Brønshøj Blik & Varme Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde et defekt toilet som vi hurtigt skulle have fikset, og Ibrahim havde heldigvis tid til at komme samme dag. Super fin service, dem vil vi gerne bruge en anden gang også.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået lavet flere ting hos Brønshøj Blik & Varme som vi er utrolig glade for! Ibrahim og hans folk er altid positive og imødekommende. De går den ekstra mil for at få tingene løst, selv i en p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt Brønshøj Blik & Varme til flere VVS opgaver af forskelligt omfang og kan kun anbefale dem. Servicemindede, imødekommende, til at regne med, grundige, kompetente og effektive er vores erfa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En anden VVS'er havde aflyst på dagen, at jeg skulle have demonteret mit gaskomfur om eftermiddagen, og jeg skulle være ude af min lejlighed dagen efter. På trods af travlhed og at kl var over 1... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Loodgieter

Geschreven door het bedrijf

Brønshøj Blik og Varme er autoriseret VVS installatør og varetager alt indenfor VVS arbejde, blikarbejde, fjernvarme, badeværelser, køkkener og ejendomsservice i København og Storkøbenhavn. Vi udfører alt fra ny-installation til renovering. Varme med charme

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Brønshøj Blik og Varme: Altid hurtige og pålidelige.

Vi har haft Brønshøj Blik og Varme ude mange gange for at fejlfinde og siden reparere vores varmesystem og vandforsyning i køkken og bad. Vi har været meget glade for den service, vi har fået. De kommer hurtigt ud, også på helligdage, og der bliver meget hurtigt sat reparatør på. Man kan virkelig regne med dem.

1 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god oplevelse med dette firma

En rigtig god oplevelse med dette firma, lige fra første møde med Ibrahim til møntørerne, som udførte arbejderne med montering af ny trykforøger samt returventiler på vores varmecentral. Professionelt arbejde.
Mvh Jan

12 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reparation af toiletcisterne, professionel service

Reparation af en toiletcisterne, der viste sig ikke at være så simpel som først antaget. To besøg af Ibrahim, da toilettet fortsatte med at løbe en lille smule efter første besøg, og en noget dyrere udskiftning af svømmeventil var nødvendig. Fint at prøve den billige løsning først. Hurtig og professionel action ved begge besøg.

27 november 2023

Indbygget bruser

Arbejdet bestod i en reparation af indbygget bruser, i første omgang blev der forsøgt at indhente reservedele, men modellen var desværre udgået efterfølgende oplevede en god oplevelse med et godt flow i arbejdet og godt samarbejde mellem murer og Ibrahim. Vi har derfor stor tillid til hans arbejde og vil selvfølgelig altid benytte ham.

29 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ibrahim er en fantastisk VVS’er og…

Ibrahim er en fantastisk VVS’er og super tryg at bruge, for han vil altid hjælpe dig samt prioritere at give dig en tid hurtigt påtrods af alles håndværkers travle kalender i forvejen. Så løber han bare hurtigere. Han møder dig altid med et smil og går the extra mile ift. ikke at kræve betaling ved lidt ekstra rådgivning eller småhjælp. Han er en man bruger igen og igen.

15 november 2023

Super service.
Meget kompetent og ekstrem venlig betjening. Kunne på et øjeblik finde de fejl på vor fjernvarmeanlæg. Fejl som andre VVS firmaer ikke kunne finde. Dette sparede os for mange tusinde kroner og en masse besvær i forhold til at udskifte anlæget.

9 maart 2023

Bedste håndværker oplevelse!

Nu har vi haft mange håndværkere på besøg, da vi havde et større renoveringsprojekt i vores lejlighed. Jeg var derfor meget imponeret over den service vi fik af blik og varme. De er hurtige og profesionelle i deres arbejde. Effektive med tid og er altid til at få fat i.
Super god oplevelse! Dem vil vi helt sikkert bruge igen og anbefale alle der skulle bruge en VVS’er

1 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Brønshøj Blik og Varme gav et fair…

Brønshøj Blik og Varme gav et fair tilbud på at lovliggøre mit badeværelse, og holdt sig til den aftale der var lavet. De udførte et godt stykke arbejde, og var søde til at komme efter og fikse er par ting. Jeg kan bestemt anbefale Brønshøj Blik og Varme.

29 maart 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig respons

Hurtig respons - overholdt aftale og fair pris.
Fik regningen 2 måneder efter udført arbejde!

5 januari 2023
Logo Brønshøj Blik & Varme

Antwoord van Brønshøj Blik & Varme

Hej Søren,
Tusinde tak for anmeldelsen og beklager selvfølgelig, tiden for faktura men kan kun begrunde det med at jeg selv er ude at skrue dagligt og derfor er kontorarbejdet lidt sporadisk.