BUKI | БУКІ - Репетитори УкраїниReviews

226
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Вже декілька років співпрацюю з сайтом Букі. Сайт зручний. Учні за своїми бажаннями та критеріями з легкістю знаходять собі перевіреного репетитора. Є менеджери, які допоможуть з будь-яким питанням. Я... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Дуже зручний сервіс як для учня так і для викладача. Мені подобається те що компанія та менеджери роблять все для того аби полегшити роботу викладачу у підборі майбутніх учнів. Бувають звісно мінус... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Користуюся buki більше року. Це хороша платформа для репетиторів. Рекомендую! Що хотілося б покращити: Часто заявки приходять пізно ввечері, і я можу їх підтвердити, але в такий пізній час вже... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Я вражений їхньою високою професійністю та якістю послуг. BUKI виявилося дуже компетентною у своїй сфері діяльності. Наша співпраця з ними призвела до виняткових результатів, і я хочу висловити сво... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Privétutor

Geschreven door het bedrijf

BUKI - міжнародний сервіс пошуку репетиторів з більше ніж 35.000 індивідуальних викладачів з усієї України. У нас ви знайдете професійних репетиторів, які допоможуть зі шкільними предметами, підготовкою до ЗНО, університетськими курсами, вивченням мов чи освоєнням нового хобі. Оберіть свого репетитора та почніть навчання вже сьогодні!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(226)

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Thanks

Thanks. Знайшли репетитора, все чітко, професійно.

5 juli 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Світлано, дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку нашої роботи!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

нет разнообразя выбора частоты занятий

нет разнообразя выбора частоты занятий. на этой почве возникли препятствия с преподавателем и с Буки. нет возможности попробовать преподавателя один урок. а потом уже решать работать ли дальше с ним или нет. Это минус.

3 juli 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Доброго дня, Анно. Дякуємо за ваш відгук! Ви можете спробувати заняття із викладачем, а також можете обирати ту частоту занять, яка вам підходить. Сайт не обмежує вас в цьому.

Дякую сервісу

Дякую сервісу, знайшов репетитора , дуже задоволений

3 juli 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Владе, вдалих вам занять!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Сервис хороший, но есть нюансы.

На данном сайте нашел уже несколько хороших репетиторов. В целом сервис удобный. Но есть один момент, который все портит (за это и ставлю тройку): когда выбираешь репетитора для изучения языка (любого) с тобой практически сразу связывается менеджер и предлагает репетитора со "своей" школы. Якобы Ваш репетитор не отвечает (в течении 10 минут?!). Некрасивое поведение!

1 juli 2022

Спасибо сайту

Спасибо сайту, спасибо преподавателю! Все быстро, удобно, доступно! Буду рекомендовать и обращаться при необходимости!

30 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Ірино, ми раді, що наш сервіс вам сподобався!

Дуже сподобався сервіс

Дуже сподобався сервіс! Знайшла чудового викладача італійської мови. Рекомендую

28 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Ренато, раді бути корисними для вас! Бажаємо продуктивних занять із викладачем!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Дуже швидко зв,язались після того як я…

Дуже швидко зв,язались після того як я подала заявку. Викладач - супер. Всім раджу цей сайт. Дякую за таку послугу. Це зручно і приємно.

27 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Альоно, дякуємо за ваш відгук! Звертайтеся, завжди раді допомогти!

Класний серсіс

Класний серсіс, класний репетитор.

25 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Тоню, бажаємо цікавих занять із викладачем!

Good website

24 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Юліє, дякуємо за зворотній зв'язок!

good service

good service, responsive, quickly looking for a replacement

20 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Thanks for your feedback!

Сервіс сподобався

Сервіс сподобався. Зручний пошук викладачів за різними параметрами або підбір співробітниками buki. Можливість подивитись профіль вчителя, рейтинг та відгуки та на підставі цього прийняти рішення про співпрацю. Користуємось послугами вчителів з двох предметів. На даний момент, сервісом та викладачами дуже задоволені, дитина вчиться із захопленням.
Зручно та корисно.

20 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Ігоре, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку для нашого сайту! Ми раді бути корисними для вас!

Інформативно

Інформативно, швидко, професійно, доступно.
Дякую.

15 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Лесю, і ми дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашої роботи!

Thank you

Thank you, I find a wery good teacher!

15 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Thanks for your feedback!

Відмінний сервіс

Відмінний сервіс, зручно фільтрувати згідно твоїх вимог. Швидка відповідь. Через 1 день вже займалась з репетитором.

14 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Олександро, дякуємо за високу оцінку нашого ресурсу. Ми дуже раді, що змогли вам допомогти.

Хороший сайт

Хороший сайт. Знайти репетитора легко. Правда моя порада: не поспішайте кидати відразу репетитору гроші, я скидую кожного разу коли вже почався урок, був гіркий досвід, коли скинула за декілька уроків наперед і в репетиторши почалися проблеми, уроків вже не побачила)

5 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Дякуємо за ваш відгук і зворотній зв'язок!

Very good service

Very good service. I was looking for the private teacher of the Spanish language for adults.

4 juni 2022

Antwoord van BUKI | БУКІ - Репетитори України

Володимире, сподіваємося, що ми змогли допомогти вам в пошуку! Продуктивних вам занять!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.