In de afgelopen 23 jaar meermaals fietsen gekocht voor mezelf of gezinsleden bij Ben Brouwer inmiddels Brouwer Bikestore. Dit keer een Sparta e-bike met wederom goed advies en vlotte service! Ik kom g... Toon meer

mijn Giant Daily Tour verwent mij nu al 2 maanden met vorstelijke ritjes. Rob, de dealer adviseerde mij de " aut-stand" ter ondersteuning, om zelf nog enege moeite te kunnen doen, Maar de ontdekking v... Toon meer

Wij hebben bewust voor een kleine zaak gekozen met een persoonlijke benadering en eigen werkplaats. Inmiddels rijden wij al ruim 2 maanden op onze e-bikes, met heel veel plezier. Volgende week de eer... Toon meer

2 maanden geleden hebben we hier een nieuwe e-bike Batavus Finez gekocht omdat eerder onze e-bike was gestolen. Tevens was mijn vrouw i.v.m. haar gezondheid afhankelijk van een e-bike. Ondanks een lan... Toon meer

1. Fietsenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij zijn een fietsenwinkel uit Nijmegen met een schat aan ervaring waarbij kwaliteit, vertrouwen en service voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een E-bike of stadsfiets, wij zorgen voor jouw fiets plezier. Daarnaast zijn wij ook jouw fietsenmaker van Nijmegen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring en kennis maken wij elke fiets weer als nieuw.

4,7

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Top!

Voor mij was Brouwer een nieuwe ervaring. Vorige week konden we uitgebreid proef fietsen en deze week een e-bike gekocht. Aardige mensen, goede service.
Wat mij betreft steun de ondernemer in de buurt.

13 februari 2024

snelle en goede service

begin vd middag binnen komen lopen met een niet bij Brouwer gekochte fiets voor een nieuwe aandrijflijn en een beurt. Meteen een duidelijke kostenraming en aanbod van een leenfiets. Eind van de middag al telefoon dat ie klaar was. Meteen opgehaald en het was alsof ik met een nieuwe fiets naar huis reed. Topservice! Personeel in de werkplaats straalde plezier in het werk uit, dat zie je ook niet overal. Jullie hebben er een tevreden klant bij.

7 februari 2024

deskundig advies, vriendelijke bediening en extra service

In november 2023 een Ebike gekocht na goed advies en proefrit. Aangezien ik slecht ter been ben en voor langere afstand lopen mijn krukken op de fiets meeneem, heeft vader Brouwers voor mij een koker op de fiets gezet waardoor ik veilig mijn krukken mee kan nemen. Top geregeld. deskundig advies, vriendelijke bediening en goede service

9 november 2023

De medewerkers bij bike store denken…

De medewerkers bij bike store denken met je mee om tot de beste fiets te komen. Zij verkopen geen praatjes, maar zijn eerlijk in hun aanbevelingen. En bovenal service- en klantgericht. Regelen ook zaken als je er zelf niet uitkomt zoals met bijv. de verzekering. Heel prettig. Het is een hardwerkend bedrijf wat zeker aanbeveling verdient.

12 oktober 2023

Netjes en vakundig geholpen bij de…

Netjes en vakundig geholpen bij de aankoop van onze elektrische fiets. Zoals het hoort. Het was alleen zaterdagmiddag en dan is het nog wel eens erg druk. Dus we moesten even wachten. Verder een prima zaak.

7 november 2023

Opnieuw een fijne service nadat opnieuw…

Opnieuw een fijne service nadat opnieuw onze fietsen waren gestolen. Ze denken mee en hebben hun best gedaan om de fietsen te leveren die we graag wilde hebben. Succes met de nieuwe winkel. Jullie werken er met elkaar hard voor!

12 oktober 2023

Super blij waren we met de…het meeleven en de accuratesse

Super blij waren we met de onderhoudsbeurt en wat reparaties aan mijn dochters fiets. Na twee dagen van onderhoud heb ik de fiets afgehaald. De volgende ochtend bleek dat de net nieuw gemonteerde binnenband achter weer lek was, oorzaak glas! Gebeld, we konden meteen terecht. Waarschijnlijk is bij het onbelast (zonder dat er iemand op zit) mee nemen vd fiets (3 km) opnieuw een stuk glas in de band gekomen.
Uit coulance zei Rene een nieuwe binnen krijg je gratis! Meteen heb ik ook de buitenband vernieuwd met een echte anti lek band!
Nu kan mijn dochter weer vooruit!
Super trouwens om te horen dat er ook een volg systeem komt zodat de klant ingelicht wordt wanneer de fiets klaar staat voor de klant

2 september 2023

Top service! 🙏🏻

Al een paar jaar klant van brouwer bike store en ontzettend tevreden :) de service en klantvriendelijkheid is top. Ik kan het iedereen aanraden om hier naar toe te gaan als je een nieuwe fiets / bakfiets / elektrische fiets of fatbike 😉 wilt aanschaffen!

25 augustus 2023

Fijne bakfiets, helder aanbod, snelle levering

Bij de aankoop van een elektrische bakfiets ben ik prima voorgelicht en kreeg ik een goed aanbod. De fiets werd sneller geleverd dan verwacht en rijdt als een zonnetje. De zaak is altijd druk, maar oogt zowel ambachtelijk als professioneel.

27 juni 2023

Topservice

Wat een service. Ik ken deze zaak nog als de oude dorpsfietsenmaker. Inmiddels is het een geavanceerd bedrijf. Ik ging even naar binnen om te informeren wat ik moest doen met de slag in mijn achterwiel. Een aardige jongeman hing mijn fiets meteen aan de werkbalk en terwijl we een geanimeerd gesprek voerden over wielrennen, repareerde hij het euvel. Wat kost dat? Niets! Geef maar een review. Bij deze dus. Topservice.

22 augustus 2023

Ik heb op veel plaatsen gekeken

Ik heb op veel plaatsen gekeken, proefritjes gemaakt. Maar zowel de fiets als het spontane (niet gelikte verkopers enthousiasme) enthousiasme van mevrouw Brouwer gaven de doorslag. De fiets doet het fantastisch! Ik kon kiezen uit 2 kleuren, waarvan 1 alleen in de catalogus te zien was. Brouwer bike store heeft deze fiets laten komen, ik hoefde toen pas te kiezen welke kleur het werd. Alle vertrouwen in de rest van de service!

10 juni 2023

Praktische en nuttige informatie

Wij zijn bij meerdere zaken wezen informeren, maar de reden dat we voor Brouwer Bike Store kozen was omdat we meteen hele goede, nuttige en praktische informatie kregen. Hierdoor was de keuze niet moeilijk uit zo'n groot scala elektrische fietsen. Daarna een proefritje mogen maken en ook toen weer praktische tips gekregen waar op te letten. Erg fijn!

6 juli 2023

Snel en correcte hulp bij lekke band

Als wandelaar van de vierdaagse kreeg ik helaas te maken met een lekke band. De winkel in Lent gebeld, aardig te woord gestaan en kon gelijk mijn fiets brengen. De band hebben ze gelijk vervangen en kon ik de weg ,gelukkig, fietsend vervolgen. Aardige en kundige vaklui

20 juli 2023

Goed advies

Heb bij Brouwer Bike Store een e-bike aangeschaft. De verkoper nam alle tijd om me advies te geven en liet me proefritten maken met enkele fietsen. Ook daarna was de service prima. Heel prettig om te weten dat Brouwer een bedrijf is met een lange staat van dienst en een goede naam.

13 juni 2023