Goodiebox België Reviews

1.270

3,4

Had in het verleden de goodiebox uitgeprobeerd (2018). Toen was het inclusief verzendkosten, nu moet je deze helaas extra betalen. Heb het twee maanden geprobeerd en terug stopgezet omdat er niet veel... Toon meer

You've got mail! Goodiebox is onderweg... Whoop whoop!!! Zo'n leuke beleving, wetende dat ik binnenkort weer mezelf extra ME-TIME zal gunnen met verrassende producten op mijn maat! Trouwens ook in ve... Toon meer

Er werd een goodiebox verzonden maar dit hebben ze niet af mijn rekening gehaald (er stond voldoende op de rekening, betaling via domicilie). Nooit een mail van ontvangen of dergelijke, ik zou dit uit... Toon meer

Goodiebox is super abonnement, voor jezelf. Elke maand op sendout-day word je een beetje excited om te kijken wat Goodiebox deze maand weer brengt. Een gevarieerd aanbod verzorgingsproducten voor je... Toon meer

1. Cosmetische producten leverancier

Goodiebox heeft als missie om vrouwen over de hele wereld te inspireren om tijd voor zichzelf te nemen – zonder schuldgevoel. We nemen afstand van de cultuur waarin vrouwen zich steeds moeten verontschuldigen en zeggen: sorry not sorry! 🔥 Met Goodiebox ontvang je elke maand een zorgvuldig samengestelde selectie van beautyproducten die je zullen verrassen en blij maken. Elke box zit vol met geweldige producten om te ontdekken, proberen en van te houden 🌟 We laten je de nieuwste trends en populairste merken uit de beautywereld zien 💄💋 – elke box wordt met liefde, aandacht en zorg samengesteld. Ons geweldige Team Happiness staat altijd voor je klaar. De snelste manier om contact op te nemen is via de chatbot in de app of op onze website. Je kunt ons ook bereiken via e-mail, Facebook of Instagram 💌 Benieuwd? Lees meer op onze website en ontdek het Goodiebox-universum.

Gemiddeld

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

(1.270)

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Klantenservice van goodiebox is top

Klantenservice van goodiebox is top! Telkens snel en vriendelijk geholpen. :-)

21 januari 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hi lieve Sara ✨ Heel erg bedankt om de tijd te nemen ons een review te schrijven 🤩 We voelen ons vereerd dat je deel uitmaakt van de Goodiebox familie 🙏🏻 Hopelijk ben je intussen volop aan het genieten van de nieuwe box! ❤️ liefs, Kerenza

Altijd super gelukkig na het ontvangen…

Altijd super gelukkig na het ontvangen van mijn Goodiebox!

Bovendien loopt altijd als smooth en zijn de mensen van Goodiebox kanjers die je naast de box altijd een goed gevoel kunnen geven!

Zeker aan te raden voor elke vrouw die graag eens iets voor zichzelf wil doen. Elke maand een boost!

20 januari 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Meryem, och wat een onwijs lieve woorden!❤️ Je maakt ons helemaal bij! Fijn dat jij er zo happy mee bent en je hebt helemaal gelijk: elke vrouw verdient dit! ❤️ Liefs Lianne

Een Goodiebox ontvangen is echt een plezier!

Een Goodiebox ontvangen is echt een plezier! Er zitten altijd super leuke spulletjes in en dat voor een heel voordelige prijs.
Daarnaast staat het team van Goodiebox altijd voor je klaar om je verder te helpen en dat op een super vriendelijke manier.

20 januari 2021

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Naomi, wij staan zeker altijd voor je klaar en zullen dit ook altijd doen!❤️ We hopen dat je nog heel lang plezier mag beleven aan de mooie boxen, Liefs Lianne

Goodiebox

Ik heb de reclame voor goodiebox meerdere malen zien passeren eer ik beslist heb om mij te abonneren. Eerst was ik wat sceptisch, omdat het een maandelijks gegeven is. Ik ben nu al meer dan 1 jaar lid van Goodiebox en heb er nog geen enkel moment spijt van. Iedere maand krijg je in een leuke doos verscheidene schoonheidsproducten van lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, haarproducten tot zelf accessoires. Er zijn producten bij waarvan ik niet eens wist dat het bestond. Iedere maand betaal je 20 euro en ik moet eerlijk zijn, ik heb genoeg aan de maandelijkse producten van Goodiebox waardoor ik geen extra producten meer hoef te kopen. Ik zou zeggen als je twijfelt gewoon doen!

