Sørgeligt, at en pakke kan bli liggende i transit i gamle Fredrikstad fra onsdag til over helgen, før den sendes videre til Haugesund. Til sammenligning har eg fått levert pakke fra andre siden av jor... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Helt forferdeling kundeservice og leverings system. Har ikke kontroll på pakkene dere. Har bestilt for 1 måned siden og enda ikke fått pakken. Vet ikke om jeg kommer til å få den i det hele tatt. Ikke... Toon meer
Jeg har bestilt noe fra Hifiklubben som tok over 30 dager fra tidspunktet varene ble varslet tilgjengelig fra lageret til levering hos meg. Når jeg fikk beskjed at pakken var under transport fra Bri... Toon meer
Ved leveringer til Sørlandet skal Bring/Posten-forsendelsene alltid ta et "hvileskjær" i Kristiansand. Så da blir leveranser som ankommer terminal f.eks. en onsdag og som burde kunne leveres ut på en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
hemleverans som inte levde upp till förväntningarna
hemleverans som inte levde upp till förväntningarna på någon punkt. Fick besked i appen om att motagaren inte var på plats, trots att mottagaren var på plats. Ingen påringning vare sig från porttelefon eller mobil. Kundtjänsten robottelefon meddelade att jag skulle få uppgifter var jag kunde hämta paketet hos ombud nära dig. Inget meddelande om detta skickades vare sig i appen eller på annat sätt. Efter 14 dagar meddelades i appen att paketet returneras till avsändaren.
Package lost in transit
Package lost in transit, not for the first time.
Customer service responds - "Things happen to the parcels during transit, not much we can do about it".
Hadde vært bedre å snakke med min ettåring
Spent 45 minutes on hold to be told that I had called the wrong people. I didn't - I tried to explain that I called the number they were telling me and their system seems to have sent me to them. The put me back in the queue. Another 20 minutes and I get the same people, not the ones I am meant to speak with (Express). This time they don't even try to help and won't set me over to someone else. I ask what I am meant to do, and they tell me to call 04050 again. I say I did and I am talking to you. And round and round we go until they hang up on me without even trying to help.
Apparently Bring record these conversations - mine started at 14:14 on May 6th 2025, review it and fix your systems and customer staff. It was like talking to a brick wall.
Took forever
Took 2 months to receive an "express" delivery to Colombia. If this is express I cannot imagine what is the regular delivery. In the end the documents we needed in Colombia came expired and we lost all the money and time.
Varen ankommet terminal
Varen ankommet terminal, men sendes ikke til utleveringssted…. Elendig kundebehandling hvor man bare lirer av seg selvfølgeligheter, og skylder på andre
Super overlevering av pakke
Nøye oppdatering underveis og ankomsttid. Bra å få angi plassering av leveringsted da jeg ikke er hjemme hele tiden. Varen sto tom inne hos meg da varen kanskje ikke tålte regn.
I meldingen fra sjåføren
I meldingen fra sjåføren, sto det klart at han ringer før ankomst. Det gjorde han ikke, han ringte da han sto på gårdsplassen, og var ikke interessert i å vente, eller legge varene på trappe... Eneste måten å få varen på, var å bestille ny levering.
Styr unna Bring dersom det er mulig.
Absolutely unreliable service
Absolutely unreliable service. My package was supposed to be delivered to a parcel locker, but Bring only realized it was too big after it had already reached their facility. Instead of proactively handling the issue, they left me waiting with unclear tracking updates. Now, it’s supposedly “in transit” to a pickup point, but there’s no clear timeline for when I can actually collect it.
This isn’t the first time Bring has messed up logistics, and judging by the countless complaints, it won’t be the last. If you have a choice, avoid using them.
Særdeles dårlig service som ble veldig dyrt for oss
Særdeles dårlig kundeservice. Hadde betalt 3000 kr for å få levert hvitevarer til et bestemt tidspunkt og levert helt inn i leilighetsbygg. Sjåføren kjørte feil til bygget, ringte for å be meg komme ut, men hadde dratt videre før jeg rakk å møte sjåføren. Han hadde ikke med noen hjelpemidler for å klare å bære eller levere hvitevarer (og var kun en person), så derfor dro han bare videre uten å forsøke å levere. Tok kontakt med kundeservice for å forklare hva som hadde skjedd, men der var det ingen hjelp å få, men bare beskjed om at «sånn var det, og er mulig å hente varene selv på utleveringssted». Vi endte opp med å måtte engasjere et annet leverandørselskap til å hente hvitevarene hos bring og levere de hjem til oss. På kundeservice var det full ansvarsfraskrivelse, ingen forståelse for at den dårlig servicen de leverte gav ekstra kostnader for oss ved å engasjere eksternt selskap, bomtur og utsettelse for montører og elektriker. Selvfølgelig ingen beklagelse eller kompensasjon.
Bring har Sveriges sämsta teknik.
Bring har Sveriges sämsta teknik.
Dålig app. Går ej att identifiera med bank id och skicka till någon annan för att hämta posten. Sämsta bolag
The most terrible shipping company to…
The most terrible shipping company to exist and I don’t know why posten gives them my parcels to send something that takes a few days to ship takes a whole month,,,they do not call they just come to your door then leave and tell you they gave your package to the nearest pick up point,,,,incompetence of the highest level
Helt ubrukelig
Helt ubrukelig! Vi fikk levert varene våre på feil plass. Skulle egentlig bli ringt før leveringen. Det skjedde ikke. Varene ble levert litt før sjåføren sin arbeidsslutt. Siden han hadde det travelt å rekke arbeidsslutt gadd han sikkert ikke å ringe. Så han slengte varene fra seg der han mente. Mye kav nå å få varene på plass. Vi snakker om 2 paller et ton hver. Takk for det!
