BySofieSønderby Reviews

2.251
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig positivt overrasket over min oplevelse. Leveringen var utrolig hurtig, og jeg blev faktisk overrasket over, hvor hurtigt mine varer kom frem. Tøjet er endnu bedre, end jeg havde f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt en gave det skulle gives efter retur perioden udløb. Skrev til dem og fik forlænget denne periode, virkelig fin service, så mine bedste anbefalinger af service og kvalitet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik hurtigt min pakke, desværre var den ikke hvad jeg regnede med, og sendte den derfor retur, hvilket også gik rigtig stærkt, de modtog min pakke en fredag, og havde allerede pengene tilbage om tir... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig hurtig levering! Bestilte 3 varer og inde for et døgn, kunne jeg løbe ned og hente pakken. Er meget tilfreds, og kan varmt anbefales ❤️

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Online webshop, med de nyeste mode trends til kvinder og piger.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord

Billigt og dårligt materiale

Billigt og dårligt materiale

1 juni 2026

Hej Emma
Vi gør alt hvad vi kan, for at kvalitet og pris hænger sammen, og at kvaliteten altid er bedst mulig. Jeg kan se at du har returneret, ellers ville jeg have ønsket, du havde henvendt dig på mail, ved en evt reklamation i stedet for at anmelde os her, hvor vi ikke kan gøre så meget.
Mvh Jesper // BySofieSønderby

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering

8 juni 2026

Kære Pia.
Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det gør mig enormt glad at læse dine søde ord!! Tak.

Rigtig fint

Rigtig fint. Der måtte godt værre mere styr på pasform af tøj og sko især, da jeg købte et par ballarinaer i min normale sko str, men de var to str for store.

8 juni 2026

Hej Thilde
Vi er ved kigge ind i at få skoenes reelle størrelser til at stå inde på de forskellige produkter.
Mvh Jesper // BySofieSønderby

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig til at sende ny vare

Hurtig til at sende ny vare, da gls ved en fejl sendte min bestilling retur til afsender

28 mei 2026

Kære Helle.
Tusind tak for de skønne ord!! Godt det kunne fikses.
Hav en dejlig dag.

Købte et par hvide ballerina sko

Købte et par hvide ballerina sko
Super bløde og hurtig levering

Kære Charlotte.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og det flotteste tøj…

Super god service og det flotteste tøj og kjoler 😃

27 mei 2026

Kære Anne.
Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det gør mig enormt glad at læse dine søde ord og at tøjet og service var on point!! Tak.

Kære Majbritt.

Kvalitet og god pris

Godt produkt og god pris

22 mei 2026

Kære John.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik det jeg forventede

Jeg fik det jeg forventede , og hurtig levering

2 juni 2026

Kære Rita.
Hvor skønt at høre!! Tusind tak for dine fem flotte stjerner!!

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt, men da det er til gave ,ved jeg ikke noget om hvordan blusen er.

Kære Elin.
Vi elsker hurtig levering!! Tusind tak for de fem flotte stjerner.

En hurtig service og levering

En hurtig service og levering

Kære Helle.
Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det gør mig enormt glad at læse dine søde ord!! Lige som det skal være.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er altid hurtig betjening og det…

Der er altid hurtig betjening og det går nemt og gnidningsløst - også hvis der er noget der skal byttes

22 mei 2026

Kære Carsten.

God hjemmeside,

Rigtig god hjemmeside og god kvalitet. Jeg skulle sende en ting retur, og jeg vidste ikke at en returlabel kostede 50kr?
Det fremgår ikke tydeligt nok at fragt og returnering ikke er en pris.

Kære Cecilie.
Det står i 2. linje under vores retur side, at prisen for at sende retur er 49kr, så vi har prøvet at gøre det så tydeligt som muligt.
Hav en dejlig dag.

27 mei 2026

Kære Annie.
Hvor dejligt at høre! Tusind tak for anmeldelsen!! Det gør mig enormt glad at høre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt service og meget hurtig…

Dejligt service og meget hurtig levering 🥰

Kære Christa.

Min bluse er rigtig fin

Min bluse er rigtig fin. Der var fin orientering, og pakken kom hurtigt

Kære Arne.
Tusind tak for anmeldelsen!! Det gør mig enormt glad at høre.