Lees wat reviewers zeggen
En vannvarmer på 15 liter "coobra" dekker mitt behov for å varme vann i hus uten innlagt vann. Tappekranen er god og stor nok til at jeg kan skylle oppvask over oppvaskkummen, trykket godt nok for mit... Toon meer
Kjapp forsendelse og godt og sikkert pakket. Det kunne være fint med en ekstra brosjyre til mjød/vin/ølbrygging når man bestiller en startpakke, men det kom en oppskrift på mailen (mjød i mitt tilfell... Toon meer
Kunne vert bedre informasjon om kva utstyr som høyrer til dei enkelte flasketypane. Om dei er for vin- eller skrukork. Mvh. Øyvind Rømo.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Bryggeriforretningen.no finner du det beste utvalget av ingredienser og utstyr for hjemmebrygging. Vi prøver å holde prisene så gode som mulig, uten at det går ut over kvaliteten på våre produkter.
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Gode priser og kjapp levering!!
Finner ingen minus med leveringen
Leveringen tok noen dager, men det var forrventet, og dermed ikke noe problem. Dog gikk det litt raskere enn jeg hadde tenkt. Varene, og pakkingen var bra, som forventet. Faktura var lett forståelig/ papirkvittering vedlagt forsendelsen var jeg også fornøyd med. Nei, jeg finner ikke noe å utsette her. Godt jobbet.
Kjapp levering
Veldi hurtig levering og meget bra pris.
Fin nettbutikk og gode tilbud
Gode tilbud og enkelt å finne fram til produktene jeg ønsket å bestille.
Kjapp og enkel bestillingsrutine
Kjapp og enkel bestillingsrutine. Fikk bekreftelse på e-post bare etter et par minutter. Tommel opp.
Ble lurt av en tilbudsepost
For en uke siden kom det en epost med tittelen "I dag: Få gjærsett med ved kjøp over 200 kr." Eposten var ganske oversiktlig - under noe som måtte være en logo, var det en overskrift: "Brew Studio Gjæringssett for egen frukt - Bryggeriforretningen.no" og under overskriften var det to produkter: "Startsett for å brygge vin med din egen frukt" og "Startpakke - Mjød". Det var nå et ganske bra tilbud syntes jeg, og jeg valgte noen produkter for å komme over beløpsgrensen.
Jeg prøvde å legge fruktsettet til i handlekurven, men det ble lagt ved til full pris. Så sendte jeg en epost til kundeservicen for å spørre om det var noe jeg hadde misforstått, og la ved et bilde av handlekurven min med gjærsettet, som da var startpakken for å brygge vin fra egen frukt, som jeg hadde i handlekurven. Jeg fikk raskt svar, at tilbudet fungerer, men det vises ikke i handlekurven - gjærsettet blir sendt med.
Så lag jeg inn ordren, og noen dager senere er det nå en liten pakke på vei til meg, som slett ikke inneholder settet jeg trodde jeg skulle få med - "logoen" i eposten var visstnok et symbolbilde for et produkt uten produktbilde, og "overskriften" var ikke overskriften for de to produktene som ble vist i eposten, men det var navnet på produktet på "premien" for denne kampanjen, som bare varte den ene dagen, så her gjaldt det å være kjapp.
Jeg blir likevel ikke å sende pakken i retur, etter å nå også ha undersøkt returbetingelsene:
"Du som kunde er ansvarlig for returfrakten. (...) Eventuelle frakt- og fakturakostnader refunderes ikke."
Her gikk jeg fem på, og Bryggeriforretningen hart lurt til seg et salg.

Antwoord van Bryggeriforretningen
God kvalitet og rask levering
Enkel å grei nettside
Enkel å grei nettside. Lett å manøvrere seg frem i menyene, pluss at søkemotoren fungerte supert!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.