Buckley Belts Reviews

8.340

4,7

Goede riemen, mooie kwaliteit. Het systeem werkt goed. Vooral de klantenservice scoort punten. Met een door mij gemaakte fout met het bestellen zijn ze mij tegemoet gekomen. Klasse!

Zéér tevreden van de zwarte Buckley Belt riem. Zorgt voor de nodige ondersteuning tijdens m'n actieve(re) levensstijl. Indien nodig gemakkelijk bij te knippen en zo opnieuw een optimale grip te v... Toon meer

Goede kwaliteit duurzame riemen, heb er al jaren een en gaat erg lang mee! Nieuwe besteld in een andere kleur (cognac), maar deze viel veel lichter uit dan verwacht. Retour aangevraagd en heel goed op... Toon meer

Geweldig gebruiksgemak en mocht de bevestiging niet meer 100% werken eenvoudig een klein stukje inkorten en opnieuw de gesp bevestigen. Eindelijk een riem zonder uitgelubberde gate van de gesp. Riem h... Toon meer

1. Riemenwinkel
  2. Winkel in modeaccessoires

Experience the #1 Men’s No-Hole Leather Belt with Buckley Belts – the ultimate solution for style, comfort, and a lifetime of perfect fits. Designed for the modern man who values both craftsmanship and innovation, our signature ratchet belt replaces traditional holes with a sleek, micro-adjustment system. At Buckley Belts, we believe that your belt should adapt to you, not the other way around. Whether your weight fluctuates or you simply need a more precise fit than standard belts allow, our track-system technology provides over 30 micro-adjustments for total comfort throughout the day. Crafted from premium natural cowhide leather and high-quality metals, every Buckley Belt is built to last without the typical cracking, stretching, or fraying found in traditional accessories. Our innovative trim-to-size design means one size fits all up to 150cm, ensuring a custom-tailored look for every waist size from Small to 3XL. Join over 500,000 satisfied customers who have upgraded their wardrobes with our versatile collection, perfect for everything from business suits to weekend denim. With our 100-day money-back guarantee, free global shipping, and commitment to sustainable quality, you can shop with absolute confidence. Experience the difference of a belt that offers effortless adjustment, timeless elegance, and a flawless silhouette every time you buckle up. Shop the collection at www.buckleybelts.com and discover why half a million men won't go back to traditional belts.

Uitstekend

8K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(8.340)

1.740 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooie nette riem

Mooie riem, heb hem nu een jaar en hij blijft super netjes!

Hallo Dennie,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je Buckley Belt aan je verwachtingen voldoet en waarderen je feedback. We nemen het mee in onze verbeteringen.

He is very easy to use

He is very easyJet to use en all the mate

Hi Henk

Thank you for your 5-star review. We are happy to hear that your Buckley Belt meets your expectations.

Super handige riem past altijd

Super handige riem past altijd

Hallo Leon,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je Buckley Belt. Veel plezier met je aankoop!

Cadeau

Heb hem mijn man cadeau gegeven. Moest even wennen, maar is nu erg enthousiast. Mooie riem en blijft mooi

Hallo Paula,

Bedankt voor je positieve review. Wat leuk om te horen dat je man enthousiast is geworden over zijn Buckley Belt! We waarderen je feedback en nemen het mee in onze verbeteringen.

Exellent

Degelijke riemen, handig sluitsysteem.
tot nu toe zeer tevreden van mijn aankoop!

Hallo Klant,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de degelijke kwaliteit en het handige sluitsysteem van je Buckley Belt. Veel plezier met je aankoop!

Super kwaliteit

Super kwaliteit, pasvorm zit super, zeker aan te raden.

Hallo David,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm van je Buckley Belt. Bedankt ook voor je aanbeveling!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, handig systeem en blijft mooi.

Hallo Jaap,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, het handige systeem en dat je Buckley Belt mooi blijft.

Team Buckley Belts

De Buckley Belt wordt met veel plezier…

De Buckley Belt wordt met veel plezier gedragen en is als cadeau heel erg gewaardeerd!

24 december 2024

Hallo Diana,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de Buckley Belt met zoveel plezier wordt gedragen en dat hij als cadeau zo gewaardeerd is.

