Goodiebox België Reviews

1.270

3,4

Had in het verleden de goodiebox uitgeprobeerd (2018). Toen was het inclusief verzendkosten, nu moet je deze helaas extra betalen. Heb het twee maanden geprobeerd en terug stopgezet omdat er niet veel... Toon meer

You've got mail! Goodiebox is onderweg... Whoop whoop!!! Zo'n leuke beleving, wetende dat ik binnenkort weer mezelf extra ME-TIME zal gunnen met verrassende producten op mijn maat! Trouwens ook in ve... Toon meer

Er werd een goodiebox verzonden maar dit hebben ze niet af mijn rekening gehaald (er stond voldoende op de rekening, betaling via domicilie). Nooit een mail van ontvangen of dergelijke, ik zou dit uit... Toon meer

Goodiebox is super abonnement, voor jezelf. Elke maand op sendout-day word je een beetje excited om te kijken wat Goodiebox deze maand weer brengt. Een gevarieerd aanbod verzorgingsproducten voor je... Toon meer

1. Cosmetische producten leverancier

Goodiebox heeft als missie om vrouwen over de hele wereld te inspireren om tijd voor zichzelf te nemen – zonder schuldgevoel. We nemen afstand van de cultuur waarin vrouwen zich steeds moeten verontschuldigen en zeggen: sorry not sorry! 🔥 Met Goodiebox ontvang je elke maand een zorgvuldig samengestelde selectie van beautyproducten die je zullen verrassen en blij maken. Elke box zit vol met geweldige producten om te ontdekken, proberen en van te houden 🌟 We laten je de nieuwste trends en populairste merken uit de beautywereld zien 💄💋 – elke box wordt met liefde, aandacht en zorg samengesteld. Ons geweldige Team Happiness staat altijd voor je klaar. De snelste manier om contact op te nemen is via de chatbot in de app of op onze website. Je kunt ons ook bereiken via e-mail, Facebook of Instagram 💌 Benieuwd? Lees meer op onze website en ontdek het Goodiebox-universum.

Gemiddeld

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

(1.270)

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Elke maand cadeautje voor mezelf

Elke maand een mooie, stevige doos met fijne producten, die meestal vegan zijn. Ik ben nog geen enkele keer teleurgesteld geweest!

3 juli 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi Leen! ✨ Wat leuk dat je de tijd nam om een review voor ons te schrijven zeg. Heerlijk om de dag te starten met jouw positiviteit 😍 We doen ons best om geregeld aan vegan producten te denken zodat deze vaker in onze boxen verschijnen! Geniet van je me-time en hopelijk ben je binnenkort terug heel blij met de box. Liefs, Kerenza

elke maand een kadootje voor mezelf!

super leuk om elke maand een box te ontvangen met allemaal leuke producten. De meeste dingen zou ik zelf niet kopen , omdat je toch vasthoudt aan je vertrouwde producten,maar doordat ze in de box zitten probeer je nieuwe dingen en er zit altijd wel iets bij waarvan je denkt" dit had ik al veel eerder willen kennen !" Ik ben fan en kijk elke maand uit naar de nieuwe box, kleine verwenmomentjes voor mezelf.

1 juli 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi Jill 🌸 Eerst en vooral heel erg bedankt dat je de tijd wilde nemen om deze review voor ons te schrijven 😍 We zijn maar wat blij dat we kunnen bijdragen aan het verbreden van je beauty-horizon en zullen ons best blijven doen je blijven te verrassen 🤗 Ik wens je een mooie dag! Liefs, Kerenza

Altijd een leuke nieuwe box met…

Altijd een leuke nieuwe box met verassende dingen in. Net alsof ik elke maand jarig ben! Ook mijn dochter kijkt er vol verwachting naar uit elke maand, al is het maar voor de mooie doosjes.

23 juni 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi Kira ✨ Wauw!😍 Wat fantastisch dat jij en je dochter zo blij zijn om deel uit te maken van onze Goodiebox familie! We zijn super blij dat we jullie elke maand in de watten kunnen leggen en maandelijkse een birthday-feeling kunnen geven 🥰 We staan altijd voor jullie klaar, dus mocht er ooit iets zijn, laat het ons graag weten! ❤️ Fijne dag & liefs, Jill

uitstekende klantenservice!

Ik ben al een tijdje lid en krijg elke maand keurig de goodies in huis, telkens opnieuw zeer leuke, gevarieerde productjes!

vorige maand mijn pakketje niet mogen ontvangen wegens problemen bij de post waarschijnlijk, na een berichtje te sturen op messenger onmiddelijk antwoord gekregen & een oplossing gezocht (zelfde dag nog bericht gekregen dat mijn niet gekregen box van vorige maand alsnog mijn weg uitkomt!)

