Brønshøj Blik & Varme Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde et defekt toilet som vi hurtigt skulle have fikset, og Ibrahim havde heldigvis tid til at komme samme dag. Super fin service, dem vil vi gerne bruge en anden gang også.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået lavet flere ting hos Brønshøj Blik & Varme som vi er utrolig glade for! Ibrahim og hans folk er altid positive og imødekommende. De går den ekstra mil for at få tingene løst, selv i en p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt Brønshøj Blik & Varme til flere VVS opgaver af forskelligt omfang og kan kun anbefale dem. Servicemindede, imødekommende, til at regne med, grundige, kompetente og effektive er vores erfa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En anden VVS'er havde aflyst på dagen, at jeg skulle have demonteret mit gaskomfur om eftermiddagen, og jeg skulle være ude af min lejlighed dagen efter. På trods af travlhed og at kl var over 1... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Loodgieter

Geschreven door het bedrijf

Brønshøj Blik og Varme er autoriseret VVS installatør og varetager alt indenfor VVS arbejde, blikarbejde, fjernvarme, badeværelser, køkkener og ejendomsservice i København og Storkøbenhavn. Vi udfører alt fra ny-installation til renovering. Varme med charme

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyr og dårlig kommunikation

Vi ringede til Brønshøj Blik og Varme, da vakuum ventilen på fjernvarmeanlægget ikke virkede en aften. Vi forklarede i telefonen præcis, hvad problemet var. De kommer en time efter. So far so good. De har dog ikke en vakuum ventil og må forlade stedet for at komme igen næste dag. Vi havde selv slukket for vandet. De kommer igen næste dag og løser problemet. Fint nok tænker vi, indtil vi får regningen.
Besøget, hvor de ikke kan erstatte vakuum ventilen på trods af, at vi havde sagt, at det var problemet, koster os 3.500 kr. Den samlede regning lyder på 4.655 kr. (530 kr til materialer) for højst 1,5 times besøg fordelt over to gange.

Vi er for at sige det mildt pænt overraskede over beløbets størrelse, hvorfor jeg skriver for at få en forklaring på de forskellige poster. Jeg synes, at der er en fin dialog i mails med deres bogholder, omend jeg synes, deres begrundelser er noget langt ude.

Jeg får ikke svar på min sidste mail, og vi kommer til dato for regningens betaling. Jeg bliver ringet af op af Ib/Ibrahim, der meget vredt og truende skælder mig ud og siger, at han ikke gider at finde sig i mere p**, og at vi bare har at betale regningen. Jeg må bede ham om at tale pænt, hvilket så får ham til at falde ned. Det var en meget ubehagelig situation.

I slutningen af samtalen aftaler vi, at jeg selvfølgelig betaler regningen, og at jeg samtidig kvittere med en dårlig anmeldelse, hvilket begge parter er indforstået med.

Min mand kontakter ham efter hans ubehagelige opkald for at sige, at vi selvfølgelig betaler regningen, men at vi ikke vil finde os i, at han ringer op på den måde og skælder ud. Først benægter han at have skældt ud, men erkender efterfølgende, at han talte med "spidse ord", fordi han syntes, at mailkorrespondancen blev "lidt for langhåret".

Jeg kunne aldrig drømme ikke at betale en regning, men jeg vil da have en forklaring på, hvorfor beløbet er så højt.

Det er også værd at nævne, at vi valgte netop dem, da deres adresse var meget tæt på vores egen, og at vi foretrækker at hyre lokale håndværkere. Men med en så uprofessionel opførsel vil jeg ikke bruge dem igen og heller ikke anbefale dem til andre.

Tillagt:
Kan nu konstatere at ejeren har ulejliget sig til at svare på min anmeldelse og slår sin opførsel hen som værende "spids i tonen".
Det må i den grad være op til øjnene der ser eller ørene der lytter. At bruge sætninger "som kraftedeme træt af alt det p**" og "... nu har du bare at betale den regning" er et godt stykke ud over hvad jeg vil kalde et "spidst" svar på spørgsmål til en regning.
En regning som vi i øvrigt på INTET tidspunkt nægter at betale.
En overreaktion på en korrespondence der i øvrigt bliver så "lang" (3-4 mails frem og tilbage) fordi I bliver ved med at forklare udenom, ved at henvise til diverse overenskomster, i stedet for blot at linke til de priser I selv henviser til i jeres svar her.