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Hannelore, wat goed dat jij een jaar geleden de keuze maakte om voor jezelf te kiezen en de Goodiebox te bestellen. Het mag duidelijk zijn dat het een match made in heaven was aangezien jij nu een jaar later nog steeds lid bent!❤️ We zijn blij dat wij jou elke maand mogen verassen en op naar het 2 jaar jubileum van jouw lidmaatschap!❤️ Liefs Lianne

Topper

Goodiebox is altijd op tijd, er zitten altijd kei leuke producten in! En de service: WAUW!!! Fantastisch. De medewerkers zijn ook super vriendelijk en behulpzaam! Ik ben fan.

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Kelly, wat een lieve woorden! Wuuhuu!❤️ Dank je wel hiervoor. En ik wens je nog heel veel plezier met Goodiebox!❤️ Liefs Lianne

Super tevreden!

Super tevreden!! Vlotte levering en als je vragen hebt zijn ze er altijd snel bij om je te helpen! Iedere maand een leuke verrassing voor jezelf! Ik ben super enthousiast! Aanrader!!

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Angie, wat super om te horen dat je zo blij bent! Dat horen wij graag.❤️ Blijf genieten van die mooie boxen. Liefs Lianne

Een beetje excited, elke maand opnieuw

Een gevarieerd aanbod verzorgingsproducten voor je gelaat, handen, benen, lichaam of make-up. Keer op keer weer waar voor je geld, want voor 20 euro krijg je zoveel terug. En geef toe, een beetje extra selflove kan geen kwaad!

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Geerte, wat selflove is zeker belangrijk, voor iedereen. Dus goed dat jij die tijd elke maand voor jezelf pakt met jouw Goodiebox. ❤️ We hopen dat je nog heel lang mogen blijven verassen met mooie producten. Liefs Lianne

Enorm tevreden klant

Dit is echt een topinitiatief! Elke maand kan je proeven van allerlei leuke producten voor een enorm schappelijke prijs. Je geraakt meer en meer bekend met producten die je nog niet kende of zelfs niet aan dacht om te kopen. Je krijgt een mailtje wanneer je pakket verzonden wordt en wanneer er vragen zijn over het pakket, worden deze onmiddellijk beantwoord. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf en hun medewerkers. Topservice!

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve An, wat ontzettend leuk om jouw berichtje te lezen. ❤️ We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. En we zullen ons best blijven doen om jou altijd zo snel mogelijk te helpen wanneer dit nodig is. Blijf genieten!❤️ Liefs Lianne

Ik deed eerst mijn mama een abonnement…

Ik deed eerst mijn mama een abonnement cadeau voor moederdag, maar ik was iedere maand jaloers op haar box! Ik heb dan ook snel zelf beslist om een abonnement te nemen. Iedere maand is het nu feest voor ons beide! Heerlijk om onze ervaringen uit te wisselen. Zelfs mijn dochter van 12 kijkt iedere maand mee uit naar de box. Samen proberen we alle producten uit en creëren we thuis ons eigen relax en beautysalon. Heerlijk gewoon!

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Liesbet, wat heb jij een goede keuze voor jezelf gemaakt om ook zelf een abonnement te nemen bij Goodiebox.❤️ Ik kan mij voorstellen dat het een hoop gezellighedi meebrengt nu je samen met je moeder en je dochter kunt unboxen elke maand. ❤️ Geniet ervan! Liefs Lianne

super gewoon !!

Antwoord van Goodiebox België

Kort en krachtig! Dank je wel.❤️ En geniet van de mooie Goodieboxen!❤️ Liefs Lianne

Ik raad elke vrouw goodiebox aan

Ik raad elke vrouw een goodiebox aan. Elke maand verdient de vrouw toch een momentje van me time? Ik vind dit alvast een must. Voor 19,99€ elke maand een doos vol leuke verzorgingsproducten. Dat is geen luxe maar een investering in jezelf!

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Lynn, wat een mooie woorden!🌸 We worden er bijna verlegen van. En wij zijn het helemaal met je eens: Goodiebox is een investering in jezelf en elke vrouw verdient dit!❤️ Liefs Lianne

LOVE IT

Ben al even klant en elke keer zeer tevreden. Eerst geloofde ik niet dat je voor maar liefst 20 euro in de maand een goodiebox zou ontvangen die het 4 dubbele waard is. Ik heb dan ook online gezocht naar de producten die in mijn goodiebox zitten en het is echt waar! Zeer tevreden en echt een aanrader als je jezelf soms even vergeet wordt je nu elke maand aan herinnerd dat je ook even tijd moet nemen voor jezelf

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Laura, ook al is werk druk, moet het huishouden gedaan worden en moeten sociale contacten ook worden onderhouden, tijd voor jezelf nemen is altijd een prioriteit en is belangrijk. Dan is het even naar de buitenwereld: 'sorry not sorry, ik ga even heerlijk genieten van mijn Goodiebox!'❤️ Goed om te horen dat jij die tijd voor jezelf pakt!❤️ En yes, de prijzen kloppen gewoon hihi, daar ziin wij heel eerlijk en transparant over. 🌸 Blijf genieten! Liefs Lianne

Altijd zeer tevreden met de gekregen…

Altijd zeer tevreden met de gekregen boxen. Bij vragen krijg je ook zeer snel antwoordt!

