Jeg bestilte mad fra Burgershack og modtog en burger med rådden salat – den var direkte uspiselig. Derudover manglede der flere varer i min ordre. Jeg forsøgte at kontakte dem via mail for at klag... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Burger Shack Carlsbergbyen Lørdag kl.16. en enkelt kunde foran os. 50 min efter for vi vores bestilling på 5 burger menuer. De er kolde og tørstegte. og pomfritterne er ligeledes kolde. Den søde un... Toon meer
Kedelig og halvlunken mad. Bestilte to menuer. Den ene burger var for rød inden i. Den anden -veganburger - var den kedeligste burger med to tørre boller klappet sammen om en trist vegge-bøf med lidt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Anmeldelsen er baseret på mit seneste besøg på Burger Shack i Carlsbergbyen ved 20-tiden d. 19/7-2023. Kun én enkelt medarbejder var på arbejde, og stod for både at tage imod bestillinger og lave m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Burger Shack har fået nye ejere! DiningSix har nemlig købt Burger Shack i 2021. Siden vores åbning i 2016 har Burger Shack stormet frem på den danske take away-scene med 10 restauranter fordelt over hele landet. Det har været en rejse med både op- og nedture. Særligt har vi været et hyppigt samtaleemne i medierne de seneste år. Først for at nå burgerstjernene på rekordtid og vinde ”Danmarks Bedste Burger”, næst for at dele opskriften på selv samme prisvindende burger med hele den danske befolkning – sidst for omfattende fødevarekritik. Men nu går Burger Shack mod nye og lysere tider. Det sker sammen med de ambitiøse restauratørtalenter bag DiningSix, der udtænker, udvikler og driver en lang række anerkendte restauranter. Sammen tager vi kampen op på den sprudlende take away-scene og målet er helt klart: Burger Shack skal tilbage i topform! Vi glæder os til at tage dig med på rejsen!
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
To menuer for 248 kroner uden bøffer
To menuer for 248 kroner, Aarhus, trøjborg
Lang ventetid (30 min+), to rå bøffer der kun lige havde fået lidt varme udenpå, og derfor måtte smides ud - den ene pose pomfritter var hvide, bløde og kolde og de glemte at fjerne løg og pickles.
Min aftensmad endte med at være en kold burger-bolle med fyld, uden bøf og med ufærdige pomfritter. Min kæreste fik heller ingen bøf, men hendes pomfritter var i det mindste færdigtilberedte.
Virkelig, virkelig skod.

Antwoord van The Burger Shack
Bedste burger er til hverdag, frokosttid.
Hvis man skal have den bedste oplevelse hos Kolding-butikken, så bestil ved frokosttid på en hverdag. Jeg blev mødt af en afslappet ung mand, og maden var super god. Jeg tror endda han havde læst min kommentar om ønsket om tynde løgskiver, i stedet for tykke løg-stykker som det plejer.

Antwoord van The Burger Shack
Desværre skulle man give en stjerne…
Desværre skulle man give en stjerne ..Og den har i IKKE fortjent ..
Levering 45 minutter forsent
ISKOLDE fritter .. Der røg i skraldespanden
Dobbeltburger med 2 styk rå bøffer i .. Også iskold .. Den røg samme vej som fritterne
Enste som egentlig var brugbart var colaen..

Rådt kød og gammel mayo
Hej
Først og fremmest tak for en cremet kødklump som godt kunne have brugt 5min mere på grillen og den godt gæret ekstragon mayo som var lige i skabet,
Jeg har simpelthen haft den væreste oplevelse til dato, normalt er jeg ikke kræsen med rødt kød men det var jo bare ren hakkedreng det her. Det var så ulækkert jeg ikke engang gav det til min egen hund og den er ellers ikke kræsen.
Rådt kød og for gammel mayo til fritterne hvis jeg kunne 0 stjerner havde jeg gjort det.
Det syntes jeg simpelthen er for vammelt, hvordan i vil rette op på det må i selv styre men et eller andet Skal jeg kraftedme have fra jeres side.
Tak for tyndskid siger jeg bare!