Vi spørger ind til regningen fordi der er flere ting der ikke stemmer overens med vores oplevelse inkl. antallet af timer + ekstra gebyr. Alt dette er i øvrigt beskrevet i min oprindelige anmeldelse.

Enkelte dele af overenskomsten bliver læst af mig, ja, da det er den de selv gentagne henviser til som undskyldning for deres priser, hvilke også fremgår af andre svar her på trustpilot. Her kunne man overveje at henvise til forretningsbetingelser i stedet.

Forretningsbetingelser der i øvrigt ikke er nogle steder at finde på firmaets hjemmeside. Eneste benævnelse af ekstra ting man betaler for, er et tilkaldegebyr (som vi var opmærksomme på).
At det samtidigt udløser en betaling på minimum 3 overarbejdstimer + tilkaldegebyr, er INGEN steder nævnt og det er netop det vi spørger indtil ved regningen, da jeres mand kun har været tilstede i i alt ca. 1,5 time. Det finder vi ikke noget underligt eller unormalt i at man som kunde spørger ind til.

Ingen har på noget tidspunkt beskyldt nogen for at snyde, og problemet blev også løst. Det som har givet denne anmeldelse er den fuldstændigt uacceptable reaktion fra ejeren på et par spørgsmål til faktureringen. For det er klart, hvis der var sket en fejl i faktureringen, skulle den rettes.

Hvad en havearkitekt eller ingeniør tager for "et par streger" kan jeg ikke se hvorfor er relevant.

2 november 2020

hej Cecilie
Jeg beklager vores uoverensstemmelse, og undskyld for at være spids i situationen som jeg indrømmer, dog er det lidt træls at drive en håndværker servicevirksomhed og yde en service døgnet rundt og redde mange mennesker fra dryppende eller sprunget rør i aftentiderne, 0g når det så kommer til betaling, sker der en tvist ind i mellem, som med jer. Betingelserne for vagtudkald står på vores hjemmeside og der fremgår også at der opkræves et tilkaldegebyr, som vi vidst var uenig om.
Vi følte at du ikke godtog forklaringen gentagne gange. Du ender endvide ud i at gennemgå vvs-overenskomsten mv. som du oplyser, men gør dig ikke den ulejlighed at kigge på hjemmesiden hvor der fremgår at der kræves et tilkaldegebyr.
Jeg er enig med dig, at det er mange penge når vi rykker ud om aftenen, men man må forstå, at vi som virksomhed har en del omkostninger ved al den service. En mand der står til rådighed 24/7 på vagttelefon og en svend der står til rådighed 24/7 og når svenden rykker ud på en opgave udløser det 3 timer iht. hans overenskomst og alle disse omkostninger skal dækkes.

Bestiller man nu en havearkitekt eller ingeniør for at rådføre sig med, betaler man minimum 10.000,- kr. for et par streger, på en tegning også arbejdet først laves.
Når det så kommer til håndværkeren som egentlig sørger for at husets installationer fungerer og faktisk udfører et håndværk, bliver det ikke belønnet.

Vi er absolut ikke ude på at snyde vores kunder og sætter faktisk en ære i alt det arbejde vi udfører.
Vi vil også gerne udtrykke ærgelse over, sådan en situation med en kunde i lokalområdet.
God jul og godt nytår til dig og familien

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En meget venlig, dygtig og servicemindet håndværker

En meget venlig og dygtig håndværker! Han laver et fantastisk arbejde og lidt ekstra service. Ser han nogle småting som ikke virker, spørger han flinkt, om han ikke også lige hurtigt skal fikse dem. Sikke en service!

