Bristol

mijn vrouw had schoenen gekocht in de winkel van Bristol. 1x gedragen blijken ze te kraken omdat de zool los zit. terug naar de winkel wordt er vertelt dat ze ze niet mag ruilen omdat ze gedragen zij... Toon meer

Beste, jullie verkopen FAKE Adidas ... wij hebben de onze allemaal vergeleken ( die gekocht bij Bristol zijn na paar keer te dragen achteraan helemaal kapot; stof is zeer dun aan de Achillepees; di... Toon meer

Bestelling in winkel laten bezorgen duurt 5-10 werkdagen. Als je vervolgens belt na 10 werkdagen krijg je chagrijnige Sonja aan de telefoon die aangeeft dat je zelf toch ook wel begrijpt dat pakketjes... Toon meer

Groot pakket aan t-shirten, polo's en sleeves besteld. Wederom verwachte ik geen snelle levering wegens kerst/coronadrukte maar voilla op tijd en netjes binnen 3 dgn had ik mijn pakket. Service, ne... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bristol is dé grootste discounter in schoenen, kleding en sport van Nederland. We hebben een uitgebreide collectie schoenen, maar ook een ruim aanbod aan kleding en accessoires voor zeer scherpe prijzen. Ook voor sport- en campingartikelen,… ben je bij Bristol aan het goede adres. In de webshop vind je duizenden artikelen voor dames, heren en kinderen. Haal je bestelling af in één van onze 129 winkels verspreid over heel Nederland of laat je pakketje thuis bezorgen. Je betaalt je bestelling veilig online via iDeal of Visa/MasterCard. Bristol hecht veel waarde aan een goede klantenservice. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Lockdown, verzendkosten

Lockdown, winkels gesloten, je hebt 60 dagen de tijd om je bestelde artikel terug te brengen in de winkel. 2e opties is via de post terug sturen en de verzendkosten zelf te betalen. Gevraagd aan bristol hoe dit te doen aangezien de winkels gesloten zijn. Enige antwoord wat gegeven word is dat de winkels vast wel weer een keer open gaan. Maar, dat is 60 dagen na mijn aankoop.
De klantenservice laat zien dat er geen empathisch vermogen is en beleid niet correct is. Klantgerichtheid geeft dat je geen retourkosten hoeft te betalen. Dus, geen bristol.

Ook betalen ze niet binnen 2 werkdagen je geld terug naar retourbevestiging, zoals beloofd word en als voorwaarden staat vermeld.

Bijzonder dat bristol zo niet klantgericht is en je nu hieronder afwimpelt door dat hieronder te beschrijven. Super slechte service.

Ze durven ook niet de telefoon te beantwoorden. 2x de verbinding verbroken. Begrijpen eigen beleidsvoering niet. Jammer hoor.

13 januari 2021

Bedankt voor je bericht.

Aangezien onze winkels gesloten zijn, werd de retourperiode verlengd naar 60 dagen. Indien de winkels langer dicht blijven, wordt de retourperiode uiteraard mee verlengd. Indien je artikelen via de post retourneert, zijn de retourkosten helaas voor eigen rekening. Deze voorwaarden worden ook vermeld op onze site en op het retourformulier.

Bristol prima online shoppen

Service, netjes verzorgd en mooie prijsjes zonder verzendkosten in deze tijd.
Bristol is voor mij een prima winkel. Het volgende pakketje is alweer onderweg.

19 december 2020

2 weken later nog steeds niks (levertijd 2-3 dagen)

Items besteld op de 19e, op de 28e toch maar is gevraagd waar het bleef, bleek dat de bestelling geannuleerd was. Er werd beloofd mijn bestelling alsnog zo snel mogelijk te verwerken, inmiddels zijn we 5 dagen verder en is er nog steeds niks gebeurd.

2 november 2020

Communicatie

Vorige week woensdag 21-10 een paar laarzen besteld. Levertijd 2-3 werkdagen. Met het weekend ertussen had ik op zijn minst verwacht intussen al iets gehoord te hebben. Maar er is doodse stilte en ik heb geen idee wat of wanneer ik iets kan verwachten. Meer communicatie zou fijn zijn....

27 oktober 2020

Bedankt voor je feedback.

Indien het goed is, heb je ondertussen contact gehad met onze klantendienst in verband met jouw bestelling.

Geen schoenen, geen reactie...

