mijn Giant Daily Tour verwent mij nu al 2 maanden met vorstelijke ritjes. Rob, de dealer adviseerde mij de " aut-stand" ter ondersteuning, om zelf nog enege moeite te kunnen doen, Maar de ontdekking v... Toon meer
Wij hebben bewust voor een kleine zaak gekozen met een persoonlijke benadering en eigen werkplaats. Inmiddels rijden wij al ruim 2 maanden op onze e-bikes, met heel veel plezier. Volgende week de eer... Toon meer
2 maanden geleden hebben we hier een nieuwe e-bike Batavus Finez gekocht omdat eerder onze e-bike was gestolen. Tevens was mijn vrouw i.v.m. haar gezondheid afhankelijk van een e-bike. Ondanks een lan... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wij zijn een fietsenwinkel uit Nijmegen met een schat aan ervaring waarbij kwaliteit, vertrouwen en service voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een E-bike of stadsfiets, wij zorgen voor jouw fiets plezier. Daarnaast zijn wij ook jouw fietsenmaker van Nijmegen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring en kennis maken wij elke fiets weer als nieuw.
Lentse Tuinstraat 13a, 6663 BG, Lent, Nederland
- 024 324 3988
- info@brouwerbikestore.nl
- brouwerbikestore.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mijn fietsenmaker
In de afgelopen 23 jaar meermaals fietsen gekocht voor mezelf of gezinsleden bij Ben Brouwer inmiddels Brouwer Bikestore. Dit keer een Sparta e-bike met wederom goed advies en vlotte service! Ik kom graag bij jullie! Betrouwbaar en goed.
Het is al even geleden dat ik toevallig…
Het is al even geleden dat ik toevallig langs kwam fietsen ging nl naar ressen. Op de terug weg ben ik even gestopt en dus naar binnen gegaan om n lang verhaal kort te maken er was n electrische fiets gestolen van mij fiets was nog verzekerd maar de verzekerings maatschappij vergoede de fiets niet. Rene heeft alles voor mij gedaan wat hij hij kon veel telefoontjes gepleegd naar mn verzekerings maatschappij maar helaas ze hebben m'n fiets niet vergoed de winkel waar ik m'n fiets had gekocht bestond niet meer. Heb n maand geleden n nieuwe fiets gekocht bij brouwer dus
Koop hier nooit een fiets!
Eind 2024 een elektrische fiets aangeschaft, Mei 2025 ging de accu kapot binnen garantie termijn. Tot op heden nog steeds geen Accu geleverd gekregen en werd ik afgescheept met een 2e hands accu om het probleem op te lossen waarmee ik uiteraard niet akkoord ga! Tot op heden nog steeds geen oplossing nadat ik herhaaldelijke belletjes heb gepleegd en mailtjes heb gestuurd krijg ik geen reactie/ oplossing aangedragen.
heldere uitleg vriendelijk en deskundig personeel.
heldere uitleg, vriendelijk personeel
Fijne winkel
Altijd vriendelijk, meedenkend, professioneel en betrouwbaar. Daarnaast ook hele goede service! Ik ben erg blij met mijn nieuwe fiets en de manier waarop ik ben geholpen.
Geweldige service en uitstekend advies…
Geweldige service en uitstekend advies gekregen bij de aankoop van onze twee Gazelle Ultimate-fietsen. We komen hier absoluut terug!
nieuwe fiets
Prima service. Eerlijk en goed advies gekregen bij het aanschaffen van een nieuwe fiets. Ook fijn dat ik een aantal fietsen mocht proberen doormiddel van een proefritje. Zo heb ik een goede keuze kunnen maken.
Aanrader!
Een hele fijne verkoper, René
Neemt alle tijd, zelfs zijn lunchpauze ging eraan….
Eerlijk advies, opties bespreken.
Geeft een vertrouwd gevoel
Zeker een aanrader om hier je fiets te kopen!
1ste e-bike
Hele fijne verkoper die zelfs doorging buiten de openingstijd en alle tijd nam. Fijne eerste e-bike fiets en vriendelijk personeel. Ik had al positieve ervaringen gehoord en kan dit alleen maar bevestigen.
Vriendelijke jongen
Vriendelijke jongen 👍🏼, die echt tijd voor je nam.
Luisterde naar de wensen en begreep waar je tegenaan liep.
Met een goed gevoel de winkel verlaten.
Goed, vriendelijk en bekwaam
Zeer goede en vriendelijke verkoopster. Goede uitleg bij het ophalen van het bedieningspaneel. Een dag later goed geholpen met een bosch telefoonhouder. Direct gemonteerd en getest.
Superfijne fiets gekocht bij Brouwer…
Superfijne fiets gekocht bij Brouwer Bike Store! Heel handig dat ze goede technische mensen in het team hebben. Fijn team!
Geweldige service
Een aantal maanden geleden heb ik een Cortina family e-bike gekocht bij Brouwer Bike Store. Ze leveren geweldige service en de twee problemen die ik met mijn fiets had waren in no-time kostenloos opgelost. Tevens had ik dezelfde dag/ een dag later mijn fiets al terug. Zulke service krijg je niet als je ergens online je fiets gaat bestellen!
Wij hebben goede ervaring met onze…
Wij hebben goede ervaring met onze nieuwe Gazelle ebike . We werden heel goed geholpen toen wij onze fietsen kwamen kopen . Heel vriendelijk en kundig personeel .
Geweldige service
We liepen binnen voor advies en gingen weg met goed advies én een nieuwe e-bike waar we ongelofelijk blij mee zijn!
Klantvriendelijk en servicegericht
Na een ongeluk met de ebike waarbij 2 wielen krom waren en wat schade aan het spatbord langs de fietsenmaker voor een offerte. Bij een conculega in de buurt van Brouwer kreeg ik meteen te horen dat het achterwiel vernieuwd moest worden, en vóór wilden ze nog wel proberen te richten, maar had weinig hoop. Over 2 weken pas tijd en de fiets zeker 1 week kwijt.
Toch maar even een second opinion…
Bij Brouwer Bike Store kreeg ik een ander verhaal te horen. Kon de fiets meteen achterlaten en ze zouden er meteen aan beginnen en proberen de wielen te richten. Eind van de dag gebracht, loop van de ochtend volgende dag bericht dat de fiets klaar was. Allebei de wielen kunnen richten, spatbord netjes vastgezet en tegen een erg schappelijke prijs.
Hier betekend service nog iets. Ze hebben er een klant bij ✅.
Super service en erg vriendelijk!
Wat een super fijne winkel is dit
Wat een super fijne winkel is dit. 3 jaar geleden een ebike gekocht. Hebben ze deze op station Lent proberen te jatten waardoor het slot niet meer open ging (fiets stond er gelukkig nog wel). Ik belde na net sluitingstijd en toch zijn ze meteen komen helpen met het slot open maken. Daarna goed begeleid in de reparatie en de afwikkeling met de verzekering. Toppers, kan niet anders zeggen!
Correct en fijn behandeld. Deskundig advies
Correct en fijn behandeld. Deskundig advies. Ruime keus.
Fijn contact en snelle levering met…
Fijn contact en snelle levering met goede uitleg over de aanschaf van een duo fiets en rolstoelfiets. Vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan de levering. Er klopte iets kleins niet en dat werd prettig opgelost.