Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Proszę nie kupować butów w tym sklepie internetowym. Na stronie buty-barefoot.pl nie podano numeru telefonu, na adres e-mail przesyłane są gotowe ogólne odpowiedzi. Zwrot obuwia jest niemożliwy, pr... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kupiłam buty (niby sezonowa obniżka z 599 na 249zl). Cena wysoka, jakość beznadziejna. Sztuczne tworzywo, buty potliwe, zero nadruków świadczących o marce produktu. Po jakimś czasie odkryłam, że handl... Toon meer

1,7

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,7

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Złodzieje i oszuści !!!!!!!!!!……Ludzie…

Złodzieje i oszuści !!!!!!!!!!……Ludzie nie kupujcie z tej firmy żadnych produktów ponieważ stracicie i pieniądze i towar.Brak jakiegokolwiek kontaktu ponieważ to wszystko to chyba fikcja .Straciłem pieniądze i towar który odesłałem .Sprawa rozpoczyna się na Policji oraz u rzecznika praw konsumenta .

16 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Żałuję że nie zapoznałem się z opiniami…

Żałuję że nie zapoznałem się z opiniami o firmie przed złożeniem zamówienia. Odradzam każdemu współpracy z nimi. Zamówułem trzy pary, otrzymałem dwie najtańsze. Muszę teraz iść na Policję, bo na żądanie wyjaśnień nie otrzymałem odpowiedzi. Żadna z otrzymanych par butów nie jest w oczekiwanym rozmiarze. Więc zapłaciłem za śmieci produkty ściągnięte z Chin za jedną dziesiątą wartości liczonej już po promocji. Bardzo niska jakość butów. Zdecydowanie nie polecam bo nie dosyć że oferują bezwartościowe produkty to jeszcze oszukują na wysłanych ilościach. Zamknij ich stronę, zanim coś zamówisz, bo zachęcają wysokimi upustami nawet 80% na trzecią parę. Ale co z tego jeżeli nie dostaniesz w paczce dwóch pierwszych. Ponad to nie szanują własnych warunków zwrotu, tak jak piszą poprzednicy, nie odbierają zwrotów z paczkomatu na który karzą je wysyłać. Właśnie dzisiaj Inpost poinformował mnie że nie odebrana przesyłka wraca do paczkomatu nadawcy. Zabawa w kotka i myszkę mają jeszcze 7 dni na zwrot pieniędzy. Nie spodziewam się cudów. Będę na bierząco informował w opinii. Szkoda tylko że nie mogę obniżyć poniżej 1 wartości opini. Oszuści i manipulanci rozsyłają chiński towar za wielokrotność jego faktycznej wartości. Nie podają swojej lokalizacji ich biuro nadaje przesyłki z polskich paczkomatów ale mieści się na terenie Czech, aby utrudnić ściganie oszustów. Chcą aby zapukał do nich Interpol to zapuka.

26 juni 2026

Beznadziejna jakość

Beznadziejna jakość. Buty przeznaczone na spacery z psem wytrzymały około 80 godzin chodzenia po czym powstały dziury w podeszwie. Na wysłane zdjęcie sklep zareagował pisząc, że buty były źle użytkowane

26 mei 2026

OSZUŚCI - ODRADZAM

To, co już pojawia się w recenzjach - brak możliwości zwrotu. Mail kontaktowy zablokowany, odrzuca moje wiadomości. Buty nieużywane, odesłane w terminie, dostarczone - brak reakcji ze strony sklepu. Brak możliwości kontaktu. Zgłaszam do Rzecznika Praw Konsumenta, Inspekcji Handlowej oraz UOKiK.

17 april 2026

Nie mogę dokonać zwrotu

Nie mogę dokonać zwrotu, brak możliwości kontaktu telefonicznego.Adres firmy to adres paczkomatu. Po wielu monitach dostałam wiadomość, że przyjęto zwrot i mam czekać na pieniądze ale paczki nie odebrano.

29 april 2026

ABSOLUTNIE ODRADZAM!!!!!!!