Woensdag de 14e 2 paar schoenen besteld.
Helaas bij het afrekenen was er spontaan 1 paar verwijderd uit mijn winkelwagen, de schoenen waren ook niet meer te zien op de website.
Nu Maandag de 19e heb ik nog niks van ze vernomen, ik had de schoenen al binnen verwacht! Het is inmiddels al dag 5, van een webwinkel zou je toch wel mogen verwachten dat er al iets geleverd zou zijn. En zo niet dat er even een mailtje met wat info verzonden zou zijn. Dus heb ik vanmorgen zelf een email verzonden met wat de status is. Omdat ik nog geen reactie heb ontvangen dacht ik even te bellen, maar dan krijg ik een bandje dat ik met niemand doorverbonden kan worden.... WAT EEN TELEURSTELLING DIT! dit is de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier schoenen bestel.

Nu ik deze review schrijf krijg ik 10min na plaatsing een reactie. Toeval?

Reactie:
Uw bestelling bevat een artikel dat niet direct leverbaar is, maar leverbaar vanuit een filiaal waardoor de levertermijn wordt verlengd.
Wij verwachten uw bestelling midden deze week te kunnen versturen.
U ontvangt een mail met verzendbevestiging zodra uw pakket verzendklaar is.
Ik hoop u met deze informatie van dienst te zijn geweest.

Een beetje jammer dat dit niet gewoon meteen gecommuniceerd wordt, dan weet je meteen waar je aan toe bent...

19 oktober 2020

Antwoord van Bristol

Bedankt voor uw feedback.

Onze excuses voor het ongemak.
De verlengde levertermijn wordt ook aangegeven in het winkelmandje bij het plaatsen van de bestelling.
We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

U ontvangt nog een e-mail van zodra het pakketje werd klaargemaakt.

Retour niet gratis, niet van deze tijd.

Retour niet gratis is echt niet meer van deze tijd en al helemaal niet in coronatijd.
Gratis in een filiaal inleveren bedekt het leuk maar daarbij wordt dan vergeten dat ik 5 euro benzine kwijt ben om naar zo'n filiaal te rijden en ook nog parkeerkosten heb.
Dus is ook niet gratis maar zelfs duurder.

12 oktober 2020

Bedankt voor je feedback.

Artikelen kan je inderdaad gratis omruilen of retourneren in een Bristol-winkel. Indien je artikelen via de post retourneert, zijn de retourkosten helaas voor eigen rekening. Deze voorwaarden worden ook vermeld in onze webshop.

In onze Bristol-winkels wordt uiteraard rekening gehouden met de corona maatregelen!

Slechte kwaliteit en service

2 paar sandalen gekocht waarvan de zool bij beide los scheurden binnen een week.

Omdat we niet in de buurt van een bristol wonen via de mail contact opgenomen met foto's waarop duidelijk te zien is hoe ze er nu uit zien plus gegevens waar en wanneer gekocht. Hierop geen reactie.

Gebeld. Maar moet in de winkel afgehandeld worden vanwege procedure. Niet prettig als je er niet bij in de buurt woont.

26 augustus 2020

Wat jammer om te horen!
Op 10 en 21 augustus heeft onze klantendienst gereageerd op jouw mails. Mogelijks zijn deze in jouw spam inbox terechtgekomen.
Aangezien het om een winkelaankoop gaat, kan de klacht helaas enkel in een Bristol-winkel afgehandeld worden, niet online. Dit kan uiteraard in een Bristol-winkel naar keuze.

Geen contact mogelijkheid

Ik heb 2 paar schoenen besteld voor mijn dochter. Ik dacht dat het gewoon zoals meest van de websites hier in NL binnen 1 á 2 werkdagen verzonden wordt. Dat is dus niet het geval. Ik wil het nu annuleren omdat we vrijdag gaan verhuizen dus het heeft geen zin meer om het nu te gaan versturen want het zal niet op tijd binnen komen. Ik bel, krijg meteen een bandje te horen. Ik klik op de contactformulier in de bevestigingsmail en krijg een error dat de pagina niet bestaat. Ik kan dus helemaal niet in contact komen met Bristol en ik zal waarschijnlijk de schoenen niet ontvange. Weggegooid geld helaas...

25 augustus 2020

Bedankt voor je feedback.

