mijn vrouw had schoenen gekocht in de winkel van Bristol. 1x gedragen blijken ze te kraken omdat de zool los zit. terug naar de winkel wordt er vertelt dat ze ze niet mag ruilen omdat ze gedragen zij... Toon meer
Bristol
Beste, jullie verkopen FAKE Adidas ... wij hebben de onze allemaal vergeleken ( die gekocht bij Bristol zijn na paar keer te dragen achteraan helemaal kapot; stof is zeer dun aan de Achillepees; di... Toon meer
Bestelling in winkel laten bezorgen duurt 5-10 werkdagen. Als je vervolgens belt na 10 werkdagen krijg je chagrijnige Sonja aan de telefoon die aangeeft dat je zelf toch ook wel begrijpt dat pakketjes... Toon meer
Groot pakket aan t-shirten, polo's en sleeves besteld. Wederom verwachte ik geen snelle levering wegens kerst/coronadrukte maar voilla op tijd en netjes binnen 3 dgn had ik mijn pakket. Service, ne... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bristol is dé grootste discounter in schoenen, kleding en sport van Nederland. We hebben een uitgebreide collectie schoenen, maar ook een ruim aanbod aan kleding en accessoires voor zeer scherpe prijzen. Ook voor sport- en campingartikelen,… ben je bij Bristol aan het goede adres. In de webshop vind je duizenden artikelen voor dames, heren en kinderen. Haal je bestelling af in één van onze 129 winkels verspreid over heel Nederland of laat je pakketje thuis bezorgen. Je betaalt je bestelling veilig online via iDeal of Visa/MasterCard. Bristol hecht veel waarde aan een goede klantenservice. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!
Leeweg 2, 1161 AB , Zwanenburg, Nederland
- +31 (0) 20 407 66 22
- webshop@bristol.nl
- bristol.nl
Mensen keken ook naar
Klantvriendelijke service
Klantvriendelijke service. Uitgebreide keuze. Zeer overzichtelijke indeling van collectie. Aan te bevelen bij vrienden
Asociale achterlijke winkel
Op 5 mei heb ik een paar schoenen gekocht in de sale in de winkel te Best. helaas begaven deze het na 2 welen, de loopzool aan de onderkant was kapot gescheurd en dus niet meer bruikbaar.
Terug aangekomen bij de winkel met de bon, kreeg ik te horen dat ik hier ZELF de oorzaak voor was, wantja het waren schoenen uit de "sale" en die moest ik maar niet "te intensief" dragen. Ik kreeg ook geen tegoed bon maar moest binnen 2 weken een nieuw paar uitzoeken en dan kreeg ik het bedrag van de oude als korting op de nieuwe.
Nou prima, heb voor mn ma nieuwe schoenen uitgezocht, kom ik bij de kassa. Moest ik de kassiere overtuigen dat ik niet loog en de leidinggevende erbij moest halen. Na veel moeite dan toch de leidinggevende erbij, die mij gelijk gaf. Echter begon toen het nieuwe probleem, ik mocht geen afgeprijsde schoenen uitzoeken. Na hem erop gewezen te hebben dat dit NERGENS terug te vinden was in de winkel, algemene voorwaarden en het telefoongesprek, werd ik toegesproken door de asociale leidinggevende dat het niet zijn probleem was en dat hij gewoon winst moest maken.
Andere klanten hadden nu ook gehoord van het voorval en besloten niks te kopen als hij zo'n toon aansloeg tegen mij. Uiteindelijk toch schoenen meegekregen voor €2.
Maar NOOIT MEER BRISTOL!!

Antwoord van Bristol
Vies bij ontvangst
2 sporttassen besteld. Helaas zaten en vieze grijze vegen op de tas bij ontvangst. Leek wel alsof ze al gebruikt waren. Moeilijk schoon te maken en het is een cadeau. :( Teleurgesteld.
na aanleiding van de respons van Bristol plus 1 ster. Ik heb geen winkel in de buurt en/of tijd om even langs te gaan (vandaar dat ik online bestel), maar fijn dat je eventueel nog persoonlijk geholpen zou kunnen worden.

Antwoord van Bristol
Bristol vind ik een leuke winkel…
Bristol vind ik een leuke winkel voordelig en klant vriendelijke medewerkers ☺
Vandaag in Bristol zuidplein sta ik aan…
Vandaag in Bristol zuidplein sta ik aan de kassa om af te rekenen, zeg ik dat de veter van de rechter schoenen is gerafeld of ik van een andre schoen de veter mag want dan kunnen jullie bij bestellen dan ben ik tevreden. Maar nee hoor heel veel gezeik over dat ene veter ze gingen zover dat ik de koop niet meer heb gedaan zeer slechte service en Nederlands praten is echt moeilijk NOOIT MEER DAAR.
'Nieuwe' bikerboots
Bikerboots besteld, rechter schoen vele malen ruimer dan linker schoen, en al gebruiksschade. Daarnaast veters van zeer ongelijke lengte waardoor de rechter eerst dubbel om mijn enkel moet voor ik ze kan strikken. Helaas helaas, hier gaan we dus niet nogmaals bestellen als 'nieuwe' schoenen helemaal niet nieuw meer blijken te zijn.
Te late levering, te trage email
Bestelling geplaatst met een levertijd van 2 werkdagen. Helaas is dit alweer de 4e werkdag, en werd de e-mail ook nog eens laat beantwoord.