Een echte aanrader, om jezelf elke maand te verwennen!

Antwoord van Goodiebox België

Lieve Louise, Wat leuk dat je zo enthousiast bent!❤️ Dat horen wij graag. We zullen ons best voor je blijven doen zodat jij zo happy blijft!❤️ Liefs Lianne

Ik heb elke maand iets leuks in mijn…

Ik heb elke maand iets leuks in mijn goodiebox ik kan altijd 3/4 van mijn box gebruiken!

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Kauthar, fijn dat je zo tevreden bent met Goodiebox. Wij zullen ons best blijven doen om jou zo happy te houden!❤️ Liefs Lianne

Elke vrouw verdient dit geschenk voor zichzelf !

Elke vrouw verdient dit geschenk voor zichzelf !
Meer dan ooit doet het deugd jezelf te verzorgen, binnen- en buitenkant.
Elke maand de spanning voelen, verrast worden door de unieke en waardevolle producten... zalig ❤️

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Sybille, Goodiebox is een echte beleving voor je en dat is precies wat wij jou willen geven. Dit is dus superleuk om te lezen!❤️En precies, elke vrouw verdient dit! Dus jij bent al goed bezig.❤️ Liefs Lianne

GEWELDIG

Ik vind deze boxen gewoon geweldig! Ik test graag nieuwe producten uit en de goodieboxen zijn daar echt perfect voor! Altijd leuke nieuwe dingen. Voor alle huidtypes is er wel iets!

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Ruby, wat leuk dat je zo veel plezier beleeft aan het uittesten van alle nieuwe producten.🌸 Het klinkt alsof Goodiebox echt perfect is voor jou.❤️ Blijf genieten!❤️ Liefs Lianne

Een super leuke verassing elke maand

Een super leuke verassing elke maand! Wie wil dat niet?☺️ En al zeker als dit ondersteund wordt door een super team! Ik ben fan!🌸

Antwoord van Goodiebox België

En wij zijn fan van jouw lieve woorden, lieve Nikita!❤️ super om te horen dat je zo geniet. Daar worden wij helemaal blij van!🌸 Liefs Lianne

Geweldig! Aanrader!☺️

Naast de goede deal van de Goodiebox, is de klantenservice geweldig! Nog nooit ben ik zo vlot en zo vriendelijk geholpen! Ik vind dit een enorme aanrader!
De producten in de box zijn geweldig! Ik ben een enorm tevreden klant!☺️

Antwoord van Goodiebox België

Hoi lieve Julie, wat een geweldig lief berichtje om te lezen! ❤️ We zijn heel blij dat je zo tevreden bent met onze service en dat je zo geniet van de boxen. 🤩 Daar doen we het voor!❤️ Liefs Lianne

Niet twijfelen, goodiebox is beter dan je verwacht

Ik ben nu enkele maanden lid van de goodiebox community en ben echt heel tevreden. Eerst en vooral is het super leuk om elke maand een box vol cadeaus in je bus te krijgen die 3 tot wel 5 keer meer waard zijn dan je er voor betaalt. Ten tweede ben ik echt loovend over de service bij goodiebox. Vanaf je een vraag hebt of er is een product of box beschadigd toegekomen met de post, staan de mensen bij goodiebox paraat. Ik heb echt al verscheidene keren gestuurd via mail of messenger en krijg bijna onmiddellijk antwoord en ik word ook steeds correct geholpen. Stel je hebt een beschadigd product ontvangen, dan sturen ze onmiddellijk een nieuwe op zonder er moeilijk over te doen. Echt een top service en super toffe boxen voor een voordelige prijs. Beter kan echt niet!

13 januari 2021

Antwoord van Goodiebox België

Lieve Lies ❤️ Héél erg bedankt om de tijd te nemen om deze prachtige review te schrijven... We weten even niet goed wat we moeten zeggen . Wat super dat we mogen lezen dat je zo tevreden bent over de Goodieboxen en over onze service 🤩 Daar doen we het voor! We kijken ernaar uit je in de toekomst te blijven verder verwennen. Hopelijk ben je binnenkort even blij met je nieuwe aanwinsten 🎁 Liefs, Kerenza