6 oktober 2020

Kære Ildfugl, :)
tusinde tak for den pæne anmeldelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Løste ikke problemet. Dyr. Skulle betale for at han sad i trafik

Rørene under håndvasken var utætte. Første gang vvs’eren var forbi forsøgte han blot at stramme dem (var hos mig max 10 min). Senere opdagede jeg dog at det stadig var utæt, og ringede tilbage fordi problemet ikke var løst. Næste dag kom han og skiftede plasticrørene under vasken med et nyt sæt (igen var han hos mig i max 15 min). Da jeg modtog regningen skulle jeg betale for 2,5 montørtimer - fordi jeg åbenbart også skulle betale for den tid han havde holdt i kø på vej til min lejlighed (fordi det var mig, og ikke ham der havde valgt at bo i byen, som han så pænt sagde til mig). Men ak, det drypper stadig fra rørene under håndvasken. Så jeg har givet små 2200kr for, ja, ingenting. Alt i alt må det siges at have været en utilfredsstillende kundeoplevelse. Har ikke mod på at få ham tilbage i lejligheden en tredje gang, for jeg har mistet tiltroen til at han kan fixe utætheden, og tør heller ikke tænke på hvad det igen kan komme til at koste mig.

Opdatering:
Af svaret fra Brønshøj Blik & Varme fremgår det, at vandlås m.m. blev efterset. Dog kan jeg ikke andet end konstatere, at det stadig er utæt. Efter to besøg fra en montør. Når man betaler for, at få en professionel ind over, forventer man vel i det mindste, at problemet løses. Da jeg blev ringet op af deres montør ang. trafik, blev jeg ikke oplyst, at jeg ville skulle betale for den tid han brugte i trafikken. Jeg fortalte ham dog, hvilken alternativ rute han kunne tage, for at undgå afspærringen.

19 september 2020

Kære Johanne,
vi takker for din anmeldelse,
vi er naturligvis kede af din oplevelse, dog blev du gjort opmærksom på at vejen var spærret ud til dig og der var kæmpe kø, og trafikken blev omdirigeret af politiet. Du blev ringet op af vores montør for at rykke aftalen til efterfølgende hverdag, så adgangsveje var tilgængelige. Du ønskede ikke at rykke det og montøren blev hængende i kø og udskiftede hele din vandlås i badeværelset og installationerne er checket og afprøvet. Du er blevet faktureret 2.5 time - 1 time ved første besøg og 1,5 timer ved andet besøg med ventetid i trafikken. Håndværkerbranchen er iht. overenskomsten timelønnede i DK. så reelt skulle på din faktura stå 3 timer iht. timelønnen, dog har vi tilgodeset ½ time for trafik.
beklager misforstået afstemning af serviceydelse.

MVH.
Brønshøj Blik & Varme ApS

Hurtig service!

Ringede om formiddagen med en defekt bruser og kl 15:30 samme dag, havde de været forbi og montere en ny.
Verdensklasse!

30 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et af Københavns mest effektive VVS firmaer.

Et af de mest effektive og løsnings parate håndværker firmaer jeg har mødt i en mangeårig karriere som medlem af bestyrelsen i en andelsboligforening. Kan varmt anbefales til VVS arbejde ved fx centralvarme opgaver eller varmtvands cirkulationsproblemer og andre opgaver som fx reparation af tagrender med lift.

18 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super behagelig service og det må siges…

Super behagelig service og det må siges de lever op til deres motto "varme med charme" fik installeret 2 nye radiatorer og yderst pænt resultat og faktura yders rimeligt. første gang jeg prøver at få håndværker faktura uden kørsel på. :)
vh. Henrik
2400 NV.

3 juli 2020

God oplevelse.

God oplevelse.
Kom med det samme og løste problemet.

30 juni 2020

Hej Naja,
Tusinde tak for anmeldelsen.

Afmontering af gaskomfur

Skulle have afmonteret et gaskomfur hurtigst muligt. Blev overrasket over hvor meget de fleste VVS’ere tog for så lille en opgave. Ringede til 10-15 firmaer for at finde den bedste pris.

BVV var både de billigste, bedste, hurtigste, og flinkeste.

Hvis du skal have afmonteret et gaskomfur, er BVV (bronshojvarme.dk)
uden tvivl det bedste valg, i og omkring København, uden sammenligning.

5 april 2020