Altijd steeds super enthousiast, om het even welke medewerker(ster)

een aanrader! :-)

20 juni 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi Stéphanie ✨ Wauw! Wat ontzettend fijn om jouw positieve woorden te mogen lezen 🤩 We voelen ons vereerd dat we jou in ons team hebben en dat we je iedere maand kunnen verblijden met een verwenbox ❤️ We wensen je veel genot toe en als je nog vragen hebt staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Liefs, Kerenza

Super leuke goodieboxen

Super leuke goodieboxen! Bij problemen kan je meteen terecht via e-mail om hulp te vragen. Je krijgt steeds een heel vriendelijke mail terug en ze helpen zo goed mogelijk. Ik ben fan! :)

15 juni 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi Callisto 🧡 Super leuk om te horen dat je zo fan bent van de Goodiebox 🙌🤗 We zijn blij dat we je goed kunnen helpen en elke maand in de watten kunnen leggen met nieuwe goodies 🥰 Fijne week! Liefs, Jill

Wat een enthousiaste ploeg

Wat een enthousiaste ploeg!
Directe hulp meteen toen ik het vroeg.
Jullie "sparkel" spat hier van mijn scherm
Zo'n service, dat vind ik ferm!
Blij dat ik jullie heb leren kennen
Nu is 't tijd
om me met die zalige producten te gaan verwennen.

x

14 juni 2021

Goeiemorgen Tine 🌞
Bedankt voor je mooie woorden en je tijd,
het lezen van deze review bezorgt ons groot jolijt 🤩
We voelen ons vereerd met jou in ons team en wensen je veel plezier toe bij het aanbrengen van je nieuwste day cream.
Weet: we helpen je maar wat graag!
Ik wens je verder een stralende dag vandaag
Liefs, Kerenza 🌸🤸🏼‍♀️

Zeker een aanrader

Ik ben al lang lid van Goodiebox en ben er nog steeds tevreden over. Fijne merken en producten om te ontdekken, altijd op tijd en een goeie klantenservice met snelle reacties en oplossingen. Ik ben dus zeker fan!

13 juni 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi Julie ✨ Woo hoo! Wat fantastisch dat je zo blij bent om deel uit te maken van onze Goodiebox familie zeg 😍 We voelen ons vereerd dat we je steeds zo in de watten mogen leggen. Ook in de toekomst blijven we voor je klaarstaan! Geniet binnenkort van de nieuwe box 🤩 Liefs, Kerenza

Super klantenservice

Ik had een mailtje ontvangen dat mijn meibox onderweg was. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen te hebben stuurde ik een mailtje naar hun klantendienst. Ze gingen het nakijken en omdat ik al zo lang aan het wachten was, gingen ze me meteen een nieuwe opsturen. Ik kreeg enkele dagen later de beide pakketjes samen thuis geleverd. Ik liet hun dit weten en omdat eerlijkheid altijd loont mocht ik ze beiden gewoon houden en er dubbel zo hard van genieten! Ik ben ontzettend dankbaar en blij met hun manier van omgang met hun klanten, ontzettend vriendelijk, enthousiast en heel correct! Snelle reacties en snelle oplossingen! Goodiebox bedankt voor jullie positieve vibes!

8 juni 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hey Kim 🌷 We worden helemaal gelukkig van je lieve berichtje en van JOUW positieve vibes! Super fijn te horen dat je zo goed bent geholpen en dat je nu volop kan genieten van de dubbele portie goodies 💆‍♀️ Laat maar komen, die me-time! Liefs, Nathalie

Wauw!

Wauw, ik zie mijn postbode elke maand graag bij me aanbellen met mijn pakketje ( goodiebox). Met een grote glimlach op mijn gezicht, kijk ik met grote bewondering wat de box bevat. Zo leuk om al deze "geheime"beautyproducten te testen en te beoordelen. Ik voel me als "een kind in een snoepwinkel", elke maand opnieuw. De box verveeld me nooit en maakt me mooi, op en top vrouwelijk. Bedankt goodiebox

20 mei 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi Tania ✨ Wauwww wat ontzettend leuk om jouw positieve woorden te mogen lezen 🤩 We voelen ons vereerd dat we je iedere maand zo'n fijn unboxing moment mogen bezorgen en dat je zo geniet van het ontdekken van nieuwe producten. Mochten we je ooit ergens bij kunnen helpen, staan we steeds voor je klaar. Ik wens je een stralende dag verder 🌸 Liefs, Kerenza