Geen best proces, en ook geen compensatie geboden helaas.
goeie avond ik heb 5 dagen gewacht op…
goeie avond ik heb 5 dagen gewacht op mijn schoen niet gekomen en was een schoen van 30 euro dan nu komt het zitten er 2 water pantoffels in de zak van 14 euro in totaal alle 2 samen mag ik ze mooi weer terug gaan brengen en me geld terug vragen heb het nog een kans gegeven en 2 nieuwe andere paar schoenen bij jullie gekocht en dat heb ik gelijk gedaan hoop dat het dit keer beter gaat.!! groetjes
Er is een nieuwe super leuke fijne dame…
Er is een nieuwe super leuke fijne dame in Bristol Arnhem komen werken.
Erg vriendelijk en ontzettend veel geduld.
Deze dame mag echt blijven wat een schat.
Okidoki boys schoenen besteld in…
Okidoki boys schoenen besteld in reclame maatje 21. Deed de doos open en er was al een schoentje beschadigd. Koord losgespokt blijkbaar plus dat ze te klein zijn. Ik krijg ze niet aan aan mijn zoontje terwijl hij maatje 20,5 heeft. Grote miskoop en teleurgesteld. Nogthans al veel besteld maar is nu eerste keer dat ik zo vaar.
geïrriteerde medewerker Bristol
Vandaag schoenen gekocht bij Bristol Leiden. Bij de kassa bleek er op de schoenen geen 20% korting te zitten, terwijl bij alle varianten van dezelfde schoen zo'n kaartje stond.
De verkoopster reageerde geïrriteerd dat dit niet zo was. Ze zou ook zeker niet de hele winkel gaan verbouwen om de kaartjes bij de juiste schoenen te zetten. Ik ben weleens vriendelijker te woord gestaan. Tot ziens kon er ook niet vanaf.
Online bestellen
Online bestellen: duurt veel te lang, bijna 10 dagen wachten, geen track en trace code jammer
Zeer goed geholpen
Wij zijn bij de Bristol in Leidsenhage zeer goed geholpen. De assistent filiaalmanager heeft naar andere winkels gebeld voor een andere maat schoen, dit ging in het filiaal waar ik ze kon ophalen (Rotterdam Zuidplein), helaas mis (volgens de verkoper waren ze teruggezet en verkocht). Terug in Leidsenhage heeft deze meneer ons nog een keer geholpen door te bellen naar andere filialen. In Den Haag stonden ze nu netjes voor ons klaar en kregen we voor het ongemak zelfs nog 20% korting.
Ik wil graag bedanken voor alle goede hulp en we komen zeker terug bij de Bristol in Leidsenhage!
Zo slechte online service heb ik nog …
Zo slechte online service heb ik nog nooit mee gemaakt. Zaterdag 03-02-2018 schoenen besteld voor mijn dochter omdat ze niet meer in voorraad hadden in de winkels van den haag en rijswijk.
Gebeld met de klantenservice na 5 werkdagen en de medewerkster gaf aan zaterdag 10-02-2018 zou ik ze zeker ontvangen. Okay ik accepteerde dat een dag later. Kijk vanmorgen op mijn tracking staat er dinsdag 13-02-2018 worden ze geleverd. Dus online bij Bristol zou ik 100℅ afraden i.v.m. valse informatie wat ze geven bij de klantenservice.
Harry Leder
Slechte schoen maar prima service
Slechte schoen maar prima service
Na drie maanden ontstaat er een scheur in het leer van zwarte herenschoen merk Starc. Waarschijnlijk gestikt teveel langs de rand. Maar ook op de hak laten de zijkanten los. Geen probleem bij Bristol in Driebergen. Kiest u maar andere schoenen uit of u mag ook het aankoop bedrag contant terug hebben. In dit geval voor het laatste gekozen omdat de keuze op dat moment beperkt was. Jammer van de schoenen, maar niks geen gezeur na drie maanden. Zo hoort het dus.
Goed product met een goede prijs
Via Bristol.NL heb ik nieuwe sportschoenen besteld. Deze heb ik gratis laten bezorgen bij de lokale Bristol. Na een aantal dagen kwamen ze aan en kreeg ik een mail dat ik ze op kon halen. Het waren de juiste schoenen in de juiste maat en met de juiste kleur. Ik zou het zo weer doen.
Zeeer slechte service
Ik had reeds een bestelling geplaatst op bristol waarbij ik een kortingscode had gebruikt. Toen ik die wou ruilen in de filiaal werd mij gezegt dat ik 5 euro erbij moest betalen (ik had 5 euro korting) de schoenen die ik online kocht kosten 35 euro met de korting. In de filiaal kostte dezelfde schoenen 40 euro waardoor ik 5 euro extra moest betalen. Ik vind dat echt stom! Ik heb nog steeds recht op mijn korting als ik de schoenen wil ruilen. Ik heb al 2x contact opgezocht met de webshop maar die hebben tot op heden niet terug gereageerd. Slechte service!!!
Bristol
Besteld en snelle levering is voor mij het motto om online bij een webshop te bestellen. Helaas heb ik wel twee kleuren besteld die ik eigenlijk niet wilde. In de winkels hangt ook teveel van één maat, waarvan je denkt, waarom zoveel? En als de webshop zegt dat de kleur en maat in de winkel aanwezig is, dat is ook niet het geval.
bestelling is goed verlopen en ik heb hem inmiddels in de winkel opgehaald.
zie boven alles prima verlopen alleen merkte ik dat toen ik mijn bestelling wilde afhalen dat 11 uur open bij het personeel geen 11 uur is, we stonden voor de winkel te wachten en toen de dames om 11.03 uur aankwamen ging het rolluik weer naar beneden en de klanten konden buiten wachten, ik ben toen weggegaan omdat ik dat een slechte zaak vond, 11.00 uur is 11.00 uur.Misschien een puntje van aandacht.
prima en snelle levering aankoop
100% goed. vermelding waard