Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte mad fra Burgershack og modtog en burger med rådden salat – den var direkte uspiselig. Derudover manglede der flere varer i min ordre. Jeg forsøgte at kontakte dem via mail for at klag... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Burger Shack Carlsbergbyen Lørdag kl.16. en enkelt kunde foran os. 50 min efter for vi vores bestilling på 5 burger menuer. De er kolde og tørstegte. og pomfritterne er ligeledes kolde. Den søde un... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kedelig og halvlunken mad. Bestilte to menuer. Den ene burger var for rød inden i. Den anden -veganburger - var den kedeligste burger med to tørre boller klappet sammen om en trist vegge-bøf med lidt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Anmeldelsen er baseret på mit seneste besøg på Burger Shack i Carlsbergbyen ved 20-tiden d. 19/7-2023. Kun én enkelt medarbejder var på arbejde, og stod for både at tage imod bestillinger og lave m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fastfood restaurant

Geschreven door het bedrijf

Burger Shack har fået nye ejere! DiningSix har nemlig købt Burger Shack i 2021. Siden vores åbning i 2016 har Burger Shack stormet frem på den danske take away-scene med 10 restauranter fordelt over hele landet. Det har været en rejse med både op- og nedture. Særligt har vi været et hyppigt samtaleemne i medierne de seneste år. Først for at nå burgerstjernene på rekordtid og vinde ”Danmarks Bedste Burger”, næst for at dele opskriften på selv samme prisvindende burger med hele den danske befolkning – sidst for omfattende fødevarekritik. Men nu går Burger Shack mod nye og lysere tider. Det sker sammen med de ambitiøse restauratørtalenter bag DiningSix, der udtænker, udvikler og driver en lang række anerkendte restauranter. Sammen tager vi kampen op på den sprudlende take away-scene og målet er helt klart: Burger Shack skal tilbage i topform! Vi glæder os til at tage dig med på rejsen!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det går den forkerte vej på burger shack.

Jeg kommer ofte på burger Shack. Desværre har der blandt personalet de sidste par måneder været en trist tendens til at virke ligeglad. I dag oplevede jeg i i Carlsbergbyen. Servitricen der kun taler engelsk, virker temmelig ligeglad med si. Attitude, bestillingerne etc. Det skal blot overstås. Generelt er service blevet det nye parameter på service, og det er her jeg skiller bukkene fra fårene.

13 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Burger Shack Carlsberg Byen trænger…

Burger Shack Carlsberg Byen trænger til en overhaling - igen. En burger joint hvor navnet i sig selv antyder, at essensen af ekspertise består af en kombination af fabrikation og effektiv leverance af High-Level burgere, burde være i stand til netop det. Det er Burger Shack Carlsberg Byen bestemt ikke. Sidst vi besøgte stedet, måtte vi gå igen med uforrettet sag akkompagneret af en forvirret sang om, at vi skulle komme igen 2 timer senere - og det er sket før. Burger Shack !?! .... Find på et mere passende navn - Burger Lack måske, eller tag Jer sammen og fokuser på Jeres angiveligt primære mission og metier. Ret skal dog være ret... Den mad det trods den stærkt sparsomme bemanding ER lykkedes at indkøbe fra stedet, er OK - lige bortset fra samtlige retter med dele af fjerkræ som inden de tørre tæsk friture brønden så rigeligt byder på, må have været en lang, tung og trist tur igennem Tjernobyl værkets reaktor nr 4.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Test sf burger

Vi har efterhånden været rundt i alle burgerforretninger og testet og testet. Burger Schack levere en hæderlig burger men det er ikke toppen!. Vi mangler noget agurk i selve burgeren ellers er den ok.
Dog slår den ikke Gasoline-burger.
Pomfritter det var for hårde og der var lige en kende for meget salt ved pomfritter. Ellers alt i alt et udmærket måltid

2 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig slatten mad der både var kold…

Elendig slatten mad der både var kold og ikke var lavet ordentligt. Deres kylling var uspiselig og fyldt med sener. Føj. Bestilte med Foodora. De var forsinket og havde en elendig kundeservice der ikke vil hjælpe. Så kan anbefale alle at holde sig langt fra begge parter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik kyllinge chunks med pomfritter i…

Fik kyllinge chunks med pomfritter i går. Pomfritterne var decideret rå og der var sener og fedt i kyllingen, så den var virkelig sej at tygge i. Måtte smide maden ud :(
Den dårligste madoplevelse til dato, er så skuffet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Shack burger Carlsberg byen.

Shack burger Carlsberg byen.
Ad flere besøg er burgeren generelt god, men som oftest urimelig lang ventetid.
D.d. endnu et besøg. Mange rykker for deres mad. Under al kritik med kun 2 ansatte.
Måtte igen vente lang tid og da maden kom, var det forkert, tog den med sig uden at åbne. Kom kort efter med rigtig bestilling, men kunne se efterfølgende et forkert ordrenummer.
Såvel til mig som andre kunder, der havde rykket blev maden sat på bordet med vissent "her".
Kunne sikkert undgås med 3 i stedet for 2 ansatte.

28 augustus 2023

Sej og smagsløg veganerburger

Veganerburger med utroligt sej, tør “bøf” helt uden smag, lille portion fritter, der ikke er specielt gode. McD’s er bedre. Og så en 33 cl cola.
120 kr for dette laaaangt under middel-måltid. Det gør jeg ikke igen.

12 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En af de bedste burger !

Har idag spist med min søn i Carlsbergbyen - en af de bedste burger jeg har smagt, måske kun overgået af Five Guys :-)
Sødt personale og god service. Klap jeg selv på skuldrene !

30 juli 2023

Dårlig bemanding

Dårlig bemanding

Står med to børn og bestiller mad til os og grundet dårlig bemanding venter vi i 55 min på vores mad, det har ikke noget med produktet vi fik til sidst eller de to pigers arbejde, for de gjorde hvad de kunne, men den er sku svær, at sluge når man står med to sultne børn, dette var i Odense i Vintapperstræde for 10 min siden. Tænker man måske skal kalde flere på arbejdet, for det var ikke sjovt for dem der var på arbejdet.
Mvh
Mads Lindholm
Sendt fra min iPhone

28 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service og elendige burgere

Elendig service - og elendig burger! Vi havde købt 6 burgere på Spotdeal (normalpris 79,- tilbudspris 39,-) Til prisen på 39,- blev vi rigeligt snydt - gennemstegte og kedelige og delvis kolde burgere. Til 79,- havde det været en skandale - nu var det bare rigtig dårligt, og får Burger King til at ligne en gourmetrestaurant i forhold til The burger Shack. Der var én person på arbejde - hun fik ikke stress, men det gjorde alle andre!! Hold jer væk fra denne turistfælde!!!

26 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig betjening og slatne burgere

Uha - en dårlig burger og betjening. Købte 3 burgere som virkelige var slatne og uden fyld. Forkert fyld og tilbehør - en betjening som nærmest syntes, at vi var skøre og irriterende, da vi gerne ville have det vi oprindeligt havde bestilt. Virkelig ikke pengene værd.

24 juli 2023

Dårlig oplevelse i Carlsbergbyen København

Burger Shack Carlsbergbyen i København:
Kun 2 medarbejdere på arbejde en lørdag aften, så vi fik vores mad 45 minutter efter bestilling… Meget stresset og kortluntet svedende medarbejder, der betjente os.
De kunne ikke logge på Deal.dk for at indløse vores rabatkuponer, dette lykkes dog efter ca 30 minutter. Køkkenet var rodet, og på et tidspunkt stod 4 forskellige bude fra bla. Wolt og JustEat, mens kunder også ventede på bestilling. Stakkels os kunder og ikke mindst stakkels medarbejdere. Det er alt for dårlige arbejdsforhold, som man ikke kan byde nogen mennekser…. Og så endda på en lørdag aften, hvor der forventeligt er travlt.

21 juli 2023

Vegansk menu

Personalet er som altid ikke de bedste men det er hvad man forventer hos BS
De plejede at have en super lækker vegansk buger med vegansk ost, gulerødder og masser af smag
Nu har de ændret opskriften og bugeren er nu super kedelig, ingen ting ud over bøf, løg og salat, og bøffen er ekstrem sej og tavlet at spise, pænt ulækker faktisk så kunne ikke få den ned.
Den nye burger koster det samme som den gamle hvilket den på ingen måde er værd.
De får hvertfald ikke mig på besøg igen før de ændre den tilbage

22 juli 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ingen handsker og dårlig hygiejne

Kun én enkelt medarbejder var på arbejde, og stod for både at tage imod bestillinger og lave maden. Til trods for, at der kun var to Wolt-bud og mig i butikken, tog det 10 min før han kunne tage imod min bestilling. Derefter gik der yderligere 20 min før maden var klar. Medarbejderen, som havde meget nedbidte og sorte negle (!), havde INGEN handsker på, og rettede undervejs flere gange på sit fedtede hår, imens han på skift hånterede både fødevarer og betalingsterminal - føj!
Håber, at I indskærper jeres hygiejne. Ellers ender det med at nogen får madforgiftning.

19 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.