Team Buckley Belts

Al meerdere riemen besteld en sta nog…

Al meerdere riemen besteld en sta nog dagelijks versteld van het draag gemak van deze riem
Ook service achteraf is top
Kan het iedereen aanraden

Hallo Marcel,

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je nog dagelijks versteld staat van het draagcomfort van je Buckley Belts en dat je zo tevreden bent over onze service. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons!

De Buckley Belts zijn fantastisch

De Buckley Belts zijn fantastisch , zo handig , mooi & zo comfortabel … mijn schoonbroer heeft er ook al één gekocht ! A GREAT IDEA !!!

Hallo Martine,

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! We zijn ontzettend blij om te horen dat je je Buckley Belts zo praktisch, mooi en comfortabel vindt — en geweldig dat je schoonbroer er inmiddels ook één heeft gekocht. Veel plezier met jullie riemen!

Top riemen

Ik ben super tevreden over deze riemen. Heel gemakkelijk te gebruiken met het schuifsysteem. Ik heb mijne nu bijna 4 jaar en nu begint de riem wel sporen van slijtage te hebben. Maar 4 jaar voor dagelijks gebruik is erg lang. Andere riemen gingen veel sneller kapot. Echt een top product.

Hallo Steven,

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met je Buckley Belt en dat hij je bijna 4 jaar dagelijks goed heeft gediend voordat er slijtage zichtbaar werd. Fijn dat je het schuifsysteem en de duurzaamheid zo waardeert. Veel plezier met je riem!

Super good product

Super good product! What an incredible experience!!

12 september 2025

Hi Mitch,

kwaliteit en leuk

Heel goede kwaliteit en een gemak om te dragen.
Mijn man heeft er veel plezier aan.

20 juni 2025

Hallo Daniella,

Bedankt voor je geweldige review. We zijn blij om te horen dat je man zoveel plezier heeft van zijn Buckley Belt en dat je de kwaliteit en het draaggemak waardeert. We hopen dat hij er nog lang plezier van heeft!

Geweldige riemen.

Geweldige riemen.
Zitten perfect. En makkelijk in gebruik.
Goeie kwaliteit

Hallo Jeroen,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm, het gebruiksgemak en de kwaliteit van je Buckley Belt. We waarderen je feedback enorm!

Team Buckley Belts

Gebruik geen andere riem meer

Gebruik geen andere riem meer. Draag ze elke dag al een paar jaar en ziet er nog uit als nieuw.

Hallo Br,

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je Buckley Belts er na jaren dagelijks dragen nog steeds als nieuw uitzien. Het betekent veel voor ons dat ze jouw favoriete keuze zijn geworden.

Team Buckley Belts

Kwalitatief hoogwaardig en duurzaam.

De riemen werden snel geleverd in een luxe verpakking en voldeden volledig aan de verwachtingen. Een kwalitatieve riem die heel lang mee zal gaan en uiterst stijlvol is. Het liet niets te wensen over.

1 september 2025

Hallo Johnny,

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je Buckley Belts snel geleverd zijn, de luxe verpakking je beviel en dat ze volledig aan je verwachtingen voldoen qua kwaliteit en stijl.

Eenvoud en kwaliteit

Goede kwaliteit en eenvoudig op maat te maken. Superblij mee.

Hallo Jan,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je Buckley Belt.

Top produkt

Correcte omschrijving van jullie produkten.Gemakkelijk in gebruik door de eenvoudige aanpasbare stand van de riem Mooie kwaliteit van de produkten.
Zeker een aanrader.

Hallo Kuijpers,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de kwaliteit van onze producten waardeert en dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak van de verstelbare Buckley Belt. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons!

Team Buckley Belts

Door geneeskundige problemen is mijn…

Door geneeskundige problemen is mijn gewicht niet meer zo stabiel. Door het systeem van jullie riemen is dit een ongelooflijke meerwaarde.

Hallo Marc,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat het systeem van de Buckley Belt je zoveel comfort en flexibiliteit biedt, zeker met de uitdagingen waar je mee te maken hebt.

Team Buckley Belts

The belts are really wonderful

The belts are really wonderful, no more worries that you buy the right size, because they will always fit!

13 mei 2025

Hi Luc,