Bristol

mijn vrouw had schoenen gekocht in de winkel van Bristol. 1x gedragen blijken ze te kraken omdat de zool los zit. terug naar de winkel wordt er vertelt dat ze ze niet mag ruilen omdat ze gedragen zij... Toon meer

Beste, jullie verkopen FAKE Adidas ... wij hebben de onze allemaal vergeleken ( die gekocht bij Bristol zijn na paar keer te dragen achteraan helemaal kapot; stof is zeer dun aan de Achillepees; di... Toon meer

Bestelling in winkel laten bezorgen duurt 5-10 werkdagen. Als je vervolgens belt na 10 werkdagen krijg je chagrijnige Sonja aan de telefoon die aangeeft dat je zelf toch ook wel begrijpt dat pakketjes... Toon meer

Groot pakket aan t-shirten, polo's en sleeves besteld. Wederom verwachte ik geen snelle levering wegens kerst/coronadrukte maar voilla op tijd en netjes binnen 3 dgn had ik mijn pakket. Service, ne... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bristol is dé grootste discounter in schoenen, kleding en sport van Nederland. We hebben een uitgebreide collectie schoenen, maar ook een ruim aanbod aan kleding en accessoires voor zeer scherpe prijzen. Ook voor sport- en campingartikelen,… ben je bij Bristol aan het goede adres. In de webshop vind je duizenden artikelen voor dames, heren en kinderen. Haal je bestelling af in één van onze 129 winkels verspreid over heel Nederland of laat je pakketje thuis bezorgen. Je betaalt je bestelling veilig online via iDeal of Visa/MasterCard. Bristol hecht veel waarde aan een goede klantenservice. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

levering akkoord, maar erg traag

levering voldoet volledig aan hetgene wat is besteld, maar het duurt wel erg lang voordat je de bestelling binnen heb.

30 augustus 2016

Antwoord van Bristol

Voor levering aan huis bedraagt de levertermijn 2 werkdagen. In dit geval werd de levertermijn van 2 werkdagen ook gerespecteerd.

Helemaal goed.

Gewoon zoals het hoort, en zoals beloofd.
Ik kan niet anders, als die 5-sterren geven.

29 augustus 2016

Goede en snelle afhandeling!

De bestelling werd netjes en snel geleverd. Helaas was de maat uiteindelijk toch niet goed en moesten we de bestelling terug sturen. Het terug sturen van het pakket moet je echter zelf betalen, als je tenminste niet de mogelijkheid hebt om het bij een Bristol filiaal af te leveren. Misschien moet hier iets mee gedaan worden.

29 augustus 2016

Levertijd klopt niet altijd

Schoenen besteld via internet. Stond dat de levertijd 3 tot 5 dagen zou zijn. Na een week waren ze nog niet geleverd in de winkel. Jammer, want ik kan ze alleen op zaterdag ophalen. Nog een week wachten dus. Thuis bezorgen gaat wel goed en snel.

28 augustus 2016

Antwoord van Bristol

Wij betreuren dat u de mail met aankomstbevestiging pas laat heeft ontvangen. Neem gerust contact op met onze klantendienst indien de mail met aankomstbevestiging achterwege blijft. Dit is mogelijk te wijten aan een technisch probleem en kan snel opgelost worden.Onze klantendienst kijkt dan ook even na of het pakket al in de winkel ligt.

Niet alles geleverd

Mijn bestelling was niet compleet en dit zou volgens Bristol el gemoeten hebben. Wat er niet was geleverd was schijnbaar ook niet meer voorradig en ze hebben het geld van de goederen welke niet geleverd waren de dag erop terug gestort. Erg netjes dus.

Alleen zag ik op de site dat de spullen gewoon bestelbaar waren en heb ik het alsnog besteld, wat me wederom verzendkosten kosten, dit vind ik er jammer, had anders gekkinnen lijkt me.
Verder alles netjes afgewerkt

28 augustus 2016

Antwoord van Bristol

Bristol biedt haar excuses aan voor deze vergissing. De verzendkosten van de tweede bestelling worden dan ook terecht vergoed.

Slechte kwaliteits stof

Gaat gelijk pillen, niet mooi.

22 augustus 2016

Antwoord van Bristol

Wij betreuren dat de kwaliteit van het stof niet zou voldoen aan de gestelde eisen. Uiteraard kunt u met klachten steeds terecht in een Bristolwinkel naar keuze waar u het artikel kan laten nakijken. Het retourformulier dient dan ook meegenomen te worden om de klacht, indien geldig bevonden, verder te kunnen afhandelen.

goed

goede service en een goed product....alleen personeel in de winkel ws nog wat onhandig met de afhandelingen van het pakket .. maar uiteindelijk ging het prima!!

17 augustus 2016

Snel bezorgd

Duidelijke site, artikelen zijn goed omschreven, bestellen gaat vlot, betaling verloopt prima. Je wordt netjes op de hoogte gehouden via mail. Tevreden klant!

17 augustus 2016

Broek met heel veel losse naadjes, teleurgesteld en kaartjes er al af.

Ik heb een mooie, zwarte broek gekocht van 29.95 maar bij het openmaken zag alles er goed uit en nu de kaartjes er af zijn zie ik pas hoe ontiechelijk veel hapers er aan zitten. Ik heb er zeker al 4 weg moeten knippen en er zitten nog meer kleine draadjes wat lelijk oogt. Erg jammer, ben hierover dan ook erg teleurgesteld, had anders nooit de kaartjes eraf geknipt. Heb de broek verder nog niet gedragen of gewassen, maar dit vind ik echt jammer.

15 augustus 2016