Po pierwsze, po złożeniu zamówienia nie otrzymałam mailowo potwierdzenia złożenia zamówienia. Bardzo cwane, zwłaszcza, że numer należy podać na formularzu zwrotu.
Na moje wiadomości w tej sprawie - brak odpowiedzi.
Odpowiedź przyszła w momencie kiedy upłynął termin odesłania butów.
Oczywiście odesłałam w terminie, a formularz zwrotu napisałam po swojemu, podając wytłumaczenie dot. braku numeru zamówienia.
Sprawdzałam kilka dni temu status przesyłki - została dostarczona.
Napisałam, że zgłoszę sprawę na policję.
Przed chwilą otrzymałam od nich maila z informacją, że nie zlecili zwrotu, bo nie przesłałam zdjęć butów do zwrotu oraz że nie otrzymali formularza, co oczywiście jest kłamstwem.

EDIT - po długich bojach i wielu mailach udało mi się w końcu odzyskać pieniądze, ale kosztowało mnie to sporo nerwów. Tak czy inaczej nie polecam.

29 april 2026

buty-barefoot.pl - kiepskie buty

Proszę nie kupować butów w tym sklepie internetowym.
Na stronie buty-barefoot.pl nie podano numeru telefonu, na adres e-mail przesyłane są gotowe ogólne odpowiedzi. Zwrot obuwia jest niemożliwy, przesyłki nie są odbierane.
Buty są kiepskiej jakości. To chińskie buty które można kupić za 30 - 40 zł.

23 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ta firma to czarna dziura

Ten sklep to firma bez danych ani adresu. Chcę odesłać paczkę, niby jest formularz do zwrotów, wymiany na stronie, ale podany adres to zamknięty oddział InPostu. Nie ma też numeru telefonu, który jest konieczny do nadania zwrotu. Kontakt mailowy - jak na razie nieprzydatny, dostałam tylko bezwartościową odpowiedź po tym jak postarszyłam zgłoszeniem oszustwa na policję. Dodatkowo na stronie jest wklejony kłamiliwy obrazek sugerujący dobry ranking opinii na Trustpilot i Google, tymczasem na tych stronach prawdziwe opinie o sklepie tylko ostrzegają przed oszustwem!

6 december 2025

Stanowczo odradzam

Stanowczo odradzam. Pierwszym bledem byly zakupy w tym sklepie - buty niewarte tych pieniedzy, zostaly dostarczone dopiero po kilku tygodniach. Nie mogac sie zdecydowac na wariant zamowilam 2 modele dla siebie i 2 dla syna ii to byl moj drugi blad. Bo zwroty w tym przypadku to czysta fikcja - firma kaze buty odsylac do USA (!!!) na koszt kupujacego - gdzie koszt przesylki przewyzsza cene jaka zaplacilam za buty... Dodatkowo jeden z wariantow to guma/plastik i zupelnie nie nadaja sie do noszenia....

29 september 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Brak kontaktu ze sprzedającym

Byty nawet ok. Ale w moim przypadku nie otrzymałem żadnego potwierdzenia zakupu. Po około tygodniu ukazała się przesyłka, która po kolejnym tygodniu została nadana. Zero jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedającym. Tak więc jeśli otrzymacie buty to już ich nie wymienicie na inny rozmiar, nie zareklamujecie a po odesłaniu...cóż, być może otrzymacie zwrot środków a być może nie. Same buty nawet fajne i mają super lniane woreczki, ale jakościowo są warte tak może 100-150 zł. bo w tej cenie można kupić podobne butki na popularnych platformach nie koniecznie ze Słoweni. Drugi raz bym nie kupił.

4 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówienie złozone 04.02.2025 dzisiaj…

Zamówienie złozone 04.02.2025 dzisiaj jest 26.02.2025 butów nawet po interwencji mailowej nadal nie dostałem i pewnie już nie dostanę. Po mailu z prosba o zwrot wpłaconych pieniędzy za zamówienie nagle kontakt się urwał. Śmierdzi oszustwem i wyłudzeniem. Omijać z daleka.
Edit: na FB negatywne komentarze usuwaja natychmiast,a wysyłki jak nie było tak nie ma

26 februari 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.