Antwoord van The Burger Shack
Uheldig oplevelse med BurgerShack i…
Uheldig oplevelse med BurgerShack i Horsens samt Wolt.
Har d.d. bestilt mad hos Burger Shack Horsens til en værdi af 302kr. Ved madens ankomst får vi dog en sørgelig omgang fuldstændig slatne, kolde og uspiselige pommes fritter ind af døren! Herudover en kold og ulækker burger. Vi kontakter restauranten først, som ikke kan hjælpe os efterfølgende wolt: Wolt bliver ved med at sige at da
maden kun har været undervejs i 11 min. så kan de ikke hjælpe os. Jeg ved intet om hvor længe maden har været undervejs og er ærligt også ligeglad. I sidste ende handler det om, om maden der er ankommet kan spises eller ej og dette er simpelthen den mest sørgelige omgang nogensinde! Jeg ved ikke om Wolt eller Burger Shack har den største fejl her, men fakta er at begge steder har ladet en gravid dame gå sulten i seng… Maden er i hvertfald smidt ud da den var fuldstændig kold og uspiselig og hverken Wolt eller restauranten ville tage ansvar eller hjælpe.
Så kan man altså få bedre burger til billigere penge andet steds

Ventede i 55 minutter på 4 burger
Ventede i 55 minutter på 4 burger. Tror faktisk aldrig jeg har set en mere lad og nederen front figur end ham der skulle forestille at råbe nummer op på maden 😡 det var første og sidste gang vi besøger Burger shack i Vejle.

Lækker mad
Super lækkert det som trækker lidt ned var brødet var lidt brandt men lækkert
Transport center vejle lige lidt op med det sidste så det super lækkert

Uprofessionel betjening!
Første og formentlig sidste gang!
Ekstrem uprofessionel betjening (eller mangel på samme) … 😕
Til kulturnat i Kolding igår, kom vi forbi Jeres lille hyggelige sted kl. 19.00.
Vi besluttede at det var her vi ville spise aftensmad med vores børn, da der var ledige borde og ingen kø, udover én familie på 3.
Vi står helt oppe ved ‘køkkenet’ og kigger på Jeres menuer og snakker om hvad vi kunne tænke os, imens den anden familie bliver betjent. Der er 2 i køkkenet. Der går 5 minutters tid, og fyren i køkkenet siger: ‘lige et øjeblik, så skal jeg være der’. Fair nok. Vi kan sagtens vente.
Børnene sidder ved et bord og jeg står klar til at bestille, da pigen spørger om vi har bestilt. Nej, men det vil vi gerne. Hvor vi så får et meget ‘kontant’ svar: ‘vi tager ikke imod flere bestillinger!’
Det er i min optik ekstremt uprofessionelt.
De har set os, hørt os stå og vende hvad vi kunne tænke os, set os sætte os ved et bord, sågar sagt ‘et øjeblik’ og dermed bedt os om at vente - og så venter vi i 10-15 minutter og må gå derfra uden mad. 🤷🏼♀️😒

Antwoord van The Burger Shack
Sidder hjemme med madforgiftning efter…
Sidder hjemme med madforgiftning efter besøg hos dere. Føj!

Antwoord van The Burger Shack
Godt service og fantaastisk burger

Antwoord van The Burger Shack
Mangler noget af ordren og andet var for gammel
Har i aften hentet mad i jeres Kolding afdeling. 2 Menuer med trøffelmayo + 2 x chili tops.
Da vi kommer hjem, så mangler der 1 x chili tops, og vores trøffelmayo har overskredet sidste salgsdato med 3 dage.
Det er meget utilfredsstillende 😢 og nok både første og sidste gang vi skal have med fra Burger Shack

Virkelig lækkert mad
Virkelig lækkert mad! Jeg kan anbefale deres trøgfelmayo. De kom dog til at putte syltede agurker i min burger selvom jeg havde fravalgt det. Men ellers lækkert mad

Blev aldrig betjent
Kæreste Burger Shack. Vi har haft den mest sørgelige oplevelse i jeres butik i Carlsbergbyen. Her snerrede personalet af os efter vi havde ventet 30min på at kunne få muligheden for at bestille. Herefter fik vi af vide, at vi kunne vente ihverfald en halv time til før vi kunne bestille, jovist der var travlt, men er ikke en undskyldning for at behandle ens kunder som om de var usynlige og belastende. Mega ærgerligt og vi endte med at gå på Gasolin grill. Øv øv øv

Ikke det samme længere
Har været vild med deres burgere og især pommes fritter, men de holder ikke længere. Alt for tør bøf.

