Vi havde et defekt toilet som vi hurtigt skulle have fikset, og Ibrahim havde heldigvis tid til at komme samme dag. Super fin service, dem vil vi gerne bruge en anden gang også.
Lees wat reviewers zeggen
Vi har fået lavet flere ting hos Brønshøj Blik & Varme som vi er utrolig glade for! Ibrahim og hans folk er altid positive og imødekommende. De går den ekstra mil for at få tingene løst, selv i en p... Toon meer
Vi har brugt Brønshøj Blik & Varme til flere VVS opgaver af forskelligt omfang og kan kun anbefale dem. Servicemindede, imødekommende, til at regne med, grundige, kompetente og effektive er vores erfa... Toon meer
En anden VVS'er havde aflyst på dagen, at jeg skulle have demonteret mit gaskomfur om eftermiddagen, og jeg skulle være ude af min lejlighed dagen efter. På trods af travlhed og at kl var over 1... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Brønshøj Blik og Varme er autoriseret VVS installatør og varetager alt indenfor VVS arbejde, blikarbejde, fjernvarme, badeværelser, køkkener og ejendomsservice i København og Storkøbenhavn. Vi udfører alt fra ny-installation til renovering. Varme med charme
Contactgegevens
Ålholmvej 4, 2500, Valby, Denemarken
- +45 5075 0010
- kontakt@bronshojvarme.dk
- bronshojvarme.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Good professional service,
Good professional service,
Very friendly and fast response to any questions by email or phone.
The work was fast and good, very friendly and professional service by both the contact person and the plumber.
Smidig og troværdig service
Vi fik installeret nyt fjernvarme anlæg og fik en rigtig god service ..
Meget hurtig og kompetent indsats
Meget hurtig og kompetent indsats i en ‘krisesituation’ - ingen varme i december!
Altid venlig
Altid venlig, kommer når man "kalder" usædvanlig sympatisk mester.
Vi har entreret med firmaet mange gang.
Utrolig god service
Utrolig god service! Rørende indsats for noget, der bestemt ikke var den store forretning for dem. Tak!
Helt i top
Effektivt, venligt, hjæpsomt firma, som i den grad er til at tale med. Kan varmt anbefales :-)
Holder hvad de lover
Professionel hjælp og vejledning som hjalp os helt fantastisk. Alt lavet til vores yderste tilfredshed og så ryddede de op da de gik. Tak.
Venlig og dygtig
Venlig og dygtig. Vi har haft en virkelig god oplevelse i forbindelse med et større arbejde i vores gamle hus: Udskiftning af varmtvandsbeholder og et par armaturer samt opsætning af radiator. Kom til tiden og overholdt alle aftaler til punkt og prikke, og stor ros for at reagere hurtigt og uden nogen form for bøvl, da vi opdagede et par problemer undervejs.
Den bedste og hurtige service vi har…
Den bedste og hurtige service vi har modtaget - lynhurtig igangsat og meget service mindet montør
Overholdt ikke aftale vedr. tilbud
Mester fra firmaet var ude og give et tilbud på udskiftning af cisterne og tryk på et væghængt toilet hos mig. Da han er på besøg spørger jeg ham direkte om jeg selv skal sørge for at sætte fliser op efter de har monteret cisternen. Til det svarer han: Nej, det kan vi godt gøre. Jeg beder ham derfor inkludere dette i det tilbud han laver til mig hvilket han siger ja til. Jeg takker ja til tilbuddet da det kommer, og da de er færdige med at skifte cisternen, kontakter de da også selv en murer til at komme og sætte de fire fliser op. Da regningen så kommer, er der en ekstra regning på 3744,- for murer arbejde. Jeg kontakter firmaet og siger, at dette ikke er hvad vi har aftalt på forhånd. Dette er de dog lige glade med. De refererer blot til, at murerarbejdet ikke står inkluderet på fremsendte tilbud og at de for resten slet ikke kan give tilbud på denne del. Jeg svarer tilbage, at det undrer mig, at de siger de vil give et tilbud på noget, som de så når regning kommer siger de ikke kan. Dette svare de aldrig tilbage på. Det er min egen fejl, at jeg ikke havde læst tilbuddet grundigt nok, men det er uforskammet ikke at overholde en mundtlig aftale og bagefter nægte at indgå i en dialog. Jeg synes også det er uforskammet at hvis de oprigtig selv ikke mener murerarbejdet er med i deres tilbud, så rekvirer de blot en for min regning uden at spørge mig om det så er det jeg ønsker.
