Heb bij Camper Elekta. Com ons elektra schema aangeschaft en aangepast naar onze wensen! Werkt super en snel. Hebben nu een goed schema waarvan je alle componenten kunt bestellen en dan bouwen ma... Toon meer
Ik heb bij Gijs (camper-elektra.com) na wat eigen input en ingegeven kennis van hem en zijn geleverde schema een mooie complete set van Victron besteld. Deze wordt in de komende tijd door mijzelf inge... Toon meer
Een fantastisch systeem om je elektrische schema uit te denken. Heel fijn dat de kabeldiktes worden berekend en de bijbehorende zekeringen. Hopelijk wordt de lijst met apparatuur in de toekomst flink... Toon meer
Nadat ik de handige YouTube videos en blog berichten had bekeken heb ik het installatie schema via de website aangeschaft. Super handig om als basis voor de installatie te gebruiken. Daarna nog een pa... Toon meer
Maak jouw unieke camper elektra schema in een handomdraai.
Heb enige tijd geleden het schema camper elektra aangeschaft. Dit was heel erg behulpzaam en veel aan gehad. je kan de producten die je hebt aangeschaft, of van plan bent aan te schaffen in vullen in het programma en het wordt schematisch weergegeven hoe en wat met kabel diktes en zekering formaat, echt geweldig. toch was mij 1 ding niet helemaal duidelijk en die vraag per email aan Gijs gesteld. heel snel een antwoord en een super fijne uitleg. heel blij mee.
nogmaals dank Gijs.
Menno

Antwoord van Camper Elektra
We hebben het E-book en Elektraschema gekocht. Erg handig en veel informatie. Het was fijn dat Gijs onze vragen heeft beantwoord.

Antwoord van Camper Elektra
Erg fijn bedrijf, ze bieden een mooie tool aan voor zelfbouwers en er wordt altijd snel gereageerd als er vragen zijn.
Heb via de website het E-book aangeschaft hoe je camper elektra aan moet sluiten.
Een zeer informatief boek, waar je echt heel veel aan hebt!
Toen ik per email een vraag stelde aan Gijs, kreeg vrijwel meteen antwoord en een uitstekend advies.
Wat mij betreft een echte aanrader!

Antwoord van Camper Elektra
Goede en snelle antwoorden op vragen. Eerlijk bedrijf
Het e-book is erg duidelijk geschreven en helpt je enorm om een passende installatie voor je camper te kunnen ontwerpen. samen met elektra schema die alles voor je berekend kun je dit compleet maken. En als je toch nog wat wilt weten dan reageert Gijs ook nog eens supersnel en met een heel duidelijk antwoord. Daar heb je echt wat aan!
Ik kocht bij hun het Elektra schema, en het heeft me goed geholpen. Duidelijk en de meest courante apparaten kan je selecteren om in je schema te plaatsen . Ook kan je via bericht nog extra informatie vragen mocht er iets niet duidelijk zijn, ik kreeg vrijwel direct antwoord.
Ook krijg je nog 2 Kortingscodes voor 2 webshops.
Dus zeker aan te raden 🙂
Na problemen met mijn Victronset contact gezocht en vervolgens heel snel en deskundig advies gehad.
Nogmaals bedankt Peet Haket
Echt heel handig schema. Wij zeer tevreden over het schema en ook de hulp die Gijs geeft als je vragen hebt. Nu voor de eerste keer echt weg en ook nu nog blijft hij ondersteunen met de vragen die ik heb. Kan niet anders zeggen perfect. Mochten we nog een keer dit traject ingaan zal ik zeker gebruik maken van zijn kennis en de nieuwe optie een gesprek met hem inplannen, het is het zeker waard.
Handig elektraschema en eenvoudig in gebruik.
Aanvullend snel antwoord en advies op de vragen die wij hadden, via WhatsApp is Gijs eenvoudig te bereiken.
Super fijne hulp. Het pdf schema is heel erg handig en als je er toch niet uit komt wordt je erg goed geholpen!
Ben erg geholpen door Gijs en zijn camper elektra schema. Het schema is eenvoudig in te vullen. Daarnaast gaf Gijs ook snel en duidelijk op een paar aanvullende vragen die ik nog had. Hierdoor ga ik nu voor het eerst in mijn leven, maar met voldoende vertrouwen, een electrisch systeem aanleggen in mijn camper.
Een overzichtelijk en duidelijk elektra-schema ontvangen van Gijs. Vragen die ik daarna nog had heeft Gijs snel en vakkundig beantwoord. Veel aan gehad, plezierig contact. Zag zelf beetje op tegen het aanleggen van het elektra in mijn camper maar door de deskundige en vriendelijke manier van Gijs, durfde ik er aan te beginnen!
Het elektra schema werkt super fijn en geeft je een duidelijk overzicht. Dat alleen is de aankoop al waard.
Het allerfijnste is echter dat Gijs na aanschaf van het schrma goed bereikbaar is voor alle vragen die je daarna nog hebt. Vakkundig en snel antwoord, aanbevelingen voor producten en meedenken met problemen waar je tegen aan loopt.
Gijs zijn hulp op afstand heeft het voor ons mogelijk gemaakt een elektra systeem aan te leggen waarbij wij weten wat alles doet en waar we ons veilig bij voelen.
Aanrader!
Gijs is mega snel met reageren en denkt graag mee als je ergens niet uitkomt. Ook de communicatie is degelijk en vriendelijk.
Files werken goed.
Nu alles nog even installeren.
Gijs is behulpzaam en denkt goed mee met jou elektra setup.
Ook is de software redelijk eenvoudig om mee te werken.
In mijn geval heb ik vaak een vraag gesteld over specifieke producten waarop ik vrij snel antwoord kreeg.
Voor het geld dat je betaald is het zeker helemaal waard!
Super service!
Goede hulp met elektra schema en ook later met het aansluiten. Als ik vragen had ook heel snel antwoord!
Echt helemaal top.
Erg handig schema om je volledige elektra schema voor bus/van conversion inzichtelijk te krijgen en bovendien te weten te komen welke dikte elektra kabels en welke zekeringen je nodig hebt.
Wordt snel gereageerd op vragen!