Sunt profesor Buki school de ceva timp. Pot spune ca o fac cu mare drag. Faptul ca predau din confortul casei , ca am posibilitatea sa ma pliez pe nevoile fiecarui copil, pe nevoia de înțelegere a fi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Domnisoara profesoară de matematică Bianca Negrei este un cadru didactic dedicat, răbdător și foarte bine pregătit. Explică lecțiile clar, pe înțelesul copiilor, și reușește să le insufle încredere și... Toon meer
Experienta mea ca profesor in cadrul scolii Buki, este una mai mult decat pozitiva. Lucrez in colaborare cu aceasta platforma de mai bine de 6 luni si sunt foarte multumita de profesionalismul staff... Toon meer
Toată stima pentru profesionalismul domnului profesor dr. Adrian Morar și pentru competențele dobândite de copilul meu. Modalitatea dumnealui de abordare este cea mai potrivită pentru personalitatea c... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Într-o lume În continuă schimbare și evoluție, educația rămâne un factor crucial În dezvoltarea fiecărei persoane. Este esențial să avem acces la resurse educaționale de Înaltă calitate pentru a ne dezvolta abilitățile și a ne atinge potențialul maxim. Acesta este exact obiectivul Școlii BUKI Meditații, o platformă educațională online care pune accentul pe abordarea personalizată și oferă cursuri de matematică și limba engleză, pentru toate vârstele și toate nivelele.
Contactgegevens
Strada V. V. Stanciu 6, București, 040434, București, Roemenië
- +40312296859
- info@buki-meditatii.ro
- buki-meditatii.ro
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Cea mai bună doamnă de română Ana
Cea mai bună doamnă de română Ana. Explică foarte bine și are răbdare multă.
Recomand pe doamna Ana! ❤️❤️

Antwoord van Buki Meditatii
My son he is always very happy for his…
My son he is always very happy for his math class. Thank you for patience, kindest and good knowledge you share with him!

Antwoord van Buki Meditatii
Multumesc doamnei profesor pentru tot…
Multumesc doamnei profesor pentru tot ajutorul oferit fetitei mele! A ajuns de la 4 la 10 la matematica. De neimaginat acum un an. Buki este o platforma in care am incredere, ușor de folosit, unde poti gasi ajutorul de care ai nevoie. Recomand cu drag!!

Antwoord van Buki Meditatii
Mi-au plăcut foarte mult lecțiile de…
Mi-au plăcut foarte mult lecțiile de engleza. Deja participăm la aceste lectii de mai bine de 1 am si continuăm

Antwoord van Buki Meditatii
Lectiile de chimie si-au atins scopul
Lectiile de chimie si-au atins scopul! Multumim pentru ajutor!

Antwoord van Buki Meditatii
Meditatii de calitate, usor accesibile oricand
Am gasit disponibilitate pt meditatii matematica clasa a 8a, la mijlocul anului scolar cand profesorii din oras aveau deja grupele formate si nu mai primeau alti copii.
Calitatea meditatiilor comparabila cu cele fizice, cu profesoara cu care a avut rezultate ff bune, dar, care, nu a putut face aprox 2 luni meditatii.
Rezultate f bune si la simulare - data in timpul acestor meditatii online, cat si la examenul de evaluare, fiind admisa la liceul dorit.

Antwoord van Buki Meditatii
Profesori care știu să explice cu mult calm
Profesori care știu cum să explice cu mult calm.

Antwoord van Buki Meditatii
Copilul a fost încântat de la prima oră
Copilul a fost încântat de la prima lecție de matematică,contează foarte mult ca un profesor să știe cum să vorbească cu un copil, ca să prindă mai multă încredere în el.Eu ca părinte sunt foarte mulțumită de orele primite de domnul Angel,am făcut doar trei ore și copilul abia așteaptă următoarea oră.

Recomand cu încredere
Recomand cu încredere! O persoana foarte pregătită, cu o răbdare aparte. Este calm, explicit, iar cunoștințele la matematica s-au îmbunătățit simțitor. Continuăm cursurile cu d-nul profesor. Multumim!

Cel mai bun profesor
Cel mai bun profesor , recomand cu drag !🤍

The greatest teacher
The greatest teacher! I totally recommend!!

Review doamna Andreea-matematica
Mi a plăcut mult de doamna Andreea, mereu ne ajuta si ne explica, se vede ca ceea ce face, face cu drag. O recomand cu drag.

Baiatul meu indrageste matematica
Datorita profesorului Alberto Radu ,baiatul meu abia asteapta orele de matematica!!Suntem foarte multumiti!

Profesorii explica foarte bine
Profesorii explica foarte bine, sunt calmi si au rabdare cu elevii , ajuta mult atat temele pe care le primesc suplimentar cat si explicatiile primite pe parcurs

Chemistry lessons
The tutoring sessions have helped me a lot with my Chemistry class. I would definitely recommend this website!

Orele cu meditatori
M-au ajutat orele foarte mult. Meditatoarea a explicat pe înțelesul meu şi sunt foarte mulțumit.

Recomand cu încredere
Lecțiile sunt bine organizate, explicațiile clare și ușor de înțeles, iar echipa se implică cu adevărat. Atmosfera plăcută și motivantă face procesul de învățare mult mai eficient. Mulțumesc pentru serviciile de calitate! Recomand cu încredere )

Antwoord van Buki Meditatii
The best platform to learn everything…
The best platform to learn everything you need!

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.