Norge gir blanke blaffen i alt og…
Norge gir blanke blaffen i alt og tenker bare penger. Tragisk land blitt.
Bring kunne ikke levere en sofa pga…
Bring kunne ikke levere en sofa pga lastebilen mistet et hjul. Så ringer de meg (kun 1 gang), og anser dette som et forsøk på 2. leveringsforsøk. Jeg fikk ikke noe SMS som ga beskjed om hvem som ringte, så jeg søkte opp nummeret og fikk det ikke opp på gule sider. Jeg antok derfor at nummeret var spam. Etter en stund får jeg melding om å velge ny leveringstid. Sofaen kommer og jeg tenker alt er greit, neida. På grunn av at jeg ikke fikk tatt telefonen på jobb, så satte de sofaen på lager igjen, og sendte en faktura til nettbutikken, for lagerleie. Denne avgiften ble det så forventet at jeg betalte. Syntes det er smålig og utnyttelse av meg som privatperson, når Bring ikke kan ta mer ansvar for sin kommunikasjon til undertegnede. Virker rett og slett som latskap og at de bare er ute etter å skaffe seg penger. Her var det i utgangspunktet de som ikke leverte til avtalt tidspunkt. De ringte meg når de mistet hjulet på lastebilen og da var det ingen som ga beskjed om at jeg kom til å bli ringt dagen etterpå. Jeg spurte til og med i telefonen om hvordan veien videre ville bli, men det visste ikke vedkommende jeg snakket med noe om, han sa bare at jeg får antakelig beskjed etterhvert. Denne lagerleie-avgiften ble på ca 1400(!!!) kroner. Dermed ble sofaen enda dyrere, prøv å hold deg unna Bring hvis du kan.. de gjør null innsats, kun minimum og vil gjerne skaffe seg mer penger.
Didn’t get any notification that the courier was at my door, now I have to carry gaming chair by my own for 3km
That was fast, which is unusual for Norway. However, I didn’t receive any call or message from you about the status of my parcel or when to expect it. I also didn’t get any notification that the courier was at my door—I could have been asleep.
So now I have to go who knows where—at least 30 minutes to the nearest collection point—and carry the play chair in my hands because I don’t have a car.
The question is, why did I pay for a courier service if they didn’t do their job?”
Sko våre muligt og gidd 0 stjerne
Sko våre muligt og gidd 0 stjerne, pakken e ankommet Sandnes og eg bor på Figgjo asså 5 min vekke mar eller mindre pakken ankom Sandnes igår natt te tirsdag klokken 4 på nattå men blir ikkje kjørt ut før imårå torsdag eller fredag pga di ikkje har sjåfører/eller ikkje gidde og kjøra den strekningen der? Asså 3-4 dager leveringstid på den lille strekningen, så gjekk det ikkje an heller og få levert direkte til postkontoret heller så eg må venta på pakken hjemma ta fri fra jobb som garantert ikkje møte opp for og så at den går tebake te terminalen i Sandnes en eller aen plass for så venta på ein sjåfør så kan kjøra de te postkontoret på Ålgård, fyfaen for et rot av et selskap ikkje rart di bare har ei stjerna så hadde det vær mulig og gidd 0 stjerne så hadde sikkert det vært det som di fleste hadde gidd, komme te og styra onna alle så levere med bring i fremtiden.
Bring finner aldri frem og kommer aldri på tiden som er bestemt
Fikk beskjed om en vare som skulle komme mellom 10-11, får mld om at jeg er neste kunde på veien. Ser postbudet på parkeringen og han kjører videre.. får så oppdateringer at «varen ble ikke levert pga kunden ikke var hjemme» han «sa han hadde ringt på døren» (som han ikke gjorde). I dette tilfelle blir varen levert tilbake til terminal. Han hadde verken ringt på døren eller ringt meg på tlf.. i dette tilfelle har han nok ringt på feil dør. Synes det er merkelig at de ikke ringer pr tlf når det ikke er noen som kommer ut (er jo en grunn for at jeg skriver at de kan komme den dagen). Neste utkjøring pakke( 4 dager etter) får jeg mld fra posten hvilken dag som passet og hvilken kl slett, setter da opp at de kan levere pakken mellom kl 15-22, får da beskjed at pakken er på vei kl 1330 (får da ikke ta imot pakken da jeg er på jobb) HVA er hensikten med å spør når det passer når de gir F uansett. Gir opp!
Bedriftspakken som måtte komme neste…
Bedriftspakken som måtte komme neste dag ( kl.10-14) fra Lyngdal til Ålgård, kom om 4 dager!!!
Ingen hjelp eller beskjed om dette.
Ingen tlf som svarer.
dårlig jobb.
This is a terrible company stay away or…
This is a terrible company stay away or you will lose your money. report to ROSE LANE GP if you want to get a refund
Ikke levert blomster bukett
Bestilte levering av blomster bukett til 60-års bryllupsdag. Mottaker tok ikke telefonen, og derfor tok de med seg buketten igjen, istedenfor og sette den utenfor døren. De Leverte buketten tilbake et helt annet sted enn hvor den ble kjøpt, så måtte dagen etter dra til
Mester Grønn hvor de laget en ny bukett ( kjempe service). Så måtte jeg gå og levere den selv, dagen ETTER jubileumsfesten. Håpløst!! Når de ringer, så står det et ukjent nummer, ikke at Bring ringer. I dagens samfunn med mye telefon svindel, så er det ikke så vanlig og svare på et ukjent nummer! Da må de i tillegg sende sms og fortelle om levering av blomst! Og få opp Bring som den som ringer!! Elendig!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.