Alt i orden
Vi fik lavet en mindre renovering af et badeværelse. Det var fint arbejde til en OK pris. Venlige folk i firmaet, både på kontoret og dem, der kom ud. Stor tilfredshed herfra.
Rigtig professionel og god service
Jeg fik en meget kompetent og effektiv…
Jeg fik en meget kompetent og effektiv behandling af opgaverne af et behageligt personale. De får mine højeste anbefalinger.
Super arbejde
Jeg er superglad for min…
Jeg er superglad for min hjørnehåndvask!!
Høflig og venlig betjening.
Pæn oprydning efterfølgende.
Meget tilfredsstillende udført.
Håndværkeren blev over tid, for at færdiggøre arbejdet. 👏👏👏
God service!
God og hurtig hjælp og fik gode råd til…
God og hurtig hjælp og fik gode råd til resten af vores vvs
Uvederheftig - upålidelig
Uvederhæftig – upålidelig den 16.01.22
Vi brugte firmaet ved rørbrud i kælderen, var tilfredse med svendens arbejde og drøftede vores badeværelsesprojekt, opsætning af en brusekabine fra Dansani, med ham. Der skulle laves ny vandrørsføring og etableres nyt afløb, da eksisterende fra tidl. badekar var fejlplaceret. Han lovede at udføre arbejdet så hurtigt som muligt, evt. i fritiden, da firmaet havde travlt. Svenden mødte en lørdag morgen, mesteren kom lidt senere, De mente at skulle være to til opsætning af brusekabinen. Den nye vandføring og etablering af nyt afløb var perfekt, opsætning af brusekarsbund og brusekabinen blev katastrofal og ufærdig.
Tilslutning til afløbet fra brusekarsbund var utæt, så gulvet i badeværelset sejlede efter hvert bad.
Mesteren formåede ikke at bruge alle lister og skinner, så brusekabinens skydedør var utæt forneden, hvilket ligeledes sendte vandet ud på gulvet.
En skæv sidevæg skulle ifølge Dansanis beskrivelse ikke være et problem men gav ved denne opsætning en åbning, som vi var indstillet på at finde en løsning for.
Svenden og mesteren kørte fra en mangelfuld opsætning og tog vores badekarsarmatur med. Vi var ikke blevet spurgt eller havde givet lov til det.
I forhold til brusekabinen var vi nødt til at tilkalde en ny VVSer og en montør. Nu fungerer afløbet, og brusekabinen er tæt ved døren og også ved den skæve væg.
Vi gjorde indsigelse i forhold til regningen fra Brønshøj Blik&Varme p.g.a. fejlene og bad om returnering af armaturet.
«Du kan fratrække 6 montørtimer á 687,50 inkl. moms. Det bliver kr. 4125,- i alt, som du kan fratrække din faktura og indbetale det resterende beløb. Der bliver ikke returneret noget armatur før vi har modtaget betalingen.” var svaret.
Vi betalte regningen den 21.10.21 men så aldrig noget til vores armatur på trods af, at vi rykkede løbende. Mesteren reagerede først, da vi i vores rykker af 15.12. kaldte det at have taget armaturet med sig uden at have fået lov for tyveri:
”Nu er det sådan at jeres gl. armatur er leveret tilbage og stillet i jeres carport for 2 uger siden og hvis denne er fjernet af andre er det ikke vores skyld”, skrev han den 21.12.21. Burde han ikke have sikret sig, at vi fik også fik den??? Hvorfor gav han ikke besked om, at han satte det i vores carport?
For os fremstår firmaet som uvederhæftig og upålidelig.
Elfter at have fået svar fra Brønshøj Blik &Varme vil jeg kun bemærke,
- at mesteren ikke nævner vores bortførte armatur med et eneste ord, dvs. vi får ikke svar på det, vi efterlyser, og
- når man trækker 6 montørtimer fra den oprindelige regning, sker det vel i erkendelse , at det afleverede arbejde ikke var ok, eller?

Antwoord van Brønshøj Blik & Varme
Anbefales varmt
Humøret og charmen sikrerr en gnidningsfri oplevelse, men den faglige kvalitet er også helt i top. Ole Krohn