Onze excuses voor de verlengde levertermijn. Jouw bestelling werd op 26/8 verzendklaar gemaakt waardoor we deze helaas niet meer kunnen annuleren. Je kan het pakketje weigeren bij de pakketbezorger of je kan de bestelling gratis omruilen/retourneren in een Bristol-winkel. Je kan onze klantendienst bereiken via het nummer 0800-0202566 of via info@bristol.nl

zeer zeer slecht service bij winkel…

zeer zeer slecht service bij winkel gouda Bloemendaal. zelfs 1 ster niet waard.
skeelers gekocht niet eens half jaar oud vallen de wieltjes. helaas geen bon. zonder pardon winkel uit gezet. kind is hard ge allen ermee hele knie open. dit kan toch niet.

ooit schoenen gekocht binnen half jaar zol eraf die winkel zelf zonder bon netje nieuwe gehad want dat kon niet. en deze rot winkel zonder pardon winkel uitgezet koop daar dus nooit meer.

23 juli 2020

Antwoord van Bristol

Hallo, mijn excuses voor de onaangename winkelervaring!

Kan je onze klantendienst hierover even een mailtje sturen? We proberen vervolgens de kassabon opnieuw op te zoeken.

Zeer slecht service in sint niklaas…

Zeer slecht service in sint niklaas kapelstraat 101 niet te doen met die mens!! Schoenen zijn nieuw nieuw betje vuil van onder door stappen wat normaal is! Ik heb de doos ticket in gedaan en die willen die niet ruilen voor een grotere maat!!! Nooit meer bristol never!!!!

3 juli 2020

Antwoord van Bristol

Onze excuses voor de onaangename winkelervaring.

Kan je hierover even een mail sturen naar onze klantendienst? webshopVL@bristolshop.be

Alvast bedankt!

Ik wacht al ruim 2 weken

Ik wacht al ruim 2 weken. Na navraag is het enige wat ik te horen kreeg was dat het spoedig verzonden wordt. Maar wanneer dat dan is, is niet duidelijk. Omdat ik niks hoor verlies ik mijn vertrouwen in dat het nog komt.
Jammer, want eerdere bestellingen gingen prima.

29 juni 2020

Bedankt voor je bericht.

Indien het goed is, heb je ondertussen nog contact gehad met onze klantendienst. We brengen je verder op de hoogte over de verwerking van jouw bestelling.

Alvast onze excuses voor de langere levertermijn.

Onwijs slechte service

Ondertussen al dik twee weken geleden wat besteld bij bristol. Tot op heden nog niks ontvangen. Contact gehad met bristol en hij is nogsteeds in het sorteercentrum. Ze zou gaan navragen hoe het zat. Weer niks gehoord. Slechte zaken doen dit! Ik bestel hier in ieder geval niks meer.

23 juni 2020

Bedankt voor je feedback.

Je hebt gisteren een mail ontvangen van onze klantendienst. We hebben navraag gedaan in ons logistieke centrum om na te gaan waarom jouw bestelling nog niet verwerkt werd. We brengen je hierover uiterlijk morgen op de hoogte. Indien je niet meer wenst te wachten op de bestelling, hebben we hier uiteraard begrip voor. Indien je een annulatie wenst, is dit ook mogelijk!

Alvast onze excuses voor het ongemak.

panterjurk

panterjurk. klasse.mooie.prachtige.lange jurk.zit me als gegoten.voor 34.99 .ideaal voor de zomer.merk is trend one young.lijk wel een vrouw van adel.dank je bristol .gelukkige klant uit overpelt limburg.

22 februari 2020

teleurstellende kwaliteit én klachtafhandeling

Online bestelling geplaatst in de webshop met o.a. een muts met strass stenen er op.
Na amper een week dragen, vallen de strass stenen er al af en uit.

Reactie klantenservice;
Jammer dat SCHOENEN niet aan verwachting voldoen.
Kwaliteitsklachten dienen visueel te worden gecontroleerd. Daarom adviseren wij je om met het artikel en het kassabonnetje naar de winkel te gaan waar de toestand van het artikel door de filiaalverantwoordelijke onderzocht zal worden.

Ten eerste beschrijf ik duidelijk dat het om een muts gaat, ten tweede bestel ik niet voor niets via de webshop.
Dan lijkt het me ook niet meer dan logisch, dat de klacht via die weg wordt afgehandeld.
Zeker omdat er op de 2 bijgevoegde foto’s duidelijk te zien is wat het probleem is.

Ik vind dit wel heel teleurstellend..
Zowel het product alsook de reactie van de klantenservice.

27 januari 2020

Bedankt voor uw bericht.

Alvast onze excuses voor het ongemak.
We raden onze klanten steeds aan om met een klacht naar een Bristol-winkel te gaan. Dit biedt vaak de snelste oplossing voor de klant. Indien dit voor u niet mogelijk is, hebben we hier uiteraard begrip voor. Zou u een nieuwe mail kunnen sturen naar onze klantendienst? U mag verwijzen naar deze feedback.