Puur verwennerij

Goodiebox is mijn favoriet momentje iedere maand. Ik kijk altijd enorm uit naar de nieuwe box. Hij zit dan ook boordevol leuke productjes. Ik ben nog geen enkele keer teleurgesteld geweest.
Daarenboven zijn de mensen van Goodiebox super vriendelijk en is de service uitermate goed. Ik had een eyeliner die zo goed als uitgedroogd was, heb daarvoor een mail gestuurd en enkele dagen nadien had ik al een nieuwe in de bus. Kortom heel tevredener Goodiebox!

27 april 2021

Antwoord van Goodiebox België

Wat fijn te lezen dat we je elke maand in de watten kunnen leggen en dat je er zo van kan genieten. Daar doen we het voor! 🤩 En je weet het, als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan gerust nog eens een berichtje! 💌
Ik wens je nog een stralende dag verder 🌷
Nathalie

Ik beveel het iedereen aan

Elke maand kijk ik uit naar mijn goodiebox. Het pakketje wordt altijd correct op tijd geleverd. De producten die in de goodiebox zitten zijn altijd verrassend en super bruikbaar, aangepast aan mijn huidtype die ik kon instellen op de website. Dit maandelijks cadeau is iets waar ik altijd naar uit kijk. Ik beveel het iedereen aan!

16 april 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi lieve Demi ✨ Dankjewel voor het schrijven van deze review! Wat fijn dat je steeds zo uitkijkt naar je maandelijkse box vol me-time 😍 En wat goed dat jouw postbode de boxen tot nu steeds op het afgesproken moment leverde 🤩 Dat maakt ons helemaal happy! Geniet verder van je moment voor jezelf met Goodiebox 🌸 Liefs, Kerenza

Meer dan tevreden !!

Ik wacht steeds vol verwachting op mijn ...goodiebox ik vind het zeker zijn geld waard.ik vind ze steeds top !!
Maar wat ook mag vermeld worden is de service van de klantendienst die vind ik supertop
Heel vriendelijk en heel behulpzaam
Bedankt daarvoor .
Een heel tevreden klant

Nancy

16 april 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi lieve Nancy ✨ Eerst en vooral: duizendmaal dank om de tijd te nemen deze review voor ons te schrijven 😍 Wat leuk om jouw lieve woorden te mogen lezen! Het doet ons plezier dat je zo geniet van je boxen en onze service 🙏🏻 We hopen dat je opnieuw heel blij bent met de nieuwe box en dat we je nog lang in ons team mogen hebben 🌸 Liefs, Kerenza

Heel tevreden!!

Fijne, bereikbare en hele persoonlijke service!
Je probleem, als dat al voorvalt, wordt meteen opgelost! :-)

12 april 2021

Antwoord van Goodiebox België

Bedankt voor je super lieve woorden Eline.
We hopen je nog lang in de watten te mogen leggen en zoals je weet staan we altijd voor je klaar!

Liefs, Maaike

Heel mooie boxen

Heel mooie boxen, steeds op tijd geleverd. Elke maand afwisseling van producten. Indien je een probleem hebt met één van de producten, wordt dit opgelost door de mensen va Goodiebox. Dit komt echt zelden voor. Het team zijn echte toppers en heel erg bereikbaar.
Ik ben al meer dan een jaar fan van goodiebox en kan niet meer zonder. Het is fijn om producten te leren kennen, deze zijn steeds van topkwaliteit.
Ik kan alleen maar positief zijn, in dit jaar nog geen enkel negatief iets ontdekt. Ik raad het echt aan, je krijgt geen spijt. En een dikke pluim voor de mensen die er werken! Doe zo verder, elke maand goodiebox, we tellen elke keer af!!! ❤️❤️❤️ En af en toe een limited editie, wat een droom! 💞💞💞

26 maart 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi lieve Glenda ✨ Wauw... Eerst en vooral wil ik je heel erg bedanken dat je de tijd nam om deze fantastische review voor ons te schrijven 😍 Wat ontzettend leuk dat we je maandelijks zo blij kunnen maken en dat je zo tevreden bent over onze service. We voelen ons vereerd dat we je maandelijks mogen verwennen! Liefs, Kerenza

Top productje terug besteld

Vorig jaar zat er een top productje in de goodiebox, ondertussen was ik al een tijd op zoek naar een manier om dit opnieuw te bestellen. Een mailtje naar de helpdesk en dag erna antwoord met rechtstreekse aankooplink. Top top top!

