedaan en merk je echt dat ze er alles aan doen om het ‘goed te maken’. Heel fijn :)

Antwoord van Brightmania
Batterij nabesteld voor kindercamera…
Batterij nabesteld voor kindercamera als reserve. Was snel binnen. Complimenten hiervoor.

Perfecte service
Brightmania heeft op mijn aankoop van plasma aansteker na mailen keurig en snel gereageerd,foto en bestelinfo aangeleverd en vanmorgen gelijk antwoord dat de garantie op het versleten artikel van kracht is,22 december j.l. besteld,en ,e sturen netjes een nieuwe,keurige service,compliment aan Bright Mania voor een service waar veel bedrijven nog wat van kunnen leren,aanrader!!,vriendelijke groet,Erik.

Leuke camera
s' Avonds een camera besteld voor mijn dochter, die de volgende middag al netjes verpakt binnenkwam. Inmiddels cadeau gegeven voor haar 16e verjaardag. Ze is er hartstikke blij mee en was er al snel achter hoe eea werkt.

Antwoord van Brightmania
Eerst een email gestuurd waar ik snel…
Eerst een email gestuurd waar ik snel antwoord op kreeg met een link erbij. Na bestellen erg snel in huis. Top service

Betrouwbare webshop
Duidelijke productomschrijving, goede communicatie en snel reageren. Over het product valt nog niets te zeggen aangezien het nog niet in gebruik is.

Antwoord van Brightmania
Een artikel binnen 1 maand kapot reactie van verkoper binnen 1 dag en nieuwe word opgestuurd
Top sevice

Antwoord van Brightmania
Zeer Snelle reactie bij vraag via mail
Zeer Snelle reactie bij vraag via mail. Bedrijf komt direct met voorstel om probleem met bezorging op te lossen. En lost het ook heel goed en snel op.

Antwoord van Brightmania
Ik wilde een kindercamera zonder…
Ik wilde een kindercamera zonder spelletjes en dacht dat ik de juiste had besteld. Bleek niet zo te zijn. Zonder problemen en met meedenken mocht ik de camera voor dezelfde prijs omruilen voor een andere. Alles ging snel met een zeer fijn contact. Zo kan het dus kennelijk ook!
Bedankt daarvoor.