Teleurgesteld.

23-11- 2019 Schoenen gekocht voor mijn dochter van 39,99, in een filiaal.
Na 2 weken was er een gesp kapot. Afgebroken.
Terug naar de winkel waar direct gezegd werd " dit is heel bijzonder. Dit gebeurt echt niet zomaar als je de schoen gewoon draagt. Mevrouw hier kunnen wij niks mee."

Ik snap natuurlijk dat een gesp niet zomaar kapot gaat. Maar ik zei dat het ook net zo goed een materiaal fout kan zijn.

Maar nee dat kon echt niet want de gesp is van metaal.
Alsof daar geen foutje in kan zitten!

Zeer teleurstellend dat er zo kort door de bocht wordt gereageerd IPV een oplossing / middenweg te zoeken.

11 december 2019

Antwoord van Bristol

Onze excuses voor de onaangename winkelervaring!

Zou je een mail kunnen sturen naar onze klantendienst (webshop@bristol.nl)? Vervolgens kan de klacht even verder onderzocht worden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Ik heb dit nog nooit meegemaakt

Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Vind ik schoenen met een afgeprijsd kaartje in de schoen. Ik controleer nog of de barcodenr overeenkomt met wat er op de doos staat . En dit klopte. Ik naar een winkelbediende en ik vraag aan haar of deze prijs bij deze schoenen hoorde en zij zei ja. Toen dacht ik dat is een meevaller. Toen naar de kassa. En je raadt het al, gewoon de volle mep betalen. Ik een klacht geschreven. Krijg ik te horen omdat het kaartje niet vast aan de doos zit hoort het kaartje niet bij de schoen. Denk ze nou echt dat ik zo'n kaartje op zak heb en dan de barcodenr opschrijf of zoiets. Ik ben hier erg in teleurgesteld in deze winkel.

3 december 2019

Bedankt voor uw bericht.

Mijn excuses voor het ongemak. Uw klacht werd in behandeling genomen door de districtsmanager van de winkel. U zal hierover nog feedback ontvangen.

Poosje terug 2 paar schoenen gekocht na…

Poosje terug 2 paar schoenen gekocht na een week of 2 van het ene paar laat de zool los nu blijkt het andere paar lek te zijn . Kan ze niet terug brengen want heb geen bon meer en cash betaald voor mij dus geen schoenen meer van de bristol.Het ene paar was wel afgeprijst van 79.95 voor 39.95 en het andere paar kostte 39.95 dus dit had ik niet echt verwacht.

28 november 2019

Antwoord van Bristol

Hallo, wat jammer om te horen dat de schoenen niet aan je verwachtingen voldoen!
Je mag onze klantendienst even een mailtje sturen (webshop@bristol.nl). Aan de hand van het artikelnummer kunnen zij de kassabon opnieuw opzoeken zodat je met de schoenen kan teruggaan naar de winkel.

Helaas geen goede ervaring met…

Helaas geen goede ervaring met bestellen bij de Bristol. Na een bestelling geplaatst te hebben kreeg ik het bericht dat niet alles te leveren was door een tel fout in het magazijn. En dat er geleverd ging worden in 2delen eerste deel netjes binnen 2werkdagen. Tweede deel in 1,5week.
Ik had schoenen en handschoenen besteld. Bij de eerste levering kreeg ik mijn handschoenen zou een dubbel paar zijn. Wat kreeg ik 3handschoenen. Geen 4de handschoen te bekennen
Hierop contact gezocht met Bristol. Zij zouden een nieuw paar opsturen. Helaas deze is nooit gestuurd. Waarop nogmaals contact gezocht weerom belofte van na zending. Weer geen na zending gedaan.
Schoenen na 1,5 week eindelijk ontvangen helaas voor mij de verkeerde maat. Durf ze alleen niet terug te sturen gezien ze niet kunnen tellen bij de Bristol. En ik er een hard hoofd in heb dat de retourzending wel vlekkeloos verloopt.

24 november 2019

Bedankt voor je feedback.
Onze excuses voor het ongemak! Het ontbrekende paar handschoenen is momenteel bij PostNL en zal vandaag geleverd worden.

Wat betreft de schoenen, bleek er helaas een voorraadverschil te zijn. Hierover hebben we je op 13 november geïnformeerd over de langere levertermijn.

Zou je ons een mail kunnen sturen via info@bristol.nl? We bieden je vervolgens een gepaste oplossing aan voor de retourzending.

Nogmaals onze oprechte excuses!