26 maart 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hoi hoi 😍 Ontzettend bedankt om de tijd te nemen om deze fijne review voor ons te schrijven... Wat is het leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service 🤩 We zullen ons best doen om ook in de toekomst diezelfde service aan te houden 🙏🏻 Fijne dag ✨ Liefs, Kerenza

Echt een aanrader

-Ik kijk elke maand uit naar mijn box
-De producten doen mij heel goed en helpen mij ook enorm
-Ze ruiken heerlijk en zijn heel makkelijk te gebruiken
-Heel leuke en lieve klantvriendelijkheid voor al je vragen

Het is dus echt een aanrader en heb totaal geen spijt van mijn boxje elke maand

19 maart 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hey lieve Kelly, Super bedankt voor je lieve woorden! 🔥 We zijn heel blij dat we je zo in de watten kunnen leggen met onze Goodies. 💪 Wat zijn we daar TROTS op! 🙌 Weet dat we altijd voor je klaarstaan. 🦹 Liefs, Lonne

Goodiebox: een pakketje vol vreugde en plezier

Ik vond het spijtig dat sinterklaas opeens niet meer kwam, alleen omdat ik groter werd. In Goodiebox heb ik dit speciaal gevoel elke maand nu! Uitkijken naar iets leuks, een echt cadeautje, zo fijn!
Ik ben een vrouw die het fijn vindt, om verwennerijtjes te krijgen en hiervan te genieten. En dat gevoel heb ik elke keer weer. De mensen hierachter slagen erin om echt sinterklaas te spelen voor mij en toveren altijd een glimlach op mijn gezicht! Oprecht een pakketje GELUK!

18 maart 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hey lieve Vera, Wat een super leuke, lieve review! 🙏 Super bedankt, je maakt dat mijn dag super vrolijk begint. Hopelijk mogen wij als hulpsinten door het jaar heen jou in de watten blijven leggen met mooie Goodies. 😉 We verheugen ons erop. 🙌 Liefs, Lonne

5 sterren waard!!

Goodiebox krijgt voor mij 5 sterren. Elke maand opnieuw krijg je een verrassing op formaat! Deze maand bijvoorbeeld was ik zo blij met mij box! Het kwam net op de juiste moment, ik kon wel een me-time momentje gebruiken :)
Ik heb er lang over getwijfeld om een abonnement te nemen op goodiebox, want krijg je elke maand wel leuke dingen? Ik had zo lang niet mogen twijfelen! Elke maand kijk ik uit naar de dag wanneer hij gaat aankomen :)

17 maart 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi lieve Frauke 🤩 Eerst en vooral: duizendmaal dank om de tijd te nemen deze leuke review te schrijven. We voelen ons vereerd dat we je iedere maand mogen en kunnen verrassen met een nieuwe box. Hopelijk ben je terug erg blij met je nieuwe Goodies! Geniet van je me-time 🌼 Liefs, Kerenza

FEEL LIKE A GODDES WITH GOODIEBOX

Goodiebox kan ik niet meer wegdenken. Elke maand is het een verrassing. Voor 19,95 euro verwen ik mezelf elke maand met topproducten. Je krijgt er de uitleg bij. Het team staat altijd klaar als je vragen hebt. Post je iets op sociale media, heb je meteen antwoord. Kortom, GOODIE-team luistert naar je wensen om je te vertroetelen. SUPERTOP! ❤️

15 maart 2021

Antwoord van Goodiebox België

Lieve Nadya, je mag trots op jezelf zijn dat je hebt gekozen voor een momentje voor jezelf met de Goodiebox. ❤️We zijn heel blij om te horen dat je zo geniet van Goodiebox dat verdien je. 💪🏼Heel erg bedankt voor je lieve woorden en we hopen je nog lang te mogen verrassen. 🔥Liefs, Melissa

Het is echt zoals ze zeggen

Het is echt zoals ze zeggen, iedere maand is het precies of er een verjaardagsgeschenkje toekomt. I love it!

6 maart 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi lieve Virginie 🤩 Woo hoo! Wat fijn dat je onze maandelijkse boxen aanschouwt als een maandelijks verjaardagscadeautje 🎁😘 Dat is precies de filosofie die we hier bij Goodiebox voor ogen houden! Hopelijk kunnen we je met het aankomende uitpakfeestje opnieuw heel erg blij maken ✨ Liefs, Kerenza