Ze verkopen gewoon spul van Ali express voor 2 keer de prijs. Grote oplichterij. Met Reverse image search kan je de artikelen op Ali express vinden
Wat een servicegericht bedrijf. Hier zouden anderen een voorbeeld aan kunnen nemen. De levering duurde wat langer dan verwacht, jammer, maar kan gebeuren. Hierdoor was ik al op vakantie en kon dus nie... Toon meer
Update 1: De sokken die ik gekregen heb zijn heel goedkoop ogende net-niet-namaak van de foto's die geadverteerd werden (ledematen anders, geen tanden, geen tong van de kamaleon etc.) dus ik... Toon meer
Ik ben ook voor de schattige gebreide sokken gevallen van dieren die zogezegd je been opeten. Je besteld en van zodra je een tracker krijgt, weet je dat je goedkoop prul vanuit China zal ontvangen... Toon meer
Mijn naam is Jeremy, één van de eigenaren van Burazazu. Mijn broertje (Rowan) en ik zijn Burazazu gestart in 2021. De naam Burazazu komt van het Japanse woord voor Broeders. Wij hebben dan ook een affiniteit met Japan. (We zouden er in maart 2021 zitten met zijn tweeën, maar corona gooit roet in het eten.....) Wij hebben ook een affiniteit met het leven makkelijker maken. Hoe minder moeite je voor iets hoeft te doen, hoe meer tijd je over hebt voor wat jij belangrijk vindt! Burazazu probeert het leven zo makkelijk mogelijk te maken met de leukste, handigste en slimste producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. Producten voor in de badkamer, keuken en eigenlijk voor heel je huis.
Bankastraat 277, 3312GC, Dordrecht, Nederland
- info@burazazu
- burazazu.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Stof en maatvoering oké, maar broek is in de middel eigenlijk te hoog (ouderwets) en pijpen zijn aan de onderkant te wijd.
Pakket ontvangen na 10 dagen
Pakket ontvangen na 10 dagen . Heel tevreden. Proficiat. Grtjs.
goedkope Chinese glimmende broek
De broek moest uit China komen en is zeer dun en echt niet zo rekbaar als de reclame laat zien. Hij glimt ook heel erg dus echte Chinese kwaliteit en daardoor toch echt wel veel te duur. Het duurde 14 dagen voordat ik hem in huis had.

Snelle levering, matige kwaliteit
Alhoewel de levering verbazingwekkend snel was zijn de broeken toch niet wat ik er van verwacht. Maatvoering om de heup is goed maar voor mensen met korte benen. Helaas gaan deze broeken door naar de kringloop. Ook stiksels zijn van bedenkelijke kwaliteit

Antwoord van Burazazu
Broek is goed van pasvorm en zit…
Broek is goed van pasvorm en zit heerlijk. Prijs is prima
Prijs kwaliteit ok en vlot geleverd…
Prijs kwaliteit ok en vlot geleverd bedankt.

Antwoord van Burazazu
Geleverd volgend het tijd schema
Geleverd volgend het tijd schema. Goede track en tracé en ziet er goed uit. Prijs kwaliteit goed.

Mooie producten
Net mijn eerste bestelling binnen gekregen, geweldig! Overzichtelijke website en goede service. Prijs-kwaliteit verhouding is ook goed. Aanrader!

Super!
Goede service bij mijn vraag en levering was verassend snel! Hier kom ik zeker terug :)

Antwoord van Burazazu
Ik heb nog niks besteld maar ga dat ook…
Ik heb nog niks besteld maar ga dat ook zeker niet doen gewoon weer zo'n dropshipping bedrijf
Doen alsof alles goed is maar komt allemaal uit goedkope landen en vandaar dat het heel lang duurt
Dropshipping
Dit is een dropship bedrijf. Je kan de producten zelf goedkoper kopen op AliExpress (China). Levertijden zijn ook enorm lang.
Goede kwaliteit
Retourzending
Ik had een aantal ringen besteld en bij aankomst bleek het toch niet te zijn wat ik had verwacht, dus ik stuurde ze retour, ik kreeg er snel een email over dat ze ontvangen waren en mijn geld was terug binnen 3 dagen. Enorm bedankt!
Pakje goed aangekomen.
Goede service!
De service is enorm goed en je word goed geholpen met het eventuele problemen!

Antwoord van Burazazu
Heb niet gezien dat het uit Azie kwam
Heb niet gezien dat het uit Azie kwam. Het lijkt of je besteld op een Nederladse site, wat dan achteraf niet blijkt te kloppen.
Tot op heden heb ik nog altijd niets ontvangen.

Nog niet geleverd
Het pakket is nog altijd niet aangekomen! Het is al zeker 3 weken onderweg en moet blijkbaar vanuit Shangai kopen. Dadelijk moet ik nog douanerechten betalen. Had ik dat geweten, had ik het nooit besteld. Ik hoop maar dat ik het nog geleverd krijg.