Jak dotąd jestem zadowolony z tego portalu, i korzystam z niego od 2021 roku. Jest on bardzo prosty i przejrzysty w obsłudze, a co najważniejsze, nawiązywanie kontaktów z nowymi osobami jest bezpłatn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Czasem można trafić na osoby, które tworzą nieprawdziwy obraz samego siebie. Raz zdarzyło mi się trafić na taką osobę i zraziłem się do tego serwisu. Po kilku miesiącach wróciłem i nadal szukam drugie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
UWAGA!!! Są tam oszuści podający się za Rosjanki!!! Dziewczyna z Łap pod Białymstokiem przemieniła się na Kuznetsk w Rosji, poprosiła o przejście na gmaila i z każdym mailem robiła się idealną pod k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
♥ Witamy w Portalu randkowym ♥ buziak.pl ♥. Randka w sieci. Flirtuj z nami. Zapraszamy na darmowe randki internetowe online w naszym nowym serwisie. Radnki Londyn - portale randkowe w Londynie - UK. Randki 24 / 7. Warszawa, Kraków, Wrocław, Poznań, Łód...
Polen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
ocena 4/5 ,
Bogdan
W moim przypadku serwis sprawdził się. Poznałem wspaniałą kobietę na portalu po 7 miesiącach szukania. Daję chyba uczciwą ocenę 4/5 bo serwis ma pewne małe niedogodności jak dla starszej osoby ale ogólnie jestem bardzo zadowolony choć na początku byłem trochę sceptycznie nastawiony do serwisów randkowych.
Jestem po długim i nieudanym związku. Przez 6 lat mieszkałem w Londynie i gdy już myślałem, że nic mi się w życiu nie uda, to nagle pojawiła się Ona. Dzieliło nas wiele kilometrów, bo ona mieszkała w Poznaniu, a ja żyłem w Anglii. To dla niej wróciłem do Polski i teraz mieszkamy razem.
Wcześniej przez około rok randkowałem w serwisie Buziak.pl, ale moje znajomości nie przeradzały się w nic poważniejszego, a tu taka niespodzianka!
Nie traćcie wiary! Wam też się uda.
Dobry serwis randkowy.
W portalu jest wielu mężczyzn. Sporo poważnych, ale są też tacy, którzy szukają tylko rozrywki. Używam tego serwisu od 8 miesięcy i udało mi się umówić na kilka randek. Co prawda nie znalazłam wielkiej miłości, ale myślę, że jestem już blisko :). Obecnie jestem jeszcze singielką, ale bardzo polecam ten serwis.
Kompletny scam,szkoda czasu, ideologią portalu jest naciągnięcie klienta na koszty, tyle w temacie..

Antwoord van Buziak
Portal ma swoje plusy i minusy jak każdy. Co warto przyznać - jest uczciwy- przerabiałam już wiele portali i wiem co mówię. Co prawda są oszuści (Rosjanki lub amerykańscy generałowie) jak w każdym innym portalu np w Badoo czy Sympatia (bo tam tez jestem) ale na to nie ma rady. Ważne, że szybko takie profile są blokowane przez administratorów. Przydałaby się aplikacja mobilna. Ja polecam.
UWAGA!!!
Są tam oszuści podający się za Rosjanki!!!
Dziewczyna z Łap pod Białymstokiem przemieniła się na Kuznetsk w Rosji, poprosiła o przejście na gmaila i z każdym mailem robiła się idealną pod każdym względem i coraz biedniejszą. Podawane przez nią informacje były sprzeczne ze sobą. Postanowiłem sprawdzić czy rzeczywiście mieszka w Rosji, chciałem wysłać widokówkę i poprosiłem o adres. Nie odezwała się więcej.

Antwoord van Buziak
Podsyłają zdjęcia ładnych dziewczyn, które niby tam są zapisane i są zainteresowane znajomością. A jak się do nich zwrócisz, to żadna się nie odzywa. Jak zapłaciłem abonament to żadnego odzewu nie ma. Mnóstwo tzw martwych kont dla złowienia "leszczy".

Antwoord van Buziak
Spełnia moje oczekiwania. Dużo mężczyzn do mnie pisze, przydałaby się apka. Generalnie fajny serwis.
Fajny portal, pare fajnych znajmości sie zawarło. Jest tez prosty w obsłudze co na pewno jest dodatkowym plusem.
Ciekawy i bezpieczny portal randkowy. Jeżeli ktoś poszukuje miłości, z pewnością znajdzie w portalu ciekawe osoby. Nawet samą przyjaźń albo zwyczajnie bratnią duszę. Ważne że jest z kim pogadać ;)
Polecam, bardzo fajny serwis randkowy. Dużo profili. Nie ma opłat cyklicznych.
Bezpieczny portal randkowy. Korzystam już pewien czas i jest ok. Pozdrawiam , Anna, Poznań
Polecam portal randkowy buziak.pl
Dla kobiet portal jest darmowy a konto premium nie wymaga opłacania.
Po zarejestrowaniu kobiety otrzymują darmowe konto premium.
Wiec nie mają kobiety żadnych limitów na odczytywanie odpisywanie na wiadomości w porównaniu do innych tego typu portali.
Dla mężczyzn konto jest płatne 70-80zł za rok ale nie są to jakieś wygórowane koszta w porównaniu do możliwości jakie daje ten portal.
Jak na każdym tego typu portalu trafiają się fałszywe profile ale przynajmniej administracja walczy z tym i blokuje.
A nie tak jak na niektórych portalach że większość profili jest fałszywa a działanie takich portali opiera się na atrakcyjnych zdjęciach kobiet.
Które mają przyciągnąć i zachęcić facetów do zarejestrowania i opłacenia konta.
A finał jest taki że po opłaceniu nawet nikt realny takiej osobie nie odpisze.
Dlatego polecam buziak.pl
Portal jest przyjazny dla użytkowników.
Zresztą najlepiej jak każdy sam się zarejestruje i wyrobi swoją własną opinię na temat tej czy innej strony.
Lees meer over geverifieerde reviews.