Antwoord van The Burger Shack
Hvorfor har I ændret jeres veganske…
Hvorfor har I ændret jeres veganske burger?
Det er så ærgerligt, at I har ændret jeres veganske burger. Det plejede at være en lækker burger, der kan tiltrække plantespisere, men nu er det en slags "kyllingeburger", der føles tør og ikke særlig smagfuld. Øv. Jeg spiser ikke længere hos jer.
Til veganere og vegetarer: Vær opmærksom på, at burgeren er ændret.
Horsens og Service hotline Imponerende dårlig.
Horsens Imponerende dårlig.
Vi bestiller igennem Wolt, 1 dobbelt burger og en kylling burger, begge dele som menu’er
Da vi kommer hjem er der i gen sodavand med… og der er 2 kylling burger…
Nå ja men fejl kan ske, jeg ringer burger Shack’s “Service linje” op….
Jeg forklarer udfordringen og får besked på at hun intet kan gøre da det er Wolt jeg har bestilt ved, jeg forklarer at på bestillingen står det rigtige på, og at fejlen nok nærmere ligger ved Horsens afdelingen, det blir afvist igen, jeg prøver så med hvordan det kan være Wolt problem at der så ingen sodavand er pakket med, får et flabet svar: ja der er altså ikke mere jeg kan gøre ved det, et svar jeg er noget overrasket over, da hun absolut intet har gjort…
Med hensyn til maden, så var det jævnt kedelige burger og pomfritterne var meget sløje….
Så det var sidste gang Burger Shack fik mine penge…..
Jamen i har stadigvæk ikke forstået problemet…. det er på ingen måde Wolt som har lavet fejlen…. Det er jeres Horsens afdeling der ikke har lagt sodavand i vires bestilling, og jeres afdeling som ikke har sendt den rigtige burger med…..
Jeg ville ønske jeg kunne give 0 stjerner, da i slet ikke forstår idfordringen i egen hus….
PS.
Jeg har gennem mange år undervist i salg og service, det kunne være i skulle opsøge det marked….

Antwoord van The Burger Shack
Lækker burger og sprøde fritter 🤤 Og…
Lækker burger og sprøde fritter 🤤 Og så til en billig penge sammenlignet med andre burger bikser i kbh.

Horsens, ikke et genvalg
Middelmådig burger menu til overpris. 129 for en chili burger og så skal man give 10kr for dip... og sodavanden er en dåse og gav 10kr for bacon i den ene burger, der var ET SØLLE STYKKE BACON. Til pommes bad vi om ingen timian og kun ost på den ene, fik ingen ost men timian på begge... vi har nu prøvet burger shack og det blir desværre ikke et genvalg

Super burger og service Odense
Vi var på på besøg i Burger Shack Odense.
Suveræn burger til prisen. Sød og venlig betjening.

Spisested i Aalborg
Spisested i Aalborg
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde de fortjent det.
Jeg var inde og besøge burger Shack i Aalborg, jeg har aldrig oplevet eg mere arrogant personale. Pigen kassen havde en arrogance uden lige, magen til flabethed jeg har aldrig oplevet i de 33 år jeg har levet.
Udover dette for vi spurgt om vi ønsker bacon i vores burger og en dip med til pomfritterne. Hun glemmer dog, at sige dette koster ekstra. Men det er spm det er, hvis burgeren faktisk var god. Den var tør. Et skuffet besøg.
Derudover røg hun e-cigaret igennem hele tiden besøget varede.